הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » טפיחה על השכם

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/10/2011 20:28

אשירה
אשירה
ללי יקרה,
כבוד כבוד ועוד פעם כבוד,
מי שלא נמצא פה לא יבין כמה כוחות נפש דרושים כדי לעשות את מה שעשית,
מאחלת לך המון הצלחה ודבקות במטרה!!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 10:28

הסמויה
הסמויה
באמת מגיעה לך טפיחה על השכם !!!
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 09:47

יולי
יולי
כל הכבוד
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2011 06:23

dany
dany
כל הכבודApplause
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2011 23:50

tal_f
tal_f
כל הכבוד... זה לא קל אבל הגנת על עצמך מתקריות של "אי שליטה" שטוב לא יוצא מהן... שוב כל הכבוד
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2011 21:45

1103
1103
כדאי מאוד להתקין טוחן אשפה,כך שלא יהיה צורך להשתמש בססון ומים
להשמיד מיני מזונות שעלולים להיות לנו לרועץ.
שנה טובה
שבוע נפלא
ניליwink

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2011 21:39

EFF
EFF
אם את משתתפת בחוגים של מירי , הרי שישמת את אחד הדברים החשובים, לא להשאיר פיתויים בהישג יד..אנחנו כבר הרטבנו סופגניות, שטפנו עוגות וכיבדנו את הפח בבית במיני כל טוב...
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2011 18:37

LALY
LALY
אני רוצה לשתף שאני מאוד גאה בעצמי ביום כיפור זה... למרות שאני לא צמה, ואולי דווקא בגלל, יום כיפור הופך להיות יום מלא אוכל וצפייה בסרטים עם חברות. ממש הארוחה המפסקת באמת לא מפסיקה עד צאת הצום.
אך הפעם, מיד בסוף הארוחה המפסקת נעמדתי והודעתי חגיגית לכל יושבי השולחן שכל מה שהם לא לוקחים הביתה נזרק! שום דבר לא נשאר אצלי בבית ולא יהווה פיתוי. בין השאריות היה קופסה וחצי של גלידה, חצי עוגת שוקולד עם קרם וניל, עוף ותפו"א, גפילטא פיש, מרק עוף, שתיה מוגזת בטעמים שונים ועוד ועוד (אנחנו משפחה פולניה. אוכל לא היה חסר..:/)
חילקתי לקופסאות כל מה שאנשים ביקשו, שהיה בעיקר אוכל ולא קינוחים ואת השאר זרקתי. בפעם הראשונה בחיי לקחתי עוגת שוקולד (טעימה ברמה קשה) וזרקתי לפח! אמא שלי עמדה פעורת פה!!
אחת המתנות שהביאו לי כי אירחתי היה בקבוק בצורת בקבוק יין מלא בשוקולדים עם אגוזים, שאני מאוד אוהבת.ניסיתי לסרב למתנה היפה בתוקף אך לא היה עם מי לדבר (שוב, הפולניות...) אז שכנעתי את עצמי שאני בכלל לא אפתח אותו ושאתן אותו כמתנה כשיהיה אירוע מתאים או שחברות שלי יתכבדו יום אחרי כשיבואו לראות סרט.
כמתואם, ברגע שהן הגיעו הן מאוד התמרמרו שאיך אפשר לראות סרט בלי פופקורן ונשנושים, כשהודעתי שיש בארון עוגת הבית סגורה (בטעם שאני לא אוהבת) ואת השוקולדים שהביאו לי הן הסתפקו בכך, מה שלצערי גרר אותי גם לאכול 8 שוקולדים! בשניה שהן הלכו, כשראיתי כי נשארו עוד שוקולדים (כמובן, הן רזות, אוכלות אולי 2..)ושזה לא ייגמר בטוב, פתחתי אחד אחד את השוקולדים וזרקתי לכיור לקערה מלאה מים עם סבון (לא סתם זרקתי עם העטיפה לפח) ואז משם ישר לשקית זבל. שלא אוכל להתחרט...
לסיכום, אומנם ירידה לא בטוח שתהיה עקב הארוחה עצמה והמשבר שוקולד הקל אך גאווה עצומה ישנה. השינוי החל smile
גמר חתימה טובה לכולם ונתראה בשקילה!
אלה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » טפיחה על השכם

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!