הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מחשבות אחרי יום כיפור כנסו......

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/10/2011 11:38

רבקה
רבקה
סיסי 17 כתב:
מקסימה ומרגשת שכמוך
אכן אדם באמונתו יחיה
קשה שלא להתחבר ליום שכזה גם החילוניים ביותר מתחברים בדרכם
ואם לא... הפסד שלהם
אוהבת
סיסיsmile

אמת ויציב יקירתי ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2011 11:06

סיסי 17
סיסי 17
מקסימה ומרגשת שכמוך
אכן אדם באמונתו יחיה
קשה שלא להתחבר ליום שכזה גם החילוניים ביותר מתחברים בדרכם
ואם לא... הפסד שלהם
אוהבת
סיסיsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2011 09:19

אקורדיאון
אקורדיאון
חיה כפי שכתבה דני איש באמונתו יחיה ואהבת האדם לנו במקום ראשון.
גדולתך היא בכך שהתנצלת ומכאן נמשיך יחדיו.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2011 04:49

dany
dany
חיוש המיוחדת במינה
כבר נאמר איש איש באמונתו יחיה, ובסופו של יום כל אחד מאיתנו צריך לתת את הדין אחד מאמין שזה לפני בורא עולם ואילו השני מאמין שזה בפני מצפונו.
אנחנו כאן מקבץ של אנשים איכותיים וטובים שנותנים חופש מחייה אחד לשני , ולכן יש כאן את הכימיה הנהדרת ואת הזרימה המקסימה.
אני יכולה להבין את המקום הזה שאת מדברת עליו ואליו את לא מתחברת, היות ואני שייכת לשני העולמות (באתי מבית חילוני והצטרפתי לבית דתי), אך אני בנפשי בן אדם מאד מאד חופשי(הכוונה לא בקטע הדתי אלא בקטע של הבנת האדם) ואכן אני בן אדם חילוני עם אמונה גדולה. אני מאמינה שגם מירי היא כזו , לכן יש לנו אפשרות של לקיחת דוגמאות מעולם שהוא לא שלנו כלל וכלל על מנת להבין דרכן את השגת מטרתינו.
ליידי גאגא באה לייצג את האנדרדוג, את הבלתי מקובל, את הנדחה, אך זה שבסופו של יום פורח כמו הברבור בסיפור של אנדרסון. וכל מי שלא רואה את הפוטנציאל הטמון ואת היופי שעומד לבקוע....... נשאר מקובע בתוך 4 אמותיו ובעצם הוא מפסיד. ואני בטוחה שגם בעולם הדתי שאת שייכת אליו ישנן דוגמאות כאלו........למשל רבי עקיבא וסליחה אני לא עושה שום השוואות, אך גם הוא עד גיל 40 היה בור וברגע שרק קיבל תמיכה ועידוד את האפשרות להגיע ללימודים עלה ופרח והפך לאחת הדמויות החשובות ביותר בעולם היהודי. כוונתי שכן בכולנו טמון אותו פוטנציאל את אותה רוח מיוחדת, את נקודת האור הנפלאה שרק ניתן לעצמנו את האפשרות נעלה ונפרח ונשגשג.
אז רק שתדעי לך שאת מאד אהובה כאן בפורום, תמיד שמחים לשמוע ולקרוא אותך, ומותר לך להיות אחרת כי זו את.
שוב שתהייה שנה נפלאה ושתביא בכנפיה חדשות ובשורות טובות.
שלך דני
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 22:48

חיה'לה
חיה'לה
בס"ד
מירי היקרה ושאר חבריי האהובים לפורום,
כיוון שנדמה לי שאני הייתי ה-'חניכה הסודית' שכתבה למירי על יום הכיפורים, אני מוצאת לנכון להגיב בקצרה ובנקודות:
1. אחרי שקראתי את הדברים המרגשים של מירי, הצטערתי על ששפטתי ודנתי מהר מדיי. אכן, מי אני שאדון את האחרים... אני בהחלט מצטערת על התגובה הנחפזת!!!!
2. אני מעריצה, אוהבת ואסירת תודה לכל משפחת בלקין, ולמירי בראשם, ואני חשה שכמות הטוב והחסד שהם משפיעים על כולנו, לא נופלים בערכם מכל מיני דברים אחרים שאני מקפידה עליהם,
אלא להיפך - הלוואי והייתה בי מעט מהסובלנות, מהפרגון ומאהבת האדם שיש במירי - מבחינה זו אין ספק שמירי היא מודל חיקוי אדיר!!!
3. אמנם הסתייגתי בתור אדם דתי ומאמין מהקטע הקצר שבו מירי דיברה בהרצאה האחרונה על הצום, והאפשרות לא לצום, וגם די נרתעתי מהסיפור של ליידי גאגא
בתוך עשרת ימי תשובה - והדברים עדיין לא מתחברים לי, אך אני חייבת להדגיש שיצאתי מההרצאה עם שפע של תובנות חדשות, ובעיקר עניין המחילה, היכולת לסלוח -
וכבר קיבלתי על עצמי ליישם את הדברים בחיי היומיום בזכות ההרצאה, ואפילו הצלחתי הבוקר ליישם את הדברים בתוך איזושהי התרחשות בעבודה!!!
4. בזכות מירי שמרתי היום נפלא, ואע"פ שהבני דודים שלי הגיחו אליי לביקור פתע מדהים הערב (3 בני דודים עם נשותיהם!!! מדהים!!), וקניתי בדרך הביתה עוגות ופשטידות -
נתתי להם בסוף האירוח את כל מה שנשאר!!! בהזדמנות אחרת הייתי מקפיאה, אבל אני יודעת מה יקרה, והקול של מירי הדהד בי...
אמנם 'שפכתי' על אירוח המון כסף, אך מדובר בבני דודים אהובים ויקרים, ולא אכפת לי שהם יצאו בשלל רב... גם הם מפרגנים לי ואוהבים!!
בקיצור חבריי היקרים, אני אוהבת ואמשיך לאהוב את הפורום המדהים הזה, ואני בטוחה שהתפילות של כולנו תתקבלנה ברצון.
זו גם הזדמנות להודות למירי, לדני ולעוד כמה חברות יקרות שלא מפסיקות לעודד אותי בפורום בעניין הזוגיות!! אין לי מילים כדי
לתאר לכם עד כמה התמיכה הזו עוזרת לי ברגעים קשים!!!
ובהזדמנות זו, אם אי פעם פגעתי, העלבתי או כתבתי משהו לא תקין בפורום - אני מבקשת סליחה ומחילה!!
אוהבת,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 16:09

רבקה
רבקה
מירי יקירתי
מהיום שמלאו לי 12 שנים
אני עוברת את יום הכיפורים כדת וכדין
יום קדוש שבסופו בשעת הנעילה מבקשת את כל העולה בליבי
ומבקשת שיהיה טוב ובריאות שלמה לכולם
אנחנו כאן בעזרתך הגדולה נמשיך את המצווה ואהבת לרעך כמוך
ןלכולנו הגשמת כל שאיפותינו אמן !!
אוהבת המון
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 14:43

נחושה
נחושה
מרגש כל מה שנכתב,
מצטרפת לאיחולים של מירי ושל כולכן
ומחכה להרצאה הקרובה....
המשך יום נפלא
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 12:21

מיכל שרון
מיכל שרון
מירי הוצאת לי את המילים מהפה... התרגשתי מאוד לקרוא אותך...
אוהבת המון ונתראה בקרוב... רק עוד 6 וקצת שעות wink
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 11:28

1103
1103
מירי יקרה
יום הכיפורים הינו יום המאחד את כולנו באם אלה המאמינים והצמים ובין אלה שאינם.
ביתו של אדם הוא מבצרו,בתוכו כל אחד נוהג לפי ראות עיניו, אך יש מוסכמות וכללים החלים על כולנו.
זהו יום של חשבון נפש,זהו יום בו כל אחד מאיתנו חושב על הטעויות והשגיאות שעשה בשנה החולפת,
ואיך לשפר ולהשלים בשנה הזו שאנו נמצאים בתחילתה.
לכל אחד מאיתנו,יש שאיפות ומטרות אליהן אנו שואפים להגיע.
אני מאחלת לכל אחד ואחת מאיתנו להגשים ולהצליח להגיע למשקל היעד ולשמור עליו
ניליgrouphug

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 09:28

יולי
יולי
מירי יקרה,
אני מסכימה איתך על כל מילה. בלי קשר למי שכן/ לא צם או רק מנסה חלקית לצום...זה אפילו לא העניין. כל הקטע של אמונה חשוב מאוד בחיים. מי שלא מאמין בכלום- מאוד קשה לו לראות אור בקצה המנהרה, להאמין במשהו גדול וחזק ממנו וכן..להאמין גם בעצמו- כי נבראנו ב"צלם" (ואני ממש אבל ממש לא דתייה....). אני מאמינה שבכל אחד ואחת מאיתנו טמון כוח להיות טובי יותר עם עצמו ועם הסביבה, גם בדיאטה כאורח חיים, וגם בשאר תחומי החיים...אני מאמינה שבכולנו טמון גרעין הכוח לשינוי וששינוי אחד בחיים בתוספת התמדה נותן לנו אור ירוק לשינוי בשאר תחומי החיים, ולכן, החוג שלך כ"כ איכותי וגם כ"כ משנה חיים ברמות שעד היום קשה לי להאמין. אישית, הגעתי אלייך לפני 6 שנים עם עודף משקל של 30 ומשהו קילו, ועם המון חסמים (כמו גדרות/ חומות ששמתי סביבי) והשתמשתי באוכל במקום לדבר/ לבטא את רגשותיי/ במקום לשמוח/ לכעוס/ לפחד...כל האוכל הזה (ברמות המיותרות שלו- ברמות האכילה הגסה של בצקים ושאר מרעין בישין..) בא באמת לכסות על בורות רגשיים לא פתורים ולפעמים אלו סתם הרבה דברים קטנים וקטנים מאוד וחלק מהעניינים קצת יותר גדולים אבל אף אחד מהם (מהעניינים) זה לא עניינים של חיים ומוות זה בטוח. אולי פשוט התרגלתי (בעבר) להשתמש באוכל לדברים שהוא לא מיועד להם...ולכן אני שמחה שאני שייכת לחוג שלך, כי הוא ממש העיר אותי גם בתחומים אחרים בחיים, פתח לי מודעות להמון נושאים , בין היתר גם בנושא של אמונה (ופה אני מפרידה בין אמונה ולבין דת, כלומר אני מאמינה אך לא דתייה ואני חושבת שאפשר להאמין בלי תרייג מצוות וזה גם בסדר) גם בנושאים של השקעה בחיים, בזוגיות במשפחה, בחברויות . גם בנושא של לא להזניח עניינים לא פתורים ...ובזכות החוג שלך איכות החיים שלי עלתה מאוד מאוד ולא רק בגלל המשקל, שירד ואני מרגישה עם זה מצויין אלא בכלל בתפיסה הנהדרת שהחיים זה מתנה וממש צריך לרקוד אותם ולשמוח איתם תמיד, ושקשה אז זה אתגר שצריך לעמוד בו ואפשר לטפס על ההר צעד אחר צעד ולראות חמישה צעדים כל פעם לפניי ולא את כל ההר כמשהו מפחיד ומאיים אלא בתור אתגרים קטנים על הדרך. מכל הסיבות האלו ועוד אני באה שנה אחרי שנה ומחדשת כרטיס זהב (המצאה גאונית ותודה רבה עליה) ונהנית להגיע לכל הפגישות גם אם אכלתי יותר, וכן- כמו כולם גם לי היו רגעי משבר ומהם רק יצאתי מחוזקת יותר ולמדתי המון מהקשיים , למדתי את המלכודות של עצמי ואפילו איך לעשות דרך עוקפת כדי לא ליפול אליהן שוב ושוב. מה שנחמד זה שכל פגישה בחוגים אני כל הזמן לומדת, כן. גם אחרי 6 שנים אני לומדת דברים חדשים וממש מרגישה שהחוג הזה זה חוג של איכות חיים ושפה אני ממש מתחברת לעצמי . אני שמחה מאוד שאני חלק ממנו , ושמחה גם שיש פה פורום חי, מעניין, ותומך. אנני לא תמיד כותבת נושא חדש (אולי אפילו בדר"כ לא) אבל למדתי שכיף להגיב...ואני נוטה לכתוב מגילות ...אבל רציתי שוב להודות לך על החוג הזה שלא נגמר אף פעם, ושתמיד יימשך כי אני מאוד נהנית גם שקל וגם שקשה יותר.

שיהיה לך ולכולנו גמר חתימה טובה
ושנגשים כולנו את כל המשאלות והשאיפות בשנה הזו

בהערכה רבה מאוד,

יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 07:19

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
כתבתן כל כך יפה את אשר רציתי לומר ולכן נותר לי לחזק את ידיכן, לאחל שהשנה החדשה תביא איתה משב רוח מרענן של אהבה ואחווה בין בני האדם. סבלנות וסובלנות ובשבילנו, בנות משפחת בלקין, שנת רזון ועשייה מוצלחת.

אמן ואמן
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 06:47

שאפתנית
שאפתנית
כתבתן כל כך יפה את אשר רציתי לומר ולכן נותר לי לחזק את ידיכן, לאחל שהשנה החדשה תביא איתה משב רוח מרענן של אהבה ואחווה בין בני האדם. סבלנות וסובלנות ובשבילנו, בנות משפחת בלקין, שנת רזון ועשייה מוצלחת.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 06:28

dany
dany
אכן יקירותי כל התורה עצמה היא ואהבת לרעך כמוך, וכל מי שמפנים זאת הרי מרפא את נפשו שלו.
תודה מירי על המילים החמות והטובות, ואני שמחה בשבילך שמצאת לך שלוות נפש והתעלות ביום הזה.
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 04:56

אקורדיאון
אקורדיאון
אקורדיאון כתב:
מירוש מי יתן ותהה זו אכן שנה של אהבת לרעך כמוך ,פירגון ,תמיכה ועידוד,חברות אמיתית
שהרי זו התורה כולה.שבוע
נפלא.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 04:55

אקורדיאון
אקורדיאון
מירוש מי יתן ותהה זו אכן שנה של אהבת לרעך כמוך ,פירגון ,תמיכה ועידוד,חברות אמיתית
שהרי זו התורה כולה.
שהוע נפלא.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 00:40

tal_f
tal_f
מירי אהובה. הלוואי ונגשים את כל משאלות ליבנו במהלך השנה הבאה. אני לא יודעת אם אמרתי מספיק פעמים אז שוב אגיד לך - תודה. תודה שאת מצליחה כבמטה קסם למלא את שקי המוטיבציה ומצב הרוח הטוב שלי.. אני מודה לך שאת שוב ושוב מאירה בפנס על נושאים שאחרת היו נעלמים מעיני. תודה לך , שבזכותך אני מרגישה צומחת , לומדת ומשתפרת כל הזמן. בזכותך הצלחתי להיות אמא רזה שזה כל כך חשוב לי ולהיות המודל הכי טוב של עצמי כעת... שתהיה לך ולכל החברים בפורום המדהים הזה שנת בריאות ואהבה טל
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 00:23

לייסי
לייסי
מירי יקרה, מי יתן וכל איחולייך ומשאלותייך יתגשמו!
אני מאחלת לך שנה טובה ומאושרת - שנה של בשורות טובות.
שבוע טוב וחג סוכות שמח! באהבה אסתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 00:18

miribelkin
miribelkin
Administrator
אחת החניכות אמרה לי שיום כיפור שלה הוא לא כמו שלי.......
חשבתי שכדאי שאגיב מליבי, אני חושבת ששנים רבות לא התחברתי
ליום הקדוש הזה כמו השנה, הארוחה המפסקת הייתה לפי כל מה שהצבתי לעצמי
ושיתפתי אתכם....הצום היה כרגיל לא קל, אבל לפני סיום הצום הלכתי לבד לבושה
לבן לבית הכנסת, ליד בייתי לקחתי איתי את הסידור וקראתי ושרתי והתרגשתי
עם הרב הנפלא של בית הכנסת, התידדתי עם האשה המקסימה שישבה לצידי
והרגשתי איך היום הקדוש הזה מחבר בין כולם, חילונים ודתיים בזרמים השונים.
בנעילה ובתקיעת השופר דמעו עיני מהתרגשות ווהתפללתי על כולנו
לגמר חתימה טובה.לבריאות אושר פרנסה טובה ונחת.....לכל אחד
מאיתנו האמונה והמסורת האישית שלו, ואני מרחמת על מי שלא מאמין בכלום.
אני חושבת שאהבת לרעך כמוך, פירגון אהבה וסליחה ביננו מאד חשובים.
והיום הזה בעצם קיומו נותן לנו זמן לתפילה לרוגע ולתקווה.
שתהיה לנו שנת שלום בריאות והצלחה, והתמדה בתהליך ההרזיה והשמירה,
להתראות במעמד השקילה אוהבת מאד מירי
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מחשבות אחרי יום כיפור כנסו......

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!