12/10/2011 22:53
 דרך המלך Posts: 5707
|
כן זאת אני... אבל לא ירד האסימון מי הכותבת...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2011 22:31
 מפתח סול Posts: 250
|
דרך המלך - סיגל... זו את שעושה את הזרי מתוקים??
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2011 22:11
 אשירה Posts: 4292
|
אור יקרה, את עולם ומלואו ובהרגשה זו עלייך להתהלך, ומי שלא מבין זאת הבעיה היא שלו ולא שלך,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2011 16:32
|
כל כך מבינה לליבך... הסביבה יכולה להיות לפעמים כל כך מגעילה. אני נשואה עם ילדים וכל המשפחה שלי ושל בעלי רזים ורזים רזים.לא פעם יצא לי לשמוע תנו לסיגל היא תאכל... או לה אין בעיה.... יקירתי תמשיכי לצאת לבלות לעשות חיים ובקרוב הוא יגיע ויקבל אותך כמו שאת שופעת שמחת חיים. חג שמח סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2011 15:32
|
תודה לכל המגיבות. באמת. אבל חשוב לי להבהיר לכן משהו. לא יודעת מה הבנתן או לא הבנתן ממה שכתבתי. אני כל הזמן יוצאת ומבלה!!!! גם עם חברות גם יוצאת למועדונים ודאנס- ברים וגם לדייטים ממש ממש לא יושבת בבית ומתבאסת. אני מבואסת מהתגובות החברתיות. שאומרות שעד שאני לא ארזה אני לא אכיר. כאילו שאור היא רק שומן מבחוץ... אין לה אישיות פנימית מלאה ומדהימה וזה מה שמבאס... התגובות של הסובבים שגורמות לי לתסכול שאף אחד לא מבין אותי... אבל שוב תודה על התגובות מחממות הלב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2011 22:32
 avi_i Posts: 269
|
מפתח סול יקרה, יפה כתבו לך כולם על לרזות לעצמך ולא בשביל הזוגיות, ואני מסכימה וממשיכה עם הקו הזה - מה תעשי עד שתרזי??? תתיבשי בבית? אין מצב!!! צאי לבלות, להנות ולהכיר אנשים חדשים. כי בני זוג לא באמת נבחרים על פי גודלם!! יעידו הרבה מאנשי הפורום שמכירים אותי מהחוג של יום שני אחרי הצהריים שאני ממש לא רזה וכמוך לא ממש יורדת כרגע במשקל אבל זה לא מונע ממני לצאת לדייטים, להנות וגם להתאכזב לפעמים ואומר לך יותר מזה - לפעמים גם כיף סקס בלי מחוייבות...מה קרה? אנחנו אנשים צעירים.... ואם מותר קצת לא להצטנע...כל האקסים שלי וגם רוב אלו שיצאתי איתם סתם לבנתיים היו חתיכים הורסים בכל קנה מידה (ולא רק לטעמי האישי). כך שאת אף פעם לא יודעת מי יתאהב בך, בסופו של דבר מה שאת מקרינה זה מה שמושך, סקסיות וקסם אישי הם לא תלויי גודל או משקל בהצלחה מלונדון אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2011 05:31
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יקירתי עשי קודם לביתך ,לגופך את במסגרת כדי לרדת במשקל ולהסתכל במראה ולראות את עצמך בפחות קילוגרמים. הירידה במשקל תביא אותך לתחושה נפלאה ועלייה בביטחון העצמי ומכאן הכל פתוח. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2011 04:53
 dany Posts: 19819
|
מפתח סול יקרה קראת כאן כמה דעות ואכן כל אדם ודעתו וכל אשה וניסיונה. אני נשואה באושר כבר למעלה מ40 שנה והתחתנתי מלאה................ במשך השנים עליתי ירדתי עליתי ירדתי(אגב בעלי אוהב אותי שופעת לכי תביני אותו..........) אבל אני לא אוהבת את עצמי שמנה............ כך שזה לא הוא זאת אני. ואגב גם אני לא הרגשתי במשך השנים שיש איזו בעיה עם המשקל ועם המין השני........... תמיד זו היתה ההרגשה שלי שאני לא נראית טוב עם העודפים. אז מה שאני רוצה לומר הוא שאת צריכה לעשות "שולם" עם עצמך, להאמין בעצמך, לדעת שהמשקל הוא לא מה שמגדיר אותך , ומי שיש לו בעיה עם המשקל שלך............ את יודעת פשוט הוא לא קיים. ומי שיאהב אותך באמת לא המשקל הוא זה שיגרום לו לאהוב אותך או לא!!!!!!!!!!! המון הצלחה, מכל הלב ואגב אני מכירה גם בנות רזות וחתיכות שלא מצאו את האחד.......................
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2011 23:28
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מפתח סול יקרה אני מודה לך מאד שהעלית את הנושא בפורום כאשה שמכירה אותך הייטב ואוהבת אותך מאד, אני חייבת להגיד לחברי הפורום שאת יפיפיה סקסית אמיתית....נשמה טובה עם חכמה גדולה ההתנגדות שלך לרזות ממקום של אהבה וזוגיות היא לא נכונה, ויפה מאד כתבה לך יולי ממקום של אהבה וקבלה עצמית את תמשכי אלייך את הראוי לך באמת. ובקשר למשקל יפתי לצערי הרב הוא לא עוצר....הוא ממשיך לכולנו כשאנחנו לא בשמירה ובמודעות רק לעלות....ואני דגמה אני שמחה שאת עשית כרטיס זהב ואת מגיעה בהתמדה ומקשיבה, כי גם מים באבן עושים חור. ואני בטוחה שאת תצליחי,כי המטרה היא לעצור את העליה ולעשות שינוי.....שיביא לאיכות חיים. חג שמח וגאה בך מאד על החשיפה והשיתוף ןלכן חברות הפורום יש אתגר להגיב ולתמוך...... אוהבת מאד מירי וגמה מספר אחת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2011 23:27
 חיה'לה Posts: 885
|
בקיצור, ושוב מפני שאני לא מכירה אותך... אני מסכימה לגמרי שאצ גברים רבים המונחים 'יפה', 'נראית טוב', 'שווה', 'פצצה' ועוד ועוד מכוונים לנשים שזכו למתת האל ששמה: סקס אפיל!! נשים סקסיות זוכות לא אחת ליחד מועדף מהבוס בעבודה, לתשומת לב יתרה בחברה, וגם... ליותר חיזורים. ואני מסכימה את, רבות מהן אפילו לא יפות או מטופחות, אלא סתם סקסיות... עם זאת, לא חסרים גם גברים שבסופו של דבר מחפשים אישה שתוכל להציע להם גם דברים נוספים, בעיקר כשמדובר בקשר רציני. אני יודעת שבחברה הלא דתית (ואולי לעתים, ולצערי, גם בחברה הדתית) יש גברים חצופים, המנסים להוביל את הקשר לכיוונים מסוימים, אבל אז אין קשר לשומן או לרזון, אלא לאישיותך ולמה שאת משדרת. במקרים אלה, את זו שקובעת את הכללים!! תזכרי!!!!!!!!!!! גבר שבאמת יהיה מעוניין בך, יחשוק בך וישתוקק אלייך, לא יאלץ אותך לעשות דברים שלא טוב לך לעשותם, או שעדיין לא הגיע הזמן מבחינתך לעשותם!!! ובאמת, תהיי אופטימית, שמחה, ו - תזרמי!!!!!!!!! מניסיון, זה מקרין משהו טוב. השתדלי לעשות את המקסימום, אך אל תשקעי בדברים, וכאדם דתי אני גם מציעה: תני גם לבורא עולם, המנהיג את העולם, לעשות את שלו... כמובן שעלייך לעשות הכול, אך גם לעצור לעתים ולתת לדברים לזרום!! אוהבת, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2011 23:00
|
חיה'לה הרשי לי לא להסכים איתך.... המציאות היום היא עגומה... במיוחד באיזור המרכז ולכל הגברים החיים בבועה התל אביבית והלא אמיתית. אני חושבת שסקסית זה יפה יותר מרזה וגם כשאנחנו מלאות אנחנו יכולות להיות מטופחות והרבה יותר מהרזות. אין קשר בין משקל וטיפוח אני מאוד מטופחת ותמיד יוצאת מהבית עם איפור, תכשיט בגד יפה תמיד תמיד תמיד כי אין לדעת מה יקרה בדרך  עם כל זאת.... הרבה גברים היום (לפחות באיזור הגיל שלי , 27-30+-) רואים בבנות מלאות וסקסיות אובייקט מיני, משום מה הם חושבים שאם הבחורה סקסית ברוב המקרים היא גם נותנת ולכן הםפ לא מסתכלים על אופציה למשהו רציני, לצערי. (מניסיוני האישי, שוב, לצערי הרב מאוד!!!)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2011 22:39
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מפתח סול היקרה, אני לא מכירה אותך, ולכן קצת קשה לי להגיב, ובכל זאת אני מרשה לעצמי להיות ישרה וישירה. אני רווקה בת 41, ולדעתי עליי לרדת כ-8 ק"ג ואולי אפילו 10 ק"ג, כדי שאיראה באמת טוב לגילי. גם היום אני חמודה, מטופחת, מושקעת, אבל מה לעשות... מלאה. ואני אומרת ישירות: אם אנחנו רוצות לשאת חן, צריך להשתדל גם להיראות טוב, ומה לעשות - המשקל הוא חלק חשוב מאוד במראה, ותמיד פחות ק"ג עדיפים על יותר ק"ג. אני מניחה שאת אדם מקסים, אבל אי אפשר לשנות את העולם, את המוסכמות שאנו חיים בתוכם, ובכלל, מוכרחים להסתכל במראה ולהודות: רזה ומטופח זה יפה!! פשוט כך!!! אז בואי נשתדל שתינו, מהיום, ממחר, ואת יודעת מה - אחרי החגים... אבל בואי נשתדל יחד לרזות, גם כדי לשאת חן ולהגדיל את סיכוניינו למצוא את המיועד הנכסף. אוהבת ומחבקת, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2011 21:41
|
דרלינג למה לבכות????אכלנו בלענו שילמנו... כולנו שם באותו מצב פעם עולים פעם יורדים ופעם במקום.... הכל בראש שלנו.... נתראה עוד שבועיים. .. תציגי את עצמך במפגש אני סיגל....יושבת בצד ימין של הבמה.... ערב נעים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2011 21:35
 1103 Posts: 5022
|
יהיה נעים להכיר פרונטלית נעשה זאת בעוד שבועיים נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2011 20:39
|
אני תמיד באה עם אמא שלי (אומרים שאנחנו דומות מאוד) אנחנו יושבות מאחורה וברוב השקילות אני גם בוכה  אתן בטח יודעות מי אני... אם לא נתראה עוד שבועיים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2011 20:27
|
תציגי את עצמך פעם הבאה גם אני ונילי שייכות לשם......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2011 20:18
|
נילי - אני שייכת לחוג בוקר של ימי שני ותודה לכל התומכות בעניין כיף לשמוע - אומנם קשה להפנים ולעשות... יש כ"כ הרבה גברים משביזים שאומרים דברים אחרי דייטים כמו "את מגניבה לאללה כייפית מצחיקה וסקסית אבל את שמנה מדי בשבילי"
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2011 15:25
 1103 Posts: 5022
|
מפתח סול כתב:
אז.... למה תמיד אומרים לי: כשתרדי במשקל תכירי מישהו??? למה אי אפשר להכיר מישהו כשאני מלאה??? אני תמיד אמרתי שאני לא אשתנה בשביל אף אחד... ואם אני מרזה ולא בשבילי הרי שהשתניתי בשביל להשיג משהו. אני מאמינה שיום יבוא ואני אמצא את המישהו הזה שיאהב אותי כמו שאני אבל עד אז כל הסובבים מאוד מתסכלים..... מפתח סול שלום האם את שייכת לאחד החוגים או רשומה באינטרנט? נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2011 14:52
 יולי Posts: 754
|
היי, קודם כל לגבי להכיר מישהו וכל הנושא של זוגייות ומשקל חשוב לי להבהיר שיש כל מיני טיפוסים . כלומר אני חושבת שיש את אידאל היופי שרובנו לא עומדות בו שזה ממש רזון כמו של ברביות בלי גרם שומן וכמובן כל הטיפוח שנלווה לזה. ויש את הממוצע שזה להיות קצת מלאה במקומות הנכונים עם טיפוח סביר, בגדים יפים ומתאימים, גוף נחמד ולהראות תמיד מסודרת אבל לא כאילו יצאנו לחתונה כל יום. וכמובן יש את אלו שבלי שום קשר בכלל למשקל (יכולות להיות רזות לגמרי או ממש ממש "גדולות") הן לא מטופחות, לעולם לא מתאפרות ולא אכפת להן איך הן לבושות. מעבר לחיצוניות , שנכון, זה עניין שיטחי אני חושבת שיש בחורים שמעדיפים את הרזות, יש שמעדיפים מלאות ויש שאפילו אוהבים אותן שמנות יש מהכל...ואני מאמינה מאוד גדולה בכך שלכל אחד יש את המכסה שלו. אישית, בכלל הכרתי את בעלי שהייתי בת 23 והייתי עם עודף משקל של איזה 15-20 קילו. ואח"כ שהכרתי אותו וגרנו ביחד עליתי עוד 10 קילו במשקלי ....והיום אני אחרי ירידה גדולה של 30 קילו ודיי שומרת על ההישג (דיי, כי בשנה האחרונה עליתי 4 קילו ואני משחקת על קילו...ואני רוצה לרדת אותם ולא אכפת לי שיהיה לאט ואפילו לאט מאוד) חשוב לי לעודד ולומר שיש נשים שונות, גברים שונים והכי חשוב זה שתכירי בחור טוב, עם אופי טוב כזה שתסתדרי איתו ויהיה לכם כיף ביחד. חשוב גם שתחשבי שהוא נראה טוב בעינייך ולהיראות טוב זה עניין אישי לגמרי. לגבי הדיאטה- זה לגמרי עניין שלך. אם לך לא טוב להיות עם עודף משקל את צריכה לעשות דיאטה למענך בלבד..כדי להרגיש טוב עם עצמך...לא כדי "למצוא " מישהו, לא כדי למצוא חן, אלא רק כדי למצוא חן בעיני עצמך. אני יודעת שיכול להיות שיחלקו עליי בעניין הזה, אבל זו דעתי. מעבר לכך, אני חושבת באופן כללי שלהיות בדיאטה כאורח חיים ולשלוט באוכל ולא הוא שולט בך זו תחושה מאוד כייפית , כיף לקנות בגדים במידות קטנות יותר, כיף להרגיש קלילה, ואני חושבת בקשר לזוגיות שאפשר להכיר להתאהב ולהתחתן בכל משקל , אם כי, נכון שיש אנשים שישפטו לפי המראה החיצוני (כי זה מה שרואים קודם) ויש אנשים שדווקא יאהבו לדבר, להכיר, לראות מי עומד מולם ולהכיר את אופייך ונשמתך ולא רק איך את נראית ...בקיצור, יש המון טיפוסים בעולם, ואת בהחלט יכולה להכיר בלי קשר לדיאטה, כך שלדעתי כדאי לצאת מהלחץ, ובכלל, לעשות דיאטה בכיף, להנות מהתהליך וכן- לצאת לדייטים, להכיר, להנות מהחיים ולא לתלות במשקל כל מיני נושאים ולא לדחות, אם את אמורה להכיר מישהו זה יקרה, ואם את מוכנה לזה נפשית ומאוד רוצה להכיר ולהיות בזוגיות זה יקרה לך בלי שום קשר למשקלך.. אני מאחלת לך להגשים את כל חלומותייך, להכיר, להתאהב, לרזות ובעיקר להיות מאושרת .. יום נהדר, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2011 14:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
הי מפתח סול, רוצה אני לחזק את ידיך ולומר לך שאני הכרתי את בעלי, אנחנו ביחד כבר 13 שנים, לא הייתי דקיקה (למעשה בחיים שלי לא הייתי רזה) היתי מלאה ובעלי רזה ותמיד היה רזה וכמו שאת רואה ברוך השם יש לנו שני ילדים מקסימים (ותודה לאל רזים ואני עושה כל אשר בידי שישארו בריאים ורזים כי אני סבלתי מהשומן ואני יודעת מה זה להיות שמנה) אחזור לנושא, שלא ירפו ידיך, האהבה נמצאת בחוץ ולמזלנו יש בעולם הזה גברים שאוהבים נשים מלאות ולא רק את היבשות. באשר לדיאטה בכלל בחיים בשביל בריאותנו זה כדאי אבל כמו שכתבת לא צריך לעשות הקשרים בין דיאטה לזוגיות, אהבה וכיו"ב. תמשיכי להקשיב לעצמך ולא לסביבה, תפלי בהשמנה למען הבריאות ותאמיני לי שאם תמשיכי להיות כמו שאת יבוא הגבר שילמד להעריך זאת. בהצלחה ומאחלת לך למצוא השנה את אהבת חייך. הרבה חיוכים וסבלנות וזה יגיע. מפתח סול כתב:
אז.... למה תמיד אומרים לי: כשתרדי במשקל תכירי מישהו??? למה אי אפשר להכיר מישהו כשאני מלאה??? אני תמיד אמרתי שאני לא אשתנה בשביל אף אחד... ואם אני מרזה ולא בשבילי הרי שהשתניתי בשביל להשיג משהו. אני מאמינה שיום יבוא ואני אמצא את המישהו הזה שיאהב אותי כמו שאני אבל עד אז כל הסובבים מאוד מתסכלים.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|