הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לכל חברי הפורום היקרים לכל החניכים האהובים כנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/10/2011 10:07

יולי
יולי
היי,
מירי יקרה,כל מילה מפיך נאגרת אצלי בזיכרון, וגם בנושא הזילה, אני מתחברת לזה שקל (יחסית) לבקש סליחה וקשה מאוד לפעמים לסלוח לאנשים שמאוד פגעו בנו, והם גם לפעמים לא מבקשים את הסליחה הזו או לפעמים מבקשים אותה בגלל משהו.. אצלך, הכל בא מיושר וכנות מדהימה, אבל את כ"כ נהדרת מירי, שאת לא באמת פוגעת, ואם כן, הכל אצלך מכוונות טובות, כדי שנלמד, כדי שנצליח. אני גם רוצה לבקש סליחה אם פגעתי אי פעם בטעות (נכון, אחרי יום כיפור, אבל אשמח לנצל את ההזדמנות) ובכלל אני ממש נהנית להגיע לחוגים שלך כל שבוע וממש כיף לי בחוגים ואני שמחה שאני פה.
חיה- אני מתחברת למה שכתבת- ורוצה לומר לך שאני מאוד מבינה, לפעמים כעסים שלנו על אחרים מונעים מאיתנו דברים אחרים, בראש ובראשונה איכות חים וגם הרזיה (לפעמים) כי האכילה שלנו רגשית ברובה. הטיפ שלי- פשוט לשחרר , לנסות לומר לעצמנו, כלומר לסלוח בלב לאותם אנשיםגם אם לא בשבילם הרי שבשבילנו, כדי שלנו איכות החיים תהייה יותר טובה, בלי כעסים , בלי מרירות רק עם טוב ובכיף ...ולפעמים אולי קצת לרחם על אותם אנשים שפגעו בנו מאוד (אני מדברת נניח, על משפחה קרובה או חברים קרובים לצורך העניין) ולומר לעצמנו- אוי, הם פגעו, אבל הם לא התכוונו, הם היו ברגע של חולשה/ קינאה/ כעס/ וכו' והוציאו מהפה מילים פוגעות שלא התכוונו אליהם ואם יכלו היו חושבים פעמיים או לוקחים הכל בחזרה, אבל הדברים נאמרו והמעשים נעשו ואי אפשר באמת להחזיר את הגלגל אחורה, רק להבין שכולנו רק בני אדם ושאף אחד לא מושלם ועבודת הסליחה (אני ממליצה פה על ספר לקרוא שנקרא כוחו של התת מודע) שאנו עושים עם עצמנו חשובה לשלוותנו הפנימית ולרוגע שלנו..וזה מאפשר לנו להמשיך לזרום בחיים בכיף ואז קל לנו יותר...אגב, עבודת הסליחה שאנו יכולים לעשות עם עצמנו יכולה להיות גם אם אותם אנשים לא טרחו בכלל לבקש סליחה(לפעמים הם אפילו לא מודעים לכך שפגעו או שהאגו לא מאפשר להם להודות בטעות לא כל שכן לתקן, אבל,היי זו בעייה שלהם, לא שלנו.....) אז אנחנו יכולים לעבוד עם הדמיון שלנו ופשוט לסלוח בשביל עצמנו ממש כאילו שביקשו מאיתנו סליחה...אין זה אומר שחייבים להיות בקשר חזק עם אנשים שפוגעים בנו כל פעם מחדש, אבל אם אדם עושה את אותם דברים כל הזמן גם כדאי קצת להתעלם מהם או להחליט...אני לא נפגעת יותר...אני חסינה מפניו/מפניה כל מה שיגידו לא נחשב בעיניי או פשוט להתרחק, או לא לספר דברים אישיים לאותם אנשים שפוגעים בנו..אני מקווה שתנסי למצוא את המקום בליבך לסלוח לאותם אנשים על מה שזה לא יהיה בעיקר בשביל עצמך ולעשות את העבודה הזאת עם עצמך כדי שלך יהיה טוב יותר ואז ...כל השאר יהיה טוב יותר זה לוקח זמן אבל אני מאחלת לך שנה נהדרת ורק טוב,
יום מקסים,
יולי
edited by יולי on 10/9/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2011 20:07

חיה'לה
חיה'לה
בס"ד
מירי היקרה והאהובה,
גמר חתימה טובה לך, לאריה ולכל המשפחה המקסימה!!!
את האחרונה שיש לה סיבה לבקש סליחה.
בעיניי את מגלמת טוב לב, יושרה, אהבת אדם, חכמת חיים ובכלל,
את כל הטוב והיפה שאפשר לצפות לו!!
תודה לך על הכול הכול הכול.
אני אישית חייבת להיות ישרה וכנה, ולומר שהיו דברים שקשה לי להתחבר אליהם בהרצאה האחרונה
(מה לעשות, בראש השנה וביום הכיפורים שלי אין מקום למקצת הדברים שדיברת עליהם),
ובכל זאת,
בזכותך ובזכות הסוגיה של היכולת לסלוח שדיברת עליה בהרצאה
עשיתי עם עצמי חשבון נפש גדול גדול גדול בנושא הכעסים.
גם לי, קל לבקש סליחה, אך אני כועסת מאוד על כמה אנשים שפגעו בי מאוד וקלקלו לי מאוד בשנים האחרונות,
ואני יודעת שהכעס הזה גוזל ממני המון המון אנרגיות, והוא גם משחית ממש משחית!!
אישית, בזכות ההרצאה, קיבלתי על עצמי לעשות הכול כדי שלא לנטרל את הכעסים, ותודה לאל יש אנשים טובים מסביבי שעוזרים ותומכים.
אני יודעת שבמקרה שלי, נטרול הכעסים הללו יפנה מקום להמון דברים חשובים מאוד, וגם יסייע לי לרזות סוף סוף.
אני מודה לך שוב ושוב על כל הטוב והחסד, ועל הזכות שהייתה לי לפגוש בך בשנים לא פשוטת!!
מירי היקרה, מאחלת לך את כל הטוב שמגיע לך!!!!
אוהבת,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2011 19:49

ענת
ענת
תודה מירי חתימה טובה
אוהבת ענת
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2011 15:50

אקורדיאון
אקורדיאון
גמר חתימה טובה וצום קל
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2011 15:03

סיסי 17
סיסי 17
תודה רבה מירי אהובה
כל שנבקש לו יהי
smile
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2011 14:05

dany
dany
מירי יקירה
שתהיה סליחה ומחילה לכולנו.
גמר חתימה טובה
באהבה
סני
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2011 12:49

קרנושה
קרנושה
צום קל מירי אהובה, לך ולכל משפחת בלקין ומשפחת הפורום היקרה,
שתהיה לנו שנה נפלאה וחתימה טובה, שנה של צמיחה, אהבה, סליחה ומחילה, שמחה והצלחה בכל!
נשיבוקים♥
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2011 12:36

miribelkin
miribelkin
Administrator
ערב יום כיפור הזדמנות לבקש סליחה,
כולנו רק בני אדם, לפעמים מרכלים, צועקים, ציניים.וטועים.....
לכן אם בלי כוונה רעה כמובן מישהוא מכם נפגע זו הזדמנות
לבקש סליחה, ולהמשיך הלאה.....בטוב ובתקווה.
שתהיה לכולנו ולכל בית ישראל שנה טובה וגמר חתימה טובה.
אוהבת אתכם מאד ונתראה אחרי יום כיפור בחוגים במעמד השקילה.
שלכם מירי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לכל חברי הפורום היקרים לכל החניכים האהובים כנסו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!