הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ואני רק רציתי... לצוף...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/10/2011 10:55

שאפתנית
שאפתנית
הכוונה היא להשאר במשקל הנוכחי, אם אנחנו לא יכולות לרדת אז לפחות לא לעלות.
יש תקופות בחיים שקשה לעשות דיאטה ולכן ההמלצה היא לצוף, לשמור על ההישג הקיים.
אשירה כתב:
מה זה לצוף בדיאטה?????
0 קישור קבוע (Permalink)
04/10/2011 10:50

אשירה
אשירה
מה זה לצוף בדיאטה?????

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/10/2011 09:09

נחושה
נחושה
מיכלי יקרה,
ראשית שיהיה לך יום נהדר....
שנית, איזה פוסט מרגש וכנה ברמות עלללללללל. אין כמוך בלתאר במדוייק את מצבך מבלי לייפייף ומבלי לחפף.
הדימוי של ים המלח נכון לגמרי...כדי לצוף בו צריך רוגע ומודעות עצמית, מי שמגיע בסערה או מנפנף עם הידיים, מסתבך.
אין כמו רישום אמיתי וזה מה שיעזור לך לנתח על מה את נופלת, באיזה שעות ומה היה ההקשר (עייפות, רעב, תוכנית בטלויזיה,כעס או אכילה רגשית כלשהי)
בשביל זה קיים הפורום, בשביל השיתוף האמיתי, בשביל שנלמד ונצמח מזה יחד ולא רק בשביל ברכות יומולדת או אחרות, שגם הן מחממות את הלב אגב...
יציאה להליכה באמת מנתקת אותנו מכל מה שקורה בחיינו לשעה של עשיה ומודעות לעצמינו בלבד, התחברות למקור הכוח והתרחקות מעמידה בלחצים או בעמידה מול פיתויים...
דווקא העשיה המחודשת לעצמך, שהיא הרבה יותר מלצוף, זוהי לקיחת אחריות ונקיטת עמדה, דווקא היא תתן לך פרספקטיבה על שאר התחומים שבהם יש קושי זמני כרגע בחייך.
מאחלת לך מיכלושששששששששששששששששש, את הכי טוב שבעולם וקודם כל לעצמך כי את מדהימההההההההההההההה!!!
נשיבוקים לחיזוק
נחושתך
0 קישור קבוע (Permalink)
04/10/2011 09:07

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב מיכלי,
נשמע שסדר היום שלך מתיש ביותר ולכן ההחלטה שלקחת על עצמך לצוף בתקופה כזו היא ההחלטה הנכונה ביותר. תתרכזי בלצוף לעשות את הדברים הטובים לגופך ונפשך ופשוט לעבור את הימים האלה בלי נזקים מיותרים ולשמר את הקיים.
מאחלת לך יום טוב ולילה שקט.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/10/2011 08:59

מיכל שרון
מיכל שרון
זוכרים את ההרצאה מלפני שבועיים? אני זוכרת טוב.. היא לא יוצאת לי מהראש...
אני רק רוצה לצוף את התקופה הזאת, מכל כך הרבה סיבות.

כבר חודשיים שאני לא באמת ישנה בלילה טוב, כבר חודשיים שאני עובדת ושונאת את זה, מחפשת משהו חדש ולא מוצאת עדיין, כבר חודשיים שאני מנסה להוריד למירי 3 ק"ג שהבטחתי ולא מצליחה לזוז.. משחקת עם עצמי נד-נד, כבר חודשיים שאני נורא מנסה אבל לא באמת, לא עד הסוף, כבר חודשיים שאני לא מוכנה לעשות משהו דרסטי כדי לשנות את משקלי...
אז מכל הסיבות האלה אני בוחרת לצוף ובמחשבה הזו נכנסתי לראש השנה - כל הטיפים והמשפטים של מירי חקוקים בליבי, לכבוד החג עשיתי 2 הליכות ביום (בוקר וערב) והחלטתי שגם יום ההולדת לא ייתן פתח וסיבה למסיבה.
אז באמת את ערב החג והצהריים שאריות למחרת עברתי כמו גדולה - ויתרתי על מה שמוכר, אכלתי רק מהחדש, מיעטתי בפחמימות וגם בקינוחים קימצתי ביותר - טעימות וגמרתי!!!
ואיכשהו לקראת הסופ"ש עם אווירת היומולדת המשמעת קצת התדרדרה.. רק הליכה אחת ביום, פתאום משמעת הפחמימות התרופפה והריחוק מהבית (כי הייתי בקיבוץ) הקשה עלי.
מה אני אגיד לכם... לא קלים חייו של השמנמוד.. לא קלים בכלל...

בכל אופן הבוקר, אחרי לילה שלא ישנתי בו יותר משעה וחצי כי לתומר היה חום ושיעולים וניזולים כל הלילה (מסכנוני של אמא) והפתרון היה לישון על אמא, אז הבוקר החלטתי לקום מהמיטה, להפסיק להשלות את עצמי שאני אצליח לגנוב עוד שעה שינה שנפלה איפשהו בין הכריות והשמיכות... כי זה פשוט לא יקרה.. שמתי נעליים ובשעה 7:15 כבר הייתי במסלול החדש שלנו כאן בעיר עם תומריקו בעגלה.
ותוך כדי ההליכה עולה וצף בי עוד משפט מההרצאה של מירי על "לצוף" - שגם בים המלח מי שלא נזהר יכול לטבוע.. וזאת קצת ההרגשה שלי עכשיו, שאמרתי לעצמי "לא נורא, אני צפה" ולא שמתי לב שהתחלתי לשקוע, שהציפה התחלפה מזמן באכילה, בבריחה לאכילה רגשית בלי סוף, באמנזיה שתקפה את מוחי והשכיחה ממני את כל הכללים והחוקים.
ואיכשהו עם ההליכה כשהמוזיקה הקצבית באוזניים והלב פועם במרץ וכולי מלאה הרגשת חיות מטורפת שאין לה שום קשר לעייפות התהומית שכאילו חתמה קבע אצלי בגוף החלטתי שאני לא טובעת.. שגם בשביל לצוף צריך יותר ממה שאני עושה כעת.
ועכשיו אני מתחייבת כאן למשהו שכבר חודשיים לא עשיתי, היום לכבוד העייפות הרבה שלי שלרוב מסתיימת בפורענות מקרר ואכילה, אני מתחייבת להתחיל לרשום.

אני מקווה להתמיד, אני מקווה שאחרי חודשיים מלאי בושה נסתרת אני אוכל להסתכל לעצמי בלבן שבעיניים ולרשום הכל, בלי להשמיט ובלי לחפף, לקבל את הזבנג שאני צריכה ולחזור לעצמי, לחזור לשליטה.

טוב גיתי חייב לעוף לעבודה והפיץ שלי קורא לי.. אז אני חייבת לסיים עכשיו.. מקווה להצליח להיכנס שוב היום.

שיהיה לכולנו יום נפלא, בהצלחה לנשקלים ונשיקות לכולם smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ואני רק רציתי... לצוף...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!