01/10/2011 23:11
 tal_f Posts: 900
|
תודה רבה על כל החיזוקים... אין כמוכם פורום יקר וכמובן תודה לך מירי על מילותייך. היום עבר בשליטה.. היינו כל היום בפארק לילדים תיכננתי את האוכל (לקחנו מהבית לא קניינו שם את הציפס והנקניקיה) וכשחזרנו היה אחרי 5 ... אז ללא פחממות גבינה וטונה...מקווה שאמשיך בדרך זו גם מחר ... כל יום דף חדש ............ אין כמו מסגרת , הבית של מירי.. שוב תודה תודה תודה לכולם...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 23:09
 tutit Posts: 2431
|
טל יקרה! גם לי היו בשנתיים האחרונות לפחות 4פעמים דלקות בגרון שלוו באנטיביוטיקה,האחרונה היתה לפני חודש,מכירה את התחושה ובכל זאת מאחלת לך המון בריאות והצלחה בתהליך טוב שהצלחת להעיף את השוקו והשקדי מרק זה לא קל לעשות,ובטוחה שהנחישות תשתלם ואת תגיעיהשנה למשקל שאת רוצה לראות כי מגיע לך להגיע לשם את מקסימה ומשקיעה מאמץ וזה יקרה!מאמינה בך שיהיה שבוע טוב לכולנו ,עם הרבה ירידות נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 22:44
 EFF Posts: 6417
|
אם שמירה על משקל היתה תהליך קל ופשוט - כל העולם היה חטוב ,רזה ומרוצה מהאפשרות לזלול כמה שרוצים.ברור שזה לא כך. אבל לנו עומדת הזכות שיש לברך עליה כל יום וכל שעה, לנו יש את מלכת המלכות בכל הקשור להרזייה ואנחנו במקום הטוב ביותר... edited by EFF on 10/1/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 20:20
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טלי יקרה מה קרה? קצת קשה נשברים.....כבר עברת דברים קשים מאלה, מחר יום חדש שבוע חדש, תתחילי לרשום והכל יהיה בסדר, את פצצה ורזה... וכך זה ימשיך כל השנה הבאה אוהבת אותך מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 19:41
 שאפתנית Posts: 8392
|
טל הכי חשוב זה שתרגישי טוב ותחזרי במהרה לקו הבריאות. שנית, עברנו חג ורבים מאיתנו טעמו, אכלו ונהנו וזהו, זה נגמר מחר יום חדש ועשייה ברוכה וכמובן שאפשר להתחיל את זה כבר מהערב ואל תשכחי מה שעולה מהר יורד מהר. אכלת ונהנית וזהו, עכשיו שגרה והכל יהיה בסדר. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 19:35
 קרולין Posts: 6651
|
טל יקירתי, מאחלת לך מכל הלב בריאות שלמה! שתרגישי טוב במהרה....ותחזרי לשגרה המבורכת שלך. אמן. שבוע טוב נשיקות חמותתתת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 18:21
 dany Posts: 19819
|
טל מתוקה מאחלת לך החלמה מהירה ובריאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 17:53
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ראשית החלמה מהירה ומחר שיגרה משולבת שליטה. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 11:53
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
איך אומרת מירי, "אם הכל היה קל אז לבטח הייתי נעלמת. "נסיון כה רב של שנים ארוכות והתמודדות מלמדים אותי למשל שיש תקופות באמת של "לצוף". אי אפשר להיות מושלמת בכל נושא וכאשר יש בעיה מתמשכת של משככי כאבים, וכל מיני בעיות העיקר הוא לא לעלות בצורה קיצונית ולהרים ידיים. גם לי היו תקופות כאלה, אז אמרתי לעצמי טוב, אין לי כוחות ואנרגיה להתמודד עכשיו עם כל כך הרבה דברים וצריך להניח לדברים להסתדר. יש תקופות כאלה ואחרות בחיינו. התסכול של חוסר הצלחה בנושא החשוב של שמירה על משקל הוא תסכול כבד. מזלך שהמודעות שלך לא מפסיקה לעבוד. לרשום למשל כל מה שאני אוכלת מתסכל אותי יותר מכל דבר אחר ולא הייתי יכולה לעשות זאת בכלל. אבל כן להיות מודעת כמיטב יכולתי ולעשות גם כן מה שאני יכולה אבל בלי לחצים ובלי להרגיש רגשי אשמה זו הדרך לדעתי. מאחלת לך שיתחיל שבוע חדש בחודש אוקטובר שהתחיל בשעה טובה ובו החזרה לשיגרה תעזור לך גם להיות יותר בשליטה. אני מעריצה אותך על היכולת לעשות בכל זאת עד כמה שאת יכולה ולא לתת לעצמך לשקוע באכילה מוגזמת. הציפה מאפשרת לנו להתבונן על המצב גם ממצב זה ופשוט רק להיות במודעות עד כמה שאפשר אבל לא להוסיף לעצמנו לחצים. הצליחי ובעיקר מקווה שתרגישי יותר טוב כמה שיותר מהר. בריאות ושמחה ותחייכי לעצמך וגם לעולם ותראי שלא הכל קשה אלא אולי לא קל.. מה דעתך להסתכל על חצי הכוס המלאה?
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 10:00
 tal_f Posts: 900
|
בחודשים האחרונים לא עוזב אותי חיידק בגרון שפשוט משתק אותי ... כמות האנטיביוטיקה שלקחתי היא יותר מכל החיים שלי.. ועכשיו לאחר הפסקה של שבועיים הייתי צריכה לעשות משטח גרון ואז הגיע כאב השיניים... אלוהים ישמור אני רואה את כל הכוכבים במרום... שוב לוקחת אנטיביוטיקה... אז אי אפשר לעשות בדיקה... ולא התחלתי לספר על התרופות נגד כאבים שאני לוקחת.. רופא השיניים אמר שאני צריכה לאכול כי אם לא אז כאב הבטן ישכיח את הכאב בשניים אבל הוא לא בטוח שזה רעיון כל כך טוב... שיגרת החיים עם אנטיביוטיקה ותרופות נגד כאב זה לא משהו... אני לא מצליחה להרגיש טוב בגוף שלי אני כל הזמן עייפה ולא רגועה. נכון זה לא תרוץ ואני אומרת כל הזמן שזה זמני ... אבל זה כבר כמה חודשים... המצב לא משאיר לי כוחות להאבק להגיע למטרות שלי.. המטרה הראשונה לרדת שני קילו "מסכנים". עד שירדתי אחד העלתי אותו לפני החג... החג עצמו היה בלי שליטה לחלוטין ... היו רגעי אור למשל שאמא של בעלי הביאה ליטר של שוקו וליטר של יוגורט נוזלי עם סוכר... בלי שאף אחד יראה שפכתי את שניהם לכיור.. היא הביאה גם שקדי מרק וגם אותם שטפתי במים וזרקתי לפח... אבל לא הצלחתי לעמוד בפני המנגו שהיא שלחה מהעץ שלה בגינה... ומעוגת הדבש ... ומהקשיו....ומגלידה.... ומ... המטרה שלי לצוף ... מה שהיה היה ומעכשיו אני מתחייבת לעצמי לרשום כל מה שניכנס לפה שלי.... די מספיק... זה מעייף לא להיות בשליטה ... מאחלת לכולם ולי שהיום יהיה היום שבו מתחילה התקופה הטובה ...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|