05/10/2011 13:57
 רבקה Posts: 8411
|
קרנושה כתב:
מירוש, אני גאה בך. על כל מי ועל מה שאת הנך. על כל הדברים שאת אומרת. על כל מה שאת עושה ויוצרת.. על זה שאינך מתייאשת לעולם, על מה שיצא ממך בניגוד לדבריה של המורה ההיא, שמה היא בכלל הבינה מהחיים שלה?! ועל כמות האהבה הגדושה והסבלנות שלך, ללא פשרות וויתורים♥ אחריות והתחייבות, הן צמד מילים מנצחות אבל הן באות עם משמעות כפולה יותר יקירתי כי הן באות ממך..ואני הבטחתי לעצמי להיות הרבה דברים שאני אגיע וכבר משיגה, אבל את ההרזיה הזו אני חייבת להשיג איתך כי אין לי מירי אחרת. ואין לי קבוצה אחרת או דרך ארץ אחרת...ויודעת שכולם מזוהים עם מילותיי ויחד עם זאת תמיד אזכיר לך זאת ולא מספיק ודי!
ובשיא העייפות אני כותבת ולך אזכיר שאותך אני אוהבת♥
קרנושקה אהבתי ומזדהה עם כל הכתוב את איתנו ואנחנו איתך נגיע להצלחה ולהגשמת כל הרצונות מי יתן והכל יתגשם חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2011 10:29
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרונשה ממש מרגש מה שכתבת ובהחלט מזדהה איתך.... אין על מירי!!!!!!!!!!!! את תצליחי בדיאטה את אלופה ומסוגלת.. ובעקבות כך תשיגי דברים אחרים בתחומים אחרים... בהצלחה יקירתי וגמר חתימה טובה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2011 09:32
 קרנושה Posts: 3420
|
תודה אהובות! יומסים לכולם♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2011 07:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
קרנושה יקרה בוקר טוב, כייף לקרוא את הפוסט שלך הבוקר. שיהיה לך יום מקסים ובהצלחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2011 05:28
 dany Posts: 19819
|
קרן אור אני גאה בך על מילותיך היפות והחמות, על נשמתך הטהורה והזכה. על כך שאת לא מוותרת. המשיכי כך מתוקה גמר חתימה טובה ושתיהיה לך שנה נפלאה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2011 05:03
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושי את כאן ואת תשיגי גם תשיגי. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2011 23:34
 לייסי Posts: 623
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2011 23:25
 קרנושה Posts: 3420
|
מירוש, אני גאה בך. על כל מי ועל מה שאת הנך. על כל הדברים שאת אומרת. על כל מה שאת עושה ויוצרת.. על זה שאינך מתייאשת לעולם, על מה שיצא ממך בניגוד לדבריה של המורה ההיא, שמה היא בכלל הבינה מהחיים שלה?! ועל כמות האהבה הגדושה והסבלנות שלך, ללא פשרות וויתורים♥ אחריות והתחייבות, הן צמד מילים מנצחות אבל הן באות עם משמעות כפולה יותר יקירתי כי הן באות ממך..ואני הבטחתי לעצמי להיות הרבה דברים שאני אגיע וכבר משיגה, אבל את ההרזיה הזו אני חייבת להשיג איתך כי אין לי מירי אחרת. ואין לי קבוצה אחרת או דרך ארץ אחרת...ויודעת שכולם מזוהים עם מילותיי ויחד עם זאת תמיד אזכיר לך זאת ולא מספיק ודי! ובשיא העייפות אני כותבת ולך אזכיר שאותך אני אוהבת♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|