הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » למירי, אריה, גיל, מיכל וכל חבריי לפורום - שנה טובה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/10/2011 06:46

שאפתנית
שאפתנית
חיה שתהיה לך שנה טובה ומתוקה.
אני מאחלת לך שהשנה תגשימי את כל התכניות שלך אחת אחת (כמו שמירי אמרה), שתמצאי זיווג מושלם ותקימי בית עם הרבה אהבה.
תכנסי לפורום מתי שאת יכולה ובלי לחץ. אנחנו כאן בשבילך תמיד!!!
שנה טובה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
03/10/2011 05:31

dany
dany
חיה מתוקה
היתה לך שנה רבת פעלים ושינויים, ואת אוהבת את העשיה והפעולה.
מאחלת לך שבאמת השנה הזו יתגשמו חלומותיך.
תמיד תמיד שמחה לעזור ולתמוך
שנה טובה
גמר חתימה טובה
מכל הלב
0 קישור קבוע (Permalink)
03/10/2011 04:21

אקורדיאון
אקורדיאון
שתהה לך חילה שנה נפלאה ומי יתן וכל משאלות ליבך תתגשמנה לטובה.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2011 21:58

tal_f
tal_f
חיה מאחלת לך רוגע ושלווה... שאיתם יגיעו כל שאר הדברים שאת רוצה...אמן
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2011 20:50

דרך המלך
דרך המלך
חיה לה
מאחלת לך כל מה שאת מאחלת לעצמך ויותר... שמעי לעצתה של מירי ותרפי קצת ממרוץ החיים ..
שנה טובה
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2011 20:47

קרולין
קרולין
חיה'לה יקרה,
שתהיה גם לך שנה נ פ ל א ה, מבורכת, מאושרת, ומוצלחת .
כל שתבקשי לו יהי. אמן.
ים של ה צ ל ח ה בתהליך....
גמר חתימה טובה.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2011 17:31

חיה'לה
חיה'לה
אכן, קלעת בדיוק לעניין!!! הרפייה!!!! מילת המפתח!!!
אין כמוך!! את פשוט גאון בהבנת נפש האדם!!!
ובנוגע ללימודים ולדיאטה, אם הם יהיו במינון הנכון ובהרפייה - זהו אושר אמתי!!!
תודה לך מירי על הכול הכול!!
אוהבת, חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2011 17:18

miribelkin
miribelkin
Administrator
חיה נהדרת ומשתפת, תודה גם לך על הפירגון והאהבה.
מאחלת לך שתמצאי את אהוב ליבך.......ושתקימי השנה משפחה
מגיע לך...בקשר לדיאטה וללימודים תרפי קצת, תתמקדי עכשיו בדבר אחד....
בהצלחה אוהבת מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2011 17:12

חיה'לה
חיה'לה
בס"ד
שלום לכולם,
ראשית, שנה טובה ומבורכת!!!
שנה של בריאות טובה, שפע ושגשוג, ברכה והצלחה בכול, וכמובן - בשורות טובות בכל התחומים!
אני פותחת בהתנצלות על שלא כתבתי בערב החג, ולא איחלתי שנה טובה לכלכם. ממש לא יפה!!
פשוט הייתי טרודה בענייני, עד שנשמט מזיכרוני, ובכל זאת - אני מרגישה שעליי להודות שוב ושוב לכל האנשים היקרים שמשתתפים בפורום הזה על כל התמיכה, העידוד, הפרגון, העזרה, המילים החמות והטובות, אם לפני כל הפורום, וןאום התכתבויות אישיות.
אישית, הייתה לי שנה עמוסה מאוד ומורכבת ביותר, ובעצם למי לא?!
ועם זאת, אני חשה שמתוך כל הניסיונות, חלקם לא פשוטים כלל, רק צמחתי ולמדתי דברים חדשים - על העולם, על האנשים שמקיפים אותי ובראש ובראשונה - על עצמי!!
ובצד כל אלה, גם היו המון דברים נהדרים - שיפצתי את הבית, שיפצתי לא מעט את עצמי (המון המון שינויים חיצוניים, שבחג קצרתי עליהם אין סוף מחמאות), ברחבתי את מעגל החברים, התנסיתי בפרויקט חדש וחשוב מאוד בעבודה (אמנם לא התעשרתי ממנו, אך הוא ממש הצמיח אותי, זקף את קומתי, והעניק לי תחושה של חשיבות וערך עצמי רב), ועוד ועוד דברים נפלאים!!!
לצערי, לא ממש רזיתי, כמו שתכננתי, אך בשנה מורכבת כל כך הצלחתי לשמור על המקום, לשנות את הרגלי האכילה ללא הכר, ולהישאר במסגרת שפויה, תומכת ואוהבת.
אין לכם מושג, למירי היקרה בראש ובראשונה ולכולכם, עד כמה האתר המדהים הזה שומר על שפיותי, מחזק אותי, ותורם לי.
אין לי מילים כדי להודות לכולכם !!! פשוט אין!!! לך אפי על המתכונים, לך דני על המיילים האישיים המעודדים, לך מירי על הכול הכול הכול, ולכולכם!!!!
לעתים אני חשה כפוית טובה על שאינני גומלת לכן מספיק, אך אני מבטיחה להשתדל ולתקן השנה!!! מבטיחה!!!
ובינתיים, כיוון שאני יודעת שאי אפשר לשנות הכול, קיבלתי על עצמי כמה מטלות לשנה החדשה: לעשות הכול אבל הכול כדי למצוא את בן הזוג שלי (סוף סוף!!!), להתקדם במחקר ובעבודת הדוקטורט שזנחתי בחודשים האחרונים בשל עניינים שונים (לא פשוט, אך תלוי בי!!!), וכמובן - אחרי שנתיים באתר אני גם חייבת חייבת חייבת לרזות יותר, לרדת ולהתחתך!! פשוט חייבת!!
מתוך שלוש המטרות, לפחות שתיים תלויות בעיקר בי, ואעשה הכול כדי להתקדם בהם!!!
אשמח מאוד לעזכן אתכם, ולשתף בהתקדמות...
ואיך עבר עליי החג? אז התארחתי ברוב הארוחות, ושעות רבות גם הייתי מכונסת בבית הכנסת לתפילות החג.
לצערי, לא שמרתי כמו שציפיתי מעצמי, אך גם לא עברתי כל גבול, בקיצור - לא נורא!! היום כבר חזרתי למסלול, ואני מתכוונת לשמור על איזונים ועל אכילה מסודרת, לפי כל הכללים של מירי עד יום הכיפורים!!! אעשה כל מאמץ!!
זהו, לצערי יצאתי מהחג קצת חולה, אז אני מסיימת כאן, בהמון אהבה וחיבוקים לכולכם!!! מקווה שהשנה הזו תהיה שנת מפנה ושנת עשייה ובעיקר - שנה רזה של שינוי תדמית גם בשמקל!!
אוהבת את כולכם ומודה לכם על הכול הכול,
שלכם - חיה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » למירי, אריה, גיל, מיכל וכל חבריי לפורום - שנה טובה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!