05/10/2011 10:30
 אשירה Posts: 4292
|
החלמה מהירה ושלמה!!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2011 07:28
 1103 Posts: 5022
|
חיהלה החלמה מהירה בריאות טובה גמר חתימה טובה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2011 07:12
 דרך המלך Posts: 5707
|
מצטערת על שגיאות הכתיב זה לא מהנייד...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2011 06:58
 דרך המלך Posts: 5707
|
חיהלה מאחלת לך בראש ובראשןנה בריאות.....הכל יהיה בסדר... גם אנוכי חטאה ועלתה במשקל ורשמתי זאת כדי להתחזק... תאמיני לי הכתיבה משחררת המון לחצים ומחזירה למסגאת אז כמו שאת קוראת מידי פעם תני איתות בכתיבה גמר חתימה טובה ובריאות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2011 05:09
 אקורדיאון Posts: 16382
|
החלמה מהירה וגמר חתימה טובה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2011 16:42
 dany Posts: 19819
|
חיוש רק בריאות ותשמרי על עצמך, תנוחי!!!!!!!!!! בברכת גמר חתימה טובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2011 15:12
 רבקה Posts: 8411
|
חיה'לה שולחת לך הרבה בריאות והחלמה מהירה כל הכבוד לך שגם במצב לא הכי הכי את לא מוותרת והולכת לראות את החוויות המדהימות חיה'לה על תוותרי גם על השליטה הרי בסופו של דבר את תבריאי ומה ישאר עלייך . . . . . כדאי? הרבה בריאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2011 14:12
 חיה'לה Posts: 885
|
סיגלי היקרה ושאר החברים האהובים לפורום, אני אישית שוכבת חולה ממוצ"ש, ותאמיני לי שני קוראת, אך אין לי כטח להגיב. אתמול גם עשיתי בערב חטאים, שפשוט בושה לספר עליהם, אז היום אני ממש משתדלת, ובינתיים תודה לאל... חוץ מזה, בדירה שעל ידי עושים שיפוצים, ומהבוקר הרעש נוראי (כך כבר כמה חודשים), כך שלנוח בבית זה סיוט, ועוד היום לאחר שחזרתי מהרופאה גיליתי שקיסחו (ממש כך!!) את הקיר של פינת האוכל, שהוא קיר משותף עם הדירה שמשפצים, ובקיצור - שמחה וששון!!! אז תודה על כל הדאגה, ואת ממש מקסימה סיגל, אבל רק זעי שלעתים כשלא משתתפים או משתפים זה לא חלילה מפני שלא מעניין (להיפך!!!!), אלא פשוט כי אין כוח!!!! עם זאת, אני חייבת לומר שעל אף השפעת החזקה, לא ויתרתי בערבים על יציאות: שלשום לאירוע עם שילי נתן (ראו מייל אחר שלי), אתמול לערב מרתק של לימוד לימים הנוראים, וגם הערב יש ויש תכניות. אתמול גם לא התעצלתי, ואף על פי שאני מרגישה רע, הזמנתי מונית ונסעתי אל הכותל. חברי הטוב אחראי על החפירות במנהרות הכותל, והוא לקח אותי לראות פסיפס חדש שחפרו שם מהתקופה הביזנטית. פשוט מקסים!! והעיקר, הצלחתי להתפלל מנחה בתוך המנהרות, מול המקום שמזוהה כקדוש ביותר לעם היהודי, מול 'קודש הקודשים' בביץ המקדש... חוויה מדהימה!!! אני יודעת שלא כל כך מקובל לספר על הדברים האלה בפורום, אך מי שלא ראה ולא היה מפסיד. אני אישית מוכחה לסייע לכל מי שירצה לחוות!!! שלכם באהבה, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|