01/10/2011 19:34
 קרולין Posts: 6651
|
עגיל יקרה, שתהיה לך גם שנה טובה, מבורכת, מאושרת ומצלחת בכל התחומים. כל יום הוא יום נ פ ל א להתחיל מחדש.... ב ה צ ל ח ה. כולנו כאן תמיד בשבילך. שבוע טוב ומבורך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 19:02
 יולי Posts: 754
|
היי עגיל, אני חושבת שלשמור על משקל זה קל/קשה ותלוי בעצם מאוד בתקופה. יש תקופות קלות יותר וקשות יותר וכך גם השמירה ,בעיקרון אם עולים קצת וזה קורה בעיתות לחץ תזכרי שאת כאן ואפשר לצוף בינתיים וזה יירד גם אם לאט לאט. הכי טוב לא להיכנס ללחץ משקילות, אישית, פעם הייתי בסרט הזה של לחץ בשקילות וככה סתם קצת עליתי במשקל, זו הייתה (פעם) תקופה לחוצה (עניינים אישיים) ולאט לאט עם הזמן הבנתי שצריך להרגיע עם הלחץ, להגיע בכיף למעמד השקילה, להתייחס לחוג (לא משנה מה קורה בחיים האישיים/ בחדשות ועם המדינה וכו') כחוג של כיף ואיכות חיים חוג שבו אנו מתחברות לעצמנו פעם בשבוע ופשוט ללמוד לקבל גם מצב של על המקום, ירידה קטנה ואפילו עלייה. משקל זה לא דבר סטטי ברוב המיקרים ואם אכלנו קצת יותר טבעי שנראה עלייה, ועם הזמן ובדוק זה קורה עם ההתמדה בעניין האכילה והכל העודפים הקטנים גם יורדים. הכי חשוב זה רק לא להיכס ללחץ אלא לקחת את זה בכיף וכחלק מהחיים. בהצלחה, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 09:38
 tal_f Posts: 900
|
אכן חייבים לחזור לשיגרה... לשמור ... אמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 06:26
 אשירה Posts: 4292
|
עגיל יקרה, אם זה מנחם, את לא היחידה................ מזל שיש לאן לחזור!!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 05:26
 dany Posts: 19819
|
עגיל אכן כך אנחנו השמנמודים............ איזה מזל שיש לנו בית חם ואוהב ושלא זורקים אותנו החוצה................ אז חוזרים למוטב , שוב מתחילים!!!!!!!!!!!!! בהצלחה יקירה ושיהיה לך שבוע נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 05:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
עגיל יקרה גם אם עלית לא עצוב ,אנחנו במסגרת ששומרת עלינו ומה שעלה ירד באותה מהירות. שבת שלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 15:36
 1103 Posts: 5022
|
עגיל יקרה אם חזרת ךמסגרת של אכילה נכונה, אין ספק שביום ראשון התוצאה תהיה טובה המשך חג שמח, שבת שלום בהצלחה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 13:17
 שאפתנית Posts: 8392
|
חג שמח ושנה טובה לך עגיל!!! בהצלחה בשקילה ביום ראשון ואל דאגה, מה שעולה מהר יורד מהר. בשביל זה אנחנו כאן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 12:38
 עגיל Posts: 62
|
קודם כל בתחילת השנה החדשה אני מאחלת ל-כולם שנה נהדרת - שתהיה מבורכת לכולם - וגם למדינה שלנו- היפה , שאין לנו בילתה ...... מצאתי שהמצב בזמן האחרון משפיע עלי בצורה קשה מאד......וכמובן הלחץ שולח אותי ...אוטוסטרדאדה- ..למקרר, ...לפחממות.... אוי מה יהיה! ? כל הזמן תירוצים! זוכרים שהתוכנית שלי היתה להוריד 2 קילו ל-חג? אז ....לא ! ו-לא!....אל תצחקו - ממש עצוב - עליתי קילו וחצי . ...... היינו בחופשה באילת . ואפילו שלא נגעתי בפחממות - רק טעימת עוגות ..... - ו-הנה התוצאות . טוב זהו - נגמרו התרוצים - ----- נכנסתי חזרה ל-שמירה ! --------- ביום א - שקילה . ואני מצפה לירידה - חג שמח מ- עגיל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|