03/10/2011 08:52
 הסמויה Posts: 2467
|
לא פשוט - אבל בהחלט אפשרי לאכול קצת פחות מהיכולת שלנו ויש לנו יכולת , כולם כבר יודעים, לא צריך להוכיח שוב ושוב שיש לנו יכולת אכילה אז שניה לפני שמכניסים לפה , לחשוב אם זה שווה שיהיה בהצלחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2011 20:48
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרולין המקסימה שמחה שנהנית מגיע לך... מאחלת לך את כל האושר שקיים את מודל לחיקוי עבור כולנו... החג היה אצלי ואירחתי את המשפחה של בעלי.. היו אצלי בבית קרוב ל24 איש היה מכל טוב על השולחן מה לא היה שם... אכלתי נהנתי היה כייף ומדהים .. השולחן היה ערוך להפליא האווירה היתה קולחת ושמחה ואני חגגתי על האוכל והיום זה עלה לי ביוקר במשקל (עליה של 2.5 קילו)... נשקלתי הערב וטוב שכך . מרגע זה מתחילה את הדיאטה מחדש כאילו היום נרשמתי למירי.... שתהיה שנה מקסימה לכולנו וגמר חתימה טובה נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2011 20:43
 קרולין Posts: 6651
|
מירי יקרה וחבריי היקרים! 4 ימים של חג , של יום ה ו ל ד ת , של התרגשויות, הפתעות ושל אוכל ממש ממש מ ש ו ב ח עברו עליי ועל משפחתי. ה ש ת ד ל ת י מאד לאכול מסודר, מגוון ט ע י ם ובמינון שגרה זה בטח לא ... מהיום חזרה למסלול ,לשיטה ולשליטה...איזה כיףףףףף שיש מסגרת והחגים עוד לפנינו.... שתהיה לכולנו גמר חתימה טובה ובהצלחה בהמשך ה ת ה ל י ך.... אוהבת שלכם, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2011 19:28
 adish Posts: 342
|
האמת שלא היה קל. אמא של בעלי לא מבינה למה אנחנו לא אוכלים.....אולי כי כל 3 שעות יש ארוחה?! ואלי היא הכי מבתכלת בצלחת ושואלת : אבל את בכלל לא אוכלת..... אפשר לחשוב שב7 שנים האחרונות שהיא מכירה אותי נעלמתי לה מהעיינים מרוב רזון...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2011 19:21
 סיסי 17 Posts: 618
|
כאמור לא היה קל 4 ימים של אוכל מה שלא יהיה זה היה יותר אוכל מהרגיל השתדלות היתה על כוחותינו עכשיו קצת שיגרה ...עד שבוע הבא שתהיה לנו גמר חתימה טובה ובהצלחה במעמד השקילה נשיקות וד"ש חמה לכולם סיסי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2011 19:11
 EFF Posts: 6417
|
מירי יקירתי, את בזכותנו ואנחנו בזכותך....כמה הדדיות יש במקום הזה...מעבר לפירגון,תמיכה, עזרה,אמפתיה - וכמו שכבר אמרתי - כל כך הרבה עצמה של "אני שלכם ואתם שלי" יש כאן..אני חושבת שיחסים כאלו הם דוגמא לאיך צריכים להתנהל חיים של הרמוניה.. אלי אלי - שלא יגמר לעולם...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2011 18:17
 נינוש Posts: 1442
|
צודקת מירי יקרה, השליטה היתה ממני והלאה, פותחת את השנה עם הרבה אוכל אנחנו היינו כל המשפחה המורחבת בקיסריה ל4 ימים ומה היה שם חוץ מבריכה,,,,,,,,, נכון אוכל אוכל וארוחות. היה כייף היה משפחתי והיה בערך קילו וחצי יותר וביום רביעי הקרוב אנחנו נוסעים לנסיעה ארוכה ארוכה של 3 שבועות אז שנה שלמה להוריד את כל העודפים, יהיה טוב שנה טובה לכולם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2011 17:34
 חיה'לה Posts: 885
|
מירי היקרה, אני מניחה שכל חברנו הדתיים וגם הלא דתיים היו סוקים בתפילות גדולות בבתי הכנסת ובארוחות החג, ולכן לא היה שיתוף. עם זאת, את כל הזמן היית במודעות שלי, ובזכות הרצאותייך המאלפות, השיטה המדהימה והתמיכה האין סופית ממש לא עליתי, וכבר היום חזרתי בכיף למסלול. תודה על הכול, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2011 17:15
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מה קורה חברים מה עם הסיפורים של החג.... מחכה לקרא .......לאו דווקא של שליטה, ההתמודדות המחשבות, את האמת......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2011 10:23
 הסמויה Posts: 2467
|
אני אומנם כבר שיתפתי אך אשתף גם בשירשור הזה אני התארחתי אצל הבן שלי באילת והגעתי אם החלטה שאני לא עולה בארבעת הימים מלאי הארוחות האלה הודעתי לו מראש שאני בדיאטה ולא מתכוונת לחרוג היה לי ממש קל לשמור ולוותר על הפחממות בערב ועל המתוקים ולהשקל הבוקר ולראות ירידה של 700 גרם ולא על המקום זה מרומם את מצב הרוח לגבהים חדשים ונותן מוטיבציה ענקית להמשך מירי אני ממש שמחה שגם לך החג עבר בשליטה כי אם את יכולה כולנו יכולים שתיהייה שנה של שליטה באוכל לכולנו אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2011 10:13
|
כנסו ושתפו איך עבר החג עליכם........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2011 10:02
|
חשבתי עלכם הרבה בחג.... והיגעתי למסקנה שהחג הזה עבר עלי בקלות רבה בזכותכם....בזכות ההחלטה המשותפת לרדת לקראת החגים, וכמו שסמויה כתבה, דווקא בחג ירדתי... פעם ראשונה בחיים...כך שיש תקוה, נכנסתי כל יום לפורום ולמרות שהכתיבה והשיתוף היו דלילים, ומובן גם למה.... זה מאד מאד עוזר לי,והנה עכשיו יום חדש, שבוע חדש, וכמובן שנה חדשה עם תקוות וחלומות טובים, שנשאף להגשימם. עשרת ימי תשובה הזדמנות להפסיק לכעוס ולהעלב, לוותר ולסלוח. ולהיכנס לשנה החדשה נקיים......מאחלת לנו עבודה פוריה ביחד. להתראות השבוע בלי פחד במעמד השקילה, עם הרצאה מלאה במוטיבציה.... אוהבת אתכם וגאה בכם מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|