הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מודל חיקוי? למזלנו לא צריך לחפש רחוק מדי..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/10/2011 14:43

רבקה
רבקה
חנה יקרה
שתמיד תהיי עסוקה בדברים שטוב לך לעשותם
טוב לך - טוב לכולם ולכל הסובבים
ביום כיפור איש איש באמונתו יחיה וכל בחירה תבורך.
שולחת לך חתימה טובה לבריאות שלמה
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2011 13:21

tal_f
tal_f
אין כמו מירי....... כל שבוע מחדש גורמת לי למילוי מצברים לקראת הימים שבאים... מוציאה את הכיף ואת השימחה כל פעם מחדש !
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2011 05:07

dany
dany
חיוך יקרה
איתך ברגעיך הקשים בעקבות אותה מלחמה נוראה,
בעלי השתתף בה וכן בעוד מלחמות ישראל מ-1966 ועד אחרי מלחמת לבנון הראשונה ותמיד בקרבות הקשים והמובילים, ונושא עליו את הצלקות הפיזיות והנפשיות ועימן הוא חי בכאב גדול.
ואגב אפילו שהוא בא מבית דתי והיה תלמיד ישיבה אחרי אותה מלחמה הוא לא מסוגל יותר להתחבר אל יום הכיפורים במהותו הראשונית........ כפי שאת כותבת.
מאחלת לך שקט נפשי. אני יודעת עד כמה הוא חסר.

חיוך מהלב כתב:
מירי את אכן מודל לחיקוי לרזות כך במהלך החג כל הכבוד לך. אני כבר סיימתי לאכול להיום ואת תה הצמחים אשאיר לאח"כ כשיתחשק לי. היום חשבתי הרבה על דברייך ובע"ה מחר בבוקר אצא מוקדם לצעדה כי אחר הצהריים אני עסוקה עוסקת בהתנדבות בהגשת הרצאות בנושאים מגוונים בדיור מוגן די קרוב לבית. היום פנו אלי וגם עוד מועדון פנסיונרים וניצולי שואה גם שם אופיע בע"ה עם הרצאה וסיפור בצידה.
בינתיים מתקרב לו יום כיפור. לצערי איני יכולה להזדהות עם היום הזה ויש לו קונוטציות קשות עבורי. לכן, אני נוהגת כפי שאני מבינה אך לא צמה ובהחלט לא מרגישה שזה חסר לי. עוברת את היום בכיף כמה שאפשר ומשתדלת לעשות כל מה שעושה לי טוב - ללכת לבית הכנסת ולהתפלל דוקא ביום זה לא עושה לי את זה. איש באמונתו יחיה. מזל שה-6.10 לא נופל ביום שבת אותה שבת אומללה ושחורה בשנת 1973 כשפרצה המלחמה האיומה ההיא. מאחלת לכולנו שנתקרב ליום הזה ומה שיקרה הוא אהבת חינם בין כל האנשים בארץ ובכלל בעולם זה לדעתי ולטעמי הדבר הטוב שאפשר לאחל לכולנו. העיקר בריאות ושלום על הארץ.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2011 05:03

dany
dany
מירי כדוגמא כאחות לצרה שמצליחה למרות הקשיים והמהמורות להתגבר ולהוכיח כי אין דבר העמוד בפני הרזון, דוגמא מעולה ורק צריך לחקות ולעשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2011 04:46

אקורדיאון
אקורדיאון
EFF כתב:
כאן מולנו את עומדת ,מירי יקרה, מודל חיקוי ״פאר אקסלנס״- אכן שפר מזלנו....

אמת ויציב.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2011 00:26

miribelkin
miribelkin
Administrator
תודה אפי יקירתי על הכל....את חברת אמת בורכתי בך.
גמר חתימה טובה לך ולבני משפחתך אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2011 21:21

סיסי 17
סיסי 17
כמה נכון smile
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2011 19:59

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מירי את אכן מודל לחיקוי לרזות כך במהלך החג כל הכבוד לך. אני כבר סיימתי לאכול להיום ואת תה הצמחים אשאיר לאח"כ כשיתחשק לי. היום חשבתי הרבה על דברייך ובע"ה מחר בבוקר אצא מוקדם לצעדה כי אחר הצהריים אני עסוקה עוסקת בהתנדבות בהגשת הרצאות בנושאים מגוונים בדיור מוגן די קרוב לבית. היום פנו אלי וגם עוד מועדון פנסיונרים וניצולי שואה גם שם אופיע בע"ה עם הרצאה וסיפור בצידה.
בינתיים מתקרב לו יום כיפור. לצערי איני יכולה להזדהות עם היום הזה ויש לו קונוטציות קשות עבורי. לכן, אני נוהגת כפי שאני מבינה אך לא צמה ובהחלט לא מרגישה שזה חסר לי. עוברת את היום בכיף כמה שאפשר ומשתדלת לעשות כל מה שעושה לי טוב - ללכת לבית הכנסת ולהתפלל דוקא ביום זה לא עושה לי את זה. איש באמונתו יחיה. מזל שה-6.10 לא נופל ביום שבת אותה שבת אומללה ושחורה בשנת 1973 כשפרצה המלחמה האיומה ההיא. מאחלת לכולנו שנתקרב ליום הזה ומה שיקרה הוא אהבת חינם בין כל האנשים בארץ ובכלל בעולם זה לדעתי ולטעמי הדבר הטוב שאפשר לאחל לכולנו. העיקר בריאות ושלום על הארץ.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2011 18:33

1103
1103
אפי
כתבת את מה שכולנו חושבים
ניליsmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2011 17:38

רבקה
רבקה
אפי'לה איתך באותה דעה
תיארת זאת להפליא
ואכן זכינו
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2011 17:06

דרך המלך
דרך המלך
אמת ויציב מסכימה לחלוטין...
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2011 16:53

EFF
EFF
כאן מולנו את עומדת ,מירי יקרה, מודל חיקוי ״פאר אקסלנס״- אכן שפר מזלנו....
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מודל חיקוי? למזלנו לא צריך לחפש רחוק מדי..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!