09/10/2011 06:55
 חיה'לה Posts: 885
|
מירי היקרה, מצטרפת אל דני - את היית נראית נפלא, ואת אכן מודל לחיקוי לכולנו!!! שבוע נפלא ושנה נהדרת!!!! אוהבת, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2011 06:25
 dany Posts: 19819
|
אני יודעת אפי שאני מוזמנת אך כוונתי היא שאני זקוקה לקבוצה שבועית....... כל כך חלשה אני. וממש אני לא יכולה להגיע לתל אביב כל שבוע .נכון???????????????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2011 00:04
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בנות מרגשות ומפרגנות כולי אהבה גדולה אליכן דני יקרה את מוזמנת תמיד לחיבוק גדול. בהצלחה ושבוע נפלא שלכן מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/10/2011 14:29
 שאפתנית Posts: 8392
|
מצטרפת לדבריך דניאלוש. מירי את מדהימה. שתהיה לך,לאריה ולילדים שנה טובה וגמר חתימה טובה!!! dany כתב:
ממש ללקק את השפתיים, כל כך נהניתי ממירי הדוגמא ונשואת החיקוי........... מעולה. \ את פשוט נראית נפלא, הבגדים החמיאו לך אביבית ופרחונית למרות הסתיו שנמצא כבר כאן. והבטחון שאת מקרינה פשוט נהדר........ בוודאי עושה חשק לעשות דיאטה כדרך חיים ולא לוותר, כי כאן טמון האושר. תודה לך יקירתי שיהיה לך ולבני משפחתך גמר חתימה טובה, שנה מעולה ורק בשורות טובות אמן!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/10/2011 14:09
|
זה נכון מה שאת כותבת רבקוש אבל אני חשה כי הוירטואלי ממש לא מספק אותי אני זקוקה למשהו אמיתי וחי, מאד קשה לי שאני רחוקה ולא יכולה להתחבר אליכן ממש פיזית. מקווה להתגבר על הימים הללו ולחזור לכוחותי הקודמים. אני רואה שהסמויה מסוגלת אז אין סיבה שאני לא אהיה. אז בנימה אופטימית שנה טובה ורזה ונשיקות.
רבקה כתב:
דני'לה אמרתי כבר איזה כייף לכן האינטרנטיות יכולות לראות את מירי שלנו שוב ושוב מזדהה עם דברייך ובואי נחקה את מירי היא המודל לחיקוי שלנו גמר חתימה טובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/10/2011 12:56
 קרנושה Posts: 3420
|
בהחלט הרצאה קסומה ונפלאה, יש לנו מודל לחיקוי ויש לנו את ה-מדריכה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/10/2011 11:23
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה אמרתי כבר איזה כייף לכן האינטרנטיות יכולות לראות את מירי שלנו שוב ושוב מזדהה עם דברייך ובואי נחקה את מירי היא המודל לחיקוי שלנו גמר חתימה טובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/10/2011 10:44
|
ממש ללקק את השפתיים, כל כך נהניתי ממירי הדוגמא ונשואת החיקוי........... מעולה. \ את פשוט נראית נפלא, הבגדים החמיאו לך אביבית ופרחונית למרות הסתיו שנמצא כבר כאן. והבטחון שאת מקרינה פשוט נהדר........ בוודאי עושה חשק לעשות דיאטה כדרך חיים ולא לוותר, כי כאן טמון האושר. תודה לך יקירתי שיהיה לך ולבני משפחתך גמר חתימה טובה, שנה מעולה ורק בשורות טובות אמן!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|