07/10/2011 00:04
 tutit Posts: 2431
|
נחושה יקרה! כל הכבוד על ההקפדה והשליטה ........ עלית על הדרך הנכונה,צום קל כמובן לכל הצמים(אני בינהם )........ וגמר חתימה טובה...........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2011 15:43
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי כשזה זורם שום דבר לא יעצור בעדנו אך אנו מבקשים ורוצים שימשיך כך בלי פקשושים כל המטלות בסופו של דבר ייושמו ואנו צריכים לדאוג שגם השליטה תתלווה לגל ההצלחות זה בידינו ואנו יכולות כמו שכתבת תכנון והחלטה יובילו להצלחה נאחל שחתימתינו אחרי הצום (שגם אני ביניהם) תמלא את בקשותינו להצלחה חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2011 15:01
 1103 Posts: 5022
|
נחושה כתב:
בוקר טוב בנות יקרות, איזה כיף לפתוח את הבוקר עם איחולים כאלו ועידוד. גיליתי כשאני עובדת עם לו"ז מסודר, גם כל הבלתי צפויים נכנסים לפרופורציה והכול פחות רגשי אלא יותר יעיל וממוקד. יש לי עוד כמה חובות בלו"ז מאתמול שגלשו להיום, אבל הספקתי גם דברים על הדרך....ותכנון מוקדם בהחלט מקל על המצב. נשיבוקים להמשך היום  נחושה נחושה יקירתי אין עליך את גדולה. למרות ועל אף הנפילות את תמיד תמיד נוחתת על רגליך, ומיד ממשיכה קדימה בנחישות. אין מה לעשות ישנן הרבה מהמורות בדרך אך בסוף היום אנו עולים על הכביש הסלול. רבים מאיתנו צמים וזו הזדמנות מצוינת להתחלה חדשה. אני מאחלת לך ולמשפחתך גמר חתימה טובה וצום קל {בתקווה שגם לי יעבור בקלות} באהבה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2011 13:14
 tal_f Posts: 900
|
כל הכבוד! המשיכי לעשות את המיטב שביכולתך... זה כל מה שאנו יכולות לבקש מעצמנו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2011 11:37
 נחושה Posts: 6982
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2011 10:20
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה הנחושית מאחלת לך המשך שליטה מלאה ותכנון מראש זה מאד עוזר.. שמחה לשמוע שהשבוע צלח לו בהצלחה צום קל וגמר חתימה טובה (0לא להשתולל בארוחה מפסקת) נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2011 08:48
|
בוקר טוב בנות יקרות, איזה כיף לפתוח את הבוקר עם איחולים כאלו ועידוד. גיליתי כשאני עובדת עם לו"ז מסודר, גם כל הבלתי צפויים נכנסים לפרופורציה והכול פחות רגשי אלא יותר יעיל וממוקד. יש לי עוד כמה חובות בלו"ז מאתמול שגלשו להיום, אבל הספקתי גם דברים על הדרך....ותכנון מוקדם בהחלט מקל על המצב. נשיבוקים להמשך היום  נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2011 04:57
 dany Posts: 19819
|
נחושתי מאחלת לך ימים קלים ונעימים, צום קל (גם אני) ואמן ימים אלו יביאו עימם שינוי אווירה ושכל..................... נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2011 04:48
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בהצלחה ליום חדש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2011 00:12
 EFF Posts: 6417
|
חחח...גם אני סיימתי את היום בתיזוזים (בריקודי עם כמובן...) אם לא הספיקו לי פעמיים אז הוספתי עוד ערב ריקודים אחד - זו פעילות גופנית ופעילות נפשית...ממליצה מחכה לכולכם...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2011 23:06
|
היי חבריה עליזה מסיימת יום תיזוים מטורף אך עם הקפדה על שלוש ארוחות, פחות קפה ובלי פחמימות מחמש!!! היומיים האחרונים היו מעולים אגב-ברישום שוטף ואז מהעייפות נפלתי על פחמימות בערב. הבוקר קמתי ואמרתי לא עוד... היה לי יום מטורף ובלתי צפוי של נסיעות וסידורים ועברתי אותו בשליטה ללא שנת צהריים, באנרגיות מעולות ומבלי להיות מסוממת ממתוקים או מפחמימות. אני עומדת בהתחייבותי למירי גם לכתוב מילה או שתיים לפני השינה ובלבד שאשתף אתכם ואגיב לאחרות.... מודה- מתה עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, ה- פורם ה-כי הכי בעולם. לילה טוב ונכנסים לחמשוש לא פשוט (אני צמה) אך מאתגר.... מתחייבת להחזיר חלק מהחובות כבר בשקילה הקרובה  נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|