הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תכתבי שאת לא....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/10/2011 09:14

אקורדיאון
אקורדיאון
נחושה כתב:
אקו יקרה,
אני יודעת שאני יודעת, אני יודעת שאני אצליח....תודה על העידוד ונשיקותתתתתתתתתתתתתת

נשיבוקיםםםם
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2011 09:09

נחושה
נחושה
אקו יקרה,
אני יודעת שאני יודעת, אני יודעת שאני אצליח....תודה על העידוד ונשיקותתתתתתתתתתתתתת
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2011 09:05

אקורדיאון
אקורדיאון
נחושה יקירתי כמה קורה לי שאני לא אבל יודעת שגם אם לא אני כאן שהרי אחרת יהיה לא אמיתי להרבה מאוד זמן
והתוצאה ידועה מראש.
כל מפגש ,להשקל והרצאה מצילים אותנו ,מחזקים מרימים שוב ונותנים את הכוחות המחודשים.
נחושתי את יודעת ויכולה אז קדימה לעבודה.
המון בהצלחה יקירתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2011 09:03

נחושה
נחושה
שאפתנית ודני היקרות,
אני חושבת שחלק מההצלחה היא להודות ולהעלות על הכתב שאת לא....אז את בעצם מבינה שאת המחסום שאת יכולה לשנות שזה בהחלט ניתן לתיקון....
אני מזדהה דני עם דברייך וזה גם מה שאני הרגשתי, מה אכתוב ששוב לא החזרתי חובות? ששוב הבטחתי ולא קיימתי?...לאן זה יוביל אותי?
היום בבוקר קמתי לשחיה בתחושה שזה באחריותי בלבד לדאוג לבריאותי ורק תירוצים וחסמים ילדותיים(למי יש כוח להרים את הראש מהכרית), (למי יש כוח לנעול נעלי הליכה ולצאת) למעשה מכשילים אותנו.
אי העשיה היא עובדה שיש לשנות ולא צריכים למצוא לה צידוקים. השינוי יגיע רק על ידי שינוי מחשבתי שיביא לעשיה.
זה כמו ששואלים מישהי: יש לך בעל, ילדים, עבודה, פרנסה, הורים, בית...לא חסר לך כלום אז למה את לא מאושרת?!
זה בדיוק אותו הרעיון....זה איזה שהוא מצב תודעתי שזה יכול להימשך ככה כי עוד לא קרה אסון ו/או כי לא יקרה שום אסון אם קצת נחפף, נהנה מהחיים, נכניס אויבים הביתה....ובקיצור נסיר אחריות מהתהליך, מעצמינו ונראה מה שישהיה יהיה....זה לא עובד ככה.
מירי בהרצאה של אתמול הזכירה לנו שהתהליך של השמנמודים הוא עד 120 שנה, אי אפשר להגיד פוס, אי אפשר להפקיר את העמדה, אי אפשר לפרוש בשיא....כן אפשר:
לשנות הרגלי אכילה, הרגלי ספורט, לשנות את הראש למגיע לי, לאני דואגת לעצמי, אני דואגת לבריאות שלי/זוגיות שלי/דימוי עצמי שלי...ותקראו לזה באיזה שם שתבחרו.
אי עשיה הוא למעשה מצב קורבני (קורבן) של נסיבות, של חוסר שליטה, של ויתור....
ולכן בראש ובראשונה צריך לשנות את הראש, לשנות את דפוס המחשבה שתוקע אותנו, להבין שאין לנו את האופציה לוותר לנו=לוותר עלינו.
ואת זה צריך לתרגל יום יום שעה שעה כמו אימון של שרירים לאולימפיאדה, כמו תהליך נשימה או כמו שתיית מים.....שוב ושוב ושוב....
מאחלת לכולנו יום משמעותי ובשליטה
נשיבוקים
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2011 08:15

שאפתנית
שאפתנית
תעזרי בביתך, היא תשמור לך על הצלחת ותמנעי ממטעמים מיותרים. האמת היא שבברצלונה אפשר לאכול דגים, פירות וירקות בשפע. כשאנחנו ביקרנו שם קנינו פירות טריים והתענגנו על הטעם, אכלנו דג במסעדות לא יקרות אך טעימות. השתדלנו לשתות הרבה מיים ואני מודה שגם צעדנו הרבה. השתמשנו באוטובוס התיירים אבל כשלמדנו להכיר את הסביבה השתמשנו ברגליים ולא במטרו.
תהני, שמרי על עצמך ותחזרו בשלום.
dany כתב:
תודה יקירה
את כל כך צודקת, מבעלי כבר התייאשתי כי הוא פשוט לא רואה........ את יודעת כמו הפרסומת לניקול בטלויזיה איך שהם רואים אחרת דברים....... אז בעיניו אני כליל השלימות והיופי ואין לו שום צורך להסתכל בצלחת וכמה שביקשתי זה לא עוזר, אז אני צריכה להיות כלב השמירה של עצמי, ומקווה כן לעשות זאת, אני נוסעת ביום חמישי לכמה ימים לברצלונה עם בעלי הבת הבכורה והחתן, אז אולי דווקא שם כי גם ביתי שומרת אהיה ילדה טובה ואכנס לאיזה שהוא דרייב חדש.
שיהיה לך חג שמח ומוקפד.
נשיקות

שאפתנית כתב:
בוקר טוב נחושה, לייסי, חיה, מירי ודניאלוש.
אני קוראת את דבריכן ומבינה כל כך לליבכן נחושה, לייסי ודני. אני קוראת גם את דבריה של מירי ומבינה את משמעותם ועומקם.
לא מחדשת לכן דבר אתן כבר אנציקלופדיה מהלכת בכל הקשור לנושא ואתן גם יודעות לבד שיש תקופות בחיים שקשה לנו יותר ויש תקופות שאנחנו על הסוס. עכשיו זו תקופה שצריך לצוף לפחות לשמור על הישיגים קיימים ולא לצבור ק"ג מיותרים.
היו חזקות, השתדלו לאחז גם בציפורניים, להעזר בפורום ובמשפחה התומכת, להכניס אותם יותר לתהליך ולבקש עזרה. אני באופן אישי הבטחתי לעצמי שבחג הסוכות אני מתכוונת לבקש מבעלי עזרה. שישמור לי על הצלחת, שאם הוא רואה שאני מפקששת אז שיתריע כי חבל להרוס הישגים שעמלתי עליהם כל כך קשה בגלל שהעיניים שלי אוכלות יותר מהקיבה.
אני מאחלת לכן חג שמח ושיעבור בקלות בכל הקשור לאוכל גם לכן וגם לי, המאבק הוא חיינו ואין לנו הרבה ברירות. בהצלחה חברות!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2011 06:56

dany
dany
תודה יקירה
את כל כך צודקת, מבעלי כבר התייאשתי כי הוא פשוט לא רואה........ את יודעת כמו הפרסומת לניקול בטלויזיה איך שהם רואים אחרת דברים....... אז בעיניו אני כליל השלימות והיופי ואין לו שום צורך להסתכל בצלחת וכמה שביקשתי זה לא עוזר, אז אני צריכה להיות כלב השמירה של עצמי, ומקווה כן לעשות זאת, אני נוסעת ביום חמישי לכמה ימים לברצלונה עם בעלי הבת הבכורה והחתן, אז אולי דווקא שם כי גם ביתי שומרת אהיה ילדה טובה ואכנס לאיזה שהוא דרייב חדש.
שיהיה לך חג שמח ומוקפד.
נשיקות

שאפתנית כתב:
אני קוראת את דבריכן ומבינה כל כך לליבכן נחושה, לייסי ודני. אני קוראת גם את דבריה של מירי ומבינה את משמעותם ועומקם.
לא מחדשת לכן דבר אתן כבר אנציקלופדיה מהלכת בכל הקשור לנושא ואתן גם יודעות לבד שיש תקופות בחיים שקשה לנו יותר ויש תקופות שאנחנו על הסוס. עכשיו זו תקופה שצריך לצוף לפחות לשמור על הישיגים קיימים ולא לצבור ק"ג מיותרים.
היו חזקות, השתדלו לאחז גם בציפורניים, להעזר בפורום ובמשפחה התומכת, להכניס אותם יותר לתהליך ולבקש עזרה. אני באופן אישי הבטחתי לעצמי שבחג הסוכות אני מתכוונת לבקש מבעלי עזרה. שישמור לי על הצלחת, שאם הוא רואה שאני מפקששת אז שיתריע כי חבל להרוס הישגים שעמלתי עליהם כל כך קשה בגלל שהעיניים שלי אוכלות יותר מהקיבה.
אני מאחלת לכן חג שמח ושיעבור בקלות בכל הקשור לאוכל גם לכן וגם לי, המאבק הוא חיינו ואין לנו הרבה ברירות. בהצלחה חברות!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2011 06:41

שאפתנית
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2011 04:59

dany
dany
נחושה יקרה
כן גם אני לא................ממש כמוך, והתוצאות ניכרות מאד מאד!!!!!!!!!!
אז למה אני לא כותבת, כי כבר די נמאס לכתוב שאת מבטיחה , שתהיי בסדר, שתעשי מה שצריך, ובסופו של יום את לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל היות וכתבת אז אני כותבת גם,
אני ממש משתדלת אך עובד יום יומיים ובורח שוב............ למה????????????
לא יודעת אין סיבה אמיתית, הרי עשיתי זאת המון פעמים והצלחתי אז למה הפעם זה לא עובד????????
אז עכשיו אני בקטע של "להאשים" שאין לי קבוצה שבועית שאליה אני יכולה ללכת כל שבוע ולהשקל קבל עם ועדה, שאין לי מנחה שאני יכולה לגעת בה פיזית, שאין לי חברי קבוצה שאני יכולה לשבת עימם בחברותה פיזית.....................תירוצים!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הכל סתם תירוצים, כי אני מביטה בראי וממש לא אוהבת את מה שאני רואה.
לא רוצה להבטיח ולא לקיים זה מתסכל אותי יותר ויותר.
שיהיה לך יום נפלא
מקווה ששתינו נצליח לשנות את המודל.................
נשיבוקים

נחושה כתב:
ערב טוב פורום אהוב ומירי יקרה,
אני על המקום, אם לא היה כרטיס זהב לא בטוח שהייתי מגיעה היום....
"תכתבי שאת לא...." אמרה לי מירי, תשתפי את הפורום במה שעובר עלייך....שאת לא ממש בתהליך, שאת לא ממש רוצה, שאת לא ממש משתדלת, שאת מנסה לצוף והעיקר לבוא להישקל ולקבל מוטיבציה לעשיה.
אז הנה אני כותבת....אין לי שום סיבה ושום תירוץ לאי העשיה....אני לא ממש רושמת, אני יומיים מקפידה ויומיים מחפפת בבלי פחמימות מחמש, אני יום יומיים שוחה ואז יום יומיים מוותרת, אני לא מקפידה על הכמויות, אני לא מקפידה על המתוקים, יש לי אויבים קבועים שמגיעים לבקר....בקיצור ממש לא....
היתה היום הרצאה נהדרת, ומה חדש בזה? מירי מעבר לסיפורי החג ותובנות על החיים ריכזה לנו והזכירה לנו שכל התהליך הזה אינו קסם ולא הוקוס פוקוס, היא הזכירה לנו שזה תהליך שמלווה בויתור ובפרידה מהרגלים ומסוגי אוכל ושתיה שצריכים לצאת לנו מהלקסיקון לתמידדדדדדדדדדדדדדדדדד עד 120.
מירי עצמה היתה לבושה מהמם וכולם החמיאו לה, אין אפס כששומרים נראים 10, מרגישים 10 ומקרינים את זה החוצה.
כל הדרך הביתה שיננתי בראש "רק ירקות וחלבונים" "רק ירקות וחלבונים" וכך סיימתי את הערב בלי פחמימות ובלי מתוק ובלי קפה, העדפתי לקנח ביוגורט קר.
אני התחייבתי להחזיר חובות ובסוף השקילה היתה על המקום, שהאמת מודה אני גם על זה...
מקווה שבעשרת הימים הקרובים או כמה שיש עד השקילה הבאה אני אכנס שוב לתהליך ואוכל לכתוב לכם פוסט מרגש...שאני ממש כן!!!
לילה טוב ותודה על ההקשבה
נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2011 00:25

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה יקרה
את באמת תלמידה טובה....
ותאמיני לי שזה יגיע, תמשיכי לכתוב לשתף ולהשתדל.....
באמת שאין אין דרך אחרת......
לילה טוב בטוחה שתצליחי שלך באהבה מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 23:44

חיה'לה
חיה'לה
נחושה יקרה,
יש תקופות כאלה, וטוב שאת משתפת.
תשתדלי בכל זאת להישאר במסגרת, אבל העיקר שאת אתנו...
שלך,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 23:23

לייסי
לייסי
ערב טוב נחושה יקרה,
אני קוראת את מה שאת כותבת - וזה כאילו כתבת במקומי. רק שלי אין כנראה את האומץ
להודות כאן בכתב שאני לא שומרת כל הכללים כמו שצריך.
אני בטוחה שתעלי על הדרך המלך ותדווחי על החזרת החובות.
לילה טוב וחג שמח! אוהבת אסתי. hug
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 21:43

נחושה
נחושה
ערב טוב פורום אהוב ומירי יקרה,
אני על המקום, אם לא היה כרטיס זהב לא בטוח שהייתי מגיעה היום....
"תכתבי שאת לא...." אמרה לי מירי, תשתפי את הפורום במה שעובר עלייך....שאת לא ממש בתהליך, שאת לא ממש רוצה, שאת לא ממש משתדלת, שאת מנסה לצוף והעיקר לבוא להישקל ולקבל מוטיבציה לעשיה.
אז הנה אני כותבת....אין לי שום סיבה ושום תירוץ לאי העשיה....אני לא ממש רושמת, אני יומיים מקפידה ויומיים מחפפת בבלי פחמימות מחמש, אני יום יומיים שוחה ואז יום יומיים מוותרת, אני לא מקפידה על הכמויות, אני לא מקפידה על המתוקים, יש לי אויבים קבועים שמגיעים לבקר....בקיצור ממש לא....
היתה היום הרצאה נהדרת, ומה חדש בזה? מירי מעבר לסיפורי החג ותובנות על החיים ריכזה לנו והזכירה לנו שכל התהליך הזה אינו קסם ולא הוקוס פוקוס, היא הזכירה לנו שזה תהליך שמלווה בויתור ובפרידה מהרגלים ומסוגי אוכל ושתיה שצריכים לצאת לנו מהלקסיקון לתמידדדדדדדדדדדדדדדדדד עד 120.
מירי עצמה היתה לבושה מהמם וכולם החמיאו לה, אין אפס כששומרים נראים 10, מרגישים 10 ומקרינים את זה החוצה.
כל הדרך הביתה שיננתי בראש "רק ירקות וחלבונים" "רק ירקות וחלבונים" וכך סיימתי את הערב בלי פחמימות ובלי מתוק ובלי קפה, העדפתי לקנח ביוגורט קר.
אני התחייבתי להחזיר חובות ובסוף השקילה היתה על המקום, שהאמת מודה אני גם על זה...
מקווה שבעשרת הימים הקרובים או כמה שיש עד השקילה הבאה אני אכנס שוב לתהליך ואוכל לכתוב לכם פוסט מרגש...שאני ממש כן!!!
לילה טוב ותודה על ההקשבה
נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תכתבי שאת לא....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!