הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לפעמים בא לי לחבק את בעלי ולא לעזוב!!!!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/10/2011 15:48

רבקה
רבקה
יקירתי אין כמו שיתוף פעולה
והמלאכה הרבה יותר קלה
וחיבוק תמיד יכול להועיל ולהכניס שמחת חיים
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/10/2011 10:04

אשירה
אשירה
עדי יקרה,
זכית בבעל מפרגן אוהב ומתחשב!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/10/2011 08:41

יולי
יולי
היי,
וואו, אני ממש מתרגשת בשבילך, ראוי לציון שתמיכה ופרגון כאלו זה לא מובן מאליו כי רוב האנשים (ושימי לב גברים ונשים כאחד, אני לא אוהבת להכלל דווקא על גברים...) נוטים להיות יותר אגואיסטיים, ולתת תירוצים כמו אין לי כוח, אין לי חשק אני אחרי יום עבודה וכו'. בנוסף- אני מניחה שלך יש השפעה גדולה עלבעלך והוא למד לכבד אותך מאוד ברמות גבוהות ובנוסף של פירגון כך שזו עבודה בזוגיות של שניכם ועל כך אני מורידה בפנייך את הכובע. אני שמחה בשבילך שיש לך פירגון כזה ולכן אני בטוחה שתמשיכי להצליח.
אגב, אני בטוחה שכל מי שכאן מקבלת פירגון מהבית (אני מאמינה ומקווה) כי מאוד קשה להצליח בדיאטה אם הבעל מכניס אוייבים כל הזמן (או לא טורח להחביא אותם, לפחות..) או אם הבעל למשל קונה בדווקא- כי למה לו לסבול בגללנו (האמת- לא נתקלתי בזה, לשמחתי, אבל שמעתי סיפורים רחוקים מאוד..ממני לשמחתי על חוסר פירגון, אבל גם זה...בגדר שמועה בלבד..ושמועות כידוע..אין להסתמך עליהן..ככה ש..נתעלם מהן ...הכוונה היא להורים שיש להם גם ילדים רזים שהם חושבים שרק הילד השמן יהיה בדיאטה ושאר הבית יכול להמשיך לאכול פיצה בורקס ושאר בצקים והילד השמן ייסתכל ויתאפק..הרי ברור שזה נידון לכישלון, במקום זה אם השמנמוד יישב עם אחיו פעם בשבוע למסעדה וכל אחד יקבל נניח, המבורגר או משולש פיצה אחד (אפילו לא כל שבוע, אבל המסר ברור..) אז הוא גם אוכל עם כולם וה בגדר חטיף שבועי..וגם לא בונים לו חסך וגם בבית יש אוכל בריא כך שכולם עולים כיתה ובבית אין אוייבים וככה גם אפשר לרזות וגם שאר הילדים (הרזים והשמנמוד) לומדים על גבולות ועל כבוד לחלש מהם...(או לשונה, אם תרצו) כך הם ילמדו לתת כבוד לכולם ולדעת להתחלק ולפרגן גם בבגרותם..והלוואי שכולנו נדע להתנהג כך.
שאפו..
יום נהדר,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
03/10/2011 06:47

שאפתנית
שאפתנית
כל הכבוד לבעלך. תהנו מהצעידות המשותפות!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
03/10/2011 05:27

dany
dany
חמודsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
03/10/2011 04:24

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן התמיכה בבית לא פחות חשובה לתהליך ולהצלחה .
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2011 21:43

tal_f
tal_f
איזה פירגון... תגידי לו כמה את מעריכה את העזרה שלו... ושהיא לא מובנת מאליו...ממש כל הכבוד!
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2011 20:43

דרך המלך
דרך המלך
בהחלט מרגש....
כל הכבוד לבעלך על הפרגון והאכפתיות וחוץ מזה אין כמו הליכה עם בן הזוג.. זה הזמן הכי טוב זמן איכות מעולה....
שנה טובה
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2011 20:35

קרולין
קרולין
יקירתי,
אכן בעלך היקר מ ד ה י ם כל הכבוד על התמיכה והעידוד שלו זה מאד מאד חשוב ב ת ה ל י ך ובחיים בכלל.
שתהיה לכם שנה נפלאה, מאושרת , מבורכת ומוצלחת בהכל.
ריגשת אותי מאד בדברייך החמים...תודה רבה לך.
תמיד כאן בשבילך.
נשיקות
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2011 20:30

adish
adish
תודה רבה ושנה נפלאה של ירידות במשקל והמון אושר
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2011 20:20

חיה'לה
חיה'לה
מקסים!! פשוט מקסים!!!
שנה טובה ומאושרת,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2011 19:01

adish
adish
היום לא יצאתי להליכה כי בחושך אני לא אוהבת ללכת בחושך ובגלל ששכחתי להזיז את התזכורת שעה קדימה
התקשרתי אליו (הוא עובד מ 6 בבוקר עד 7 בערב) ואמרתי לו שלא הלכתי והאם הוא יהיה עייף ללכת איתי והוא ענה אני אלך איתך ב-כ-י-ף-!smile
לפחות ההלכות יורידו את מה שאכלתי בחג smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לפעמים בא לי לחבק את בעלי ולא לעזוב!!!!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!