05/10/2011 05:12
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה לא לחשוב אפילו בכיוון ,המסגרת מצמצמת נזקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2011 17:05
 דרך המלך Posts: 5707
|
אנחנו נמשיך לשמור על הגחלת.... דובונית תהני מהילדה ותנוחי הרבה... כל שאר הקוראות הסמויות הצטרפו אלינו זה מאוד עוזר ויעזור לכולננ.. ערב נעים לכולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2011 16:47
 dany Posts: 19819
|
מירי תודה על המידע בנוגע לליטל ואורפז
miribelkin כתב:
סיגל יקרה את צודקת הרבה קוראים מעט כותבים....אין דבר אנחנו שומרים על הגחלת, דובונית אצל אמא שלה אחרי לידת בתה ולבת קוראים אורפז היא תגיב בהזדמנות היא מניקה, והמחשב לא בראש שלה לדעתי עכשיו ובצדק..... כל השאר ראוי ויהיה נחמד אם יגיבו וישתפו......לפחות אנחנו הגרעין הקבוע לא מפסיקים לתמוך ולשתף......אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2011 15:18
 רבקה Posts: 8411
|
הצדק איתכן בנות מירי כל הזמן מבקשת להיכנס לפורום ומי שלא יודע ולא התנסה לא יכול להבין עד כמה שהמסגרת הזו תורמת לכל אחת ואחת ולכולנו ביחד ואשירה יקירתי אין לך אישור יציאה ועל כן שער היציאה סגור בפנייך את איתנו ממשיכה לתת ולקבל חיבוק לכולכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2011 14:09
 אשירה Posts: 4292
|
תודה יקרות, מעבר לדיאטה איפה אפשר למצוא עוד מסגרת של אנשים כה טובים ומפרגנים וגם חכמים כמו כאן???!!! שאפתנית כתב:
היא איתנו לנצח. אשירה לא הולכת לשום מקום! dany כתב: אשירה יקירה גם אני מדשדשת זה זמן רב, ולעיתים עולים בי הרהורי כפירה של פרישה........... ואז אני אומרת ומה יהיה ????????? לא עדיף אפילו שאני לא במיטבי להמשיך ולכתוב, לקרוא, להשתתף, לעודד ולהתעודד ולהאמין כי זה המסלול שבסופו של יום יעלה אותי על דרך המלך........... אז אני ממש מבקשת ממך לא להרפות , ולהאמין, ואת בהחלט תורמת ומוסיפה לקבוצה שלנו. גמר חתימה טובה נשיבוקים
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2011 13:57
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סיגל יקרה את צודקת הרבה קוראים מעט כותבים....אין דבר אנחנו שומרים על הגחלת, דובונית אצל אמא שלה אחרי לידת בתה ולבת קוראים אורפז היא תגיב בהזדמנות היא מניקה, והמחשב לא בראש שלה לדעתי עכשיו ובצדק..... כל השאר ראוי ויהיה נחמד אם יגיבו וישתפו......לפחות אנחנו הגרעין הקבוע לא מפסיקים לתמוך ולשתף......אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2011 13:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
היא איתנו לנצח. אשירה לא הולכת לשום מקום! dany כתב:
אשירה יקירה גם אני מדשדשת זה זמן רב, ולעיתים עולים בי הרהורי כפירה של פרישה........... ואז אני אומרת ומה יהיה ????????? לא עדיף אפילו שאני לא במיטבי להמשיך ולכתוב, לקרוא, להשתתף, לעודד ולהתעודד ולהאמין כי זה המסלול שבסופו של יום יעלה אותי על דרך המלך........... אז אני ממש מבקשת ממך לא להרפות , ולהאמין, ואת בהחלט תורמת ומוסיפה לקבוצה שלנו. גמר חתימה טובה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2011 12:02
|
אשירה יקירה גם אני מדשדשת זה זמן רב, ולעיתים עולים בי הרהורי כפירה של פרישה........... ואז אני אומרת ומה יהיה ????????? לא עדיף אפילו שאני לא במיטבי להמשיך ולכתוב, לקרוא, להשתתף, לעודד ולהתעודד ולהאמין כי זה המסלול שבסופו של יום יעלה אותי על דרך המלך........... אז אני ממש מבקשת ממך לא להרפות , ולהאמין, ואת בהחלט תורמת ומוסיפה לקבוצה שלנו. גמר חתימה טובה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2011 10:56
|
אשירה את יודעת שהדרך לא קלה ואף אחד לצערי הרב לא ממציא תרופת פלא שתאפשר לנו לרזות מהר. אנחנו פה כי המסגרת שומרת אותנו במודעות ובעשייה בריאה לגופנו גם אם לא ממש יורדים במשקל. לפחות משמרים את ההישג וזה לא פחות חשוב. אשירה כתב:
הפורום הזה הוא בהחלט מקום מיוחד במינו, רצוי ואפילו הכרחי שתהיינה יותר השתתפויות אם ברצוננו לשמור עליו. המשתתפות הקבועות גם הן לפעמים מתעייפות ואז פתאום יש הרגשה שזה קצת מתמוסס וחבל!!! אלה שכבר הצליחו, אל תעלמו לנו, יש פה כאלה שעדיין זקוקות..... ואלה שלא מצליחות, אל תרימו ידיים, אם הן יכולות גם אנחנו יכולות וכעת בנימה קצת יותר אישית, אני כרגע בצד של המתעייפות, אני תקועה במקום הרבה זמן אפילו עם עליה קטנה ואני לפעמים שואלת את עצמי אם להמשיך או לא. אני יודעת שלהפסיק זה לא פיתרון כי אין לי אלטרנטיבה אחרת, אבל בקשר לכתיבה אני מרגישה שבעצם אין לי מה להציע אם אינני מביאה תוצאות בשטח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2011 10:46
 אשירה Posts: 4292
|
הפורום הזה הוא בהחלט מקום מיוחד במינו, רצוי ואפילו הכרחי שתהיינה יותר השתתפויות אם ברצוננו לשמור עליו. המשתתפות הקבועות גם הן לפעמים מתעייפות ואז פתאום יש הרגשה שזה קצת מתמוסס וחבל!!! אלה שכבר הצליחו, אל תעלמו לנו, יש פה כאלה שעדיין זקוקות..... ואלה שלא מצליחות, אל תרימו ידיים, אם הן יכולות גם אנחנו יכולות וכעת בנימה קצת יותר אישית, אני כרגע בצד של המתעייפות, אני תקועה במקום הרבה זמן אפילו עם עליה קטנה ואני לפעמים שואלת את עצמי אם להמשיך או לא. אני יודעת שלהפסיק זה לא פיתרון כי אין לי אלטרנטיבה אחרת, אבל בקשר לכתיבה אני מרגישה שבעצם אין לי מה להציע אם אינני מביאה תוצאות בשטח.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2011 08:53
|
שימו לב לפוסט יש 100 תגובות ובסך הכל 10 תגובות... חברים וחברות יקרות אנא כנסו הגיבו שתפו זה למעננו... אם לא תהיה הענות לפורום הוא יסגר וההפסד יהיה כולו שלנו.... יום נפלא סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2011 06:37
|
כל הכבוד בנות על ההצלחה. גם אני יחד איתכן ללא פחמימות מחמש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2011 05:22
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
עוד יום עובר על כוחותינו בהצלחה רבה...............  אכן גם אצלי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2011 20:46
|
גם אצלי היום הראשון עבר בסבבי בבי... הולכת לאכול סלט ירוק וטעים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2011 19:34
|
עוד יום עובר על כוחותינו בהצלחה רבה...............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2011 16:59
 יולי Posts: 754
|
אחר צהריים טובים ותזכרו עוד שתי דקות הצפירה של כולנו אז...בלי תירוצים ו...בלי פחמימות מחמש. יום מקסים, יולי edited by יולי on 10/3/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2011 08:49
 הסמויה Posts: 2467
|
שמתי לב שהמון קוראים בפורום אך מעט מאוד מגיבים ןוהמגיבים הם קבועים אז אני רוצה לנצל את חלון ההזדמנות שנוצר בפוסט הזה ולקרוא לכל הקוראים להתחיל להגיב כולנו נצא מורווחים מזה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2011 08:44
 tal_f Posts: 900
|
מצטרפת גם... כולנו לומדים אחד מהשני ומעודדים ...קדימה להיכנס לפורום!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2011 08:27
 נחושה Posts: 6982
|
מצטרפת לקריאתה הנרגשת של סיגלי, הרבה יותר קל לשתף, הרבה יותר קל ביחד.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2011 08:03
 1103 Posts: 5022
|
סיגלי תודה על הפירגון בוקר מואר ונהדר נילי
-- וסרהולץ
|
|