01/10/2011 19:45
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדס ונילי רק בריאות!!! שתהיה לכן שנה טובה ועם הרבה בריאות, בלי כאבים ובלי פציעות מיותרות!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 11:53
 1103 Posts: 5022
|
dany כתב:
נילי יקירתי צריך לברר מה גרם להתקף על מנת להימנע ממנו בעתיד......... הגוף בפעם הראשונה מגיב בהתקף יחסית קל ואילו אחר כך מעלה את מינון התגובה, כך שממש לא להזניח. שתהייה שנה טובה ובריאה, אמן!!!!!!!!!!!!!!!! דני יקרתי למרות שהתופעות ההתקף וההתקף היו קשים למזלינו,ענבר בתי טופלה במהירות וביעילות במיון, כל התופעות נעלמו כלא היו.אנו מתכוונים לבדוק את הסיבה לתופעה כדי למנוע חזרתה בעתיד תודה על הדאגה. שנה נהדרת בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 11:49
|
אשירה כתב:
1103 כתב: תותי יקירתי כאשר קראתי את שני הפוסטים שלך בהם תארת את שקרה לך, ביטני התכווצה.אני מתארת לעצמי את הסיטואציה, והתחושה שלך בעיקבותיה.אני מתארת לעצמי את הכאבים והסבל שעברו עליך,אני מאחלת לך שהכל יהיה מאחוריך לא תשאר צלקת או צליעה. בקשר לביתיי,לאחר שהיא קיבלה את הטיפול בביה"ח הנפיחות הגירודים והפריחה נעלמו כלא היו. איננו יודעים מה גרם לבעיה,יתכן שהיא אכלה פרי או מאכל חדש כדי לברר זאת עליה להגיע לאלרגולוג לבדיקה ויעוץ,בכל אופן, נקווה שהדבר לא יחזור. בשורות טובות נילי  נילי יקרה, החלמה שלמה לבתך, והכי חשוב לברר את מקור האלרגיה כדי להימנע בעתיד, נשיקות, אשירה יקירתי תודה על איחולי ההחלמה ,לשמחתי התופעות נעלמו כלא היו.נבדוק המקור. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 11:47
|
tal_f כתב:
נילי ... כמו שאמרו מאוד חשוב לזהות את הגורם ... כמה שיותר מהר..אלרגיה זה לא צחוק מקווה שתרגישו טוב יותר תותי יקרה תודה בתי טופלה וכל התופעות נעלמו כמובן שהגורם לאלרגיה יבדק ע"י אלרגיאולוג. שנה טובה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 10:47
 tutit Posts: 2431
|
תודה לכולכן על האיחולים יש קצת שיפור הכאבים מורגשים בעיקר באיזור הפציעה ופחות בשאר הרגל כבר,מקווה שאצליח לנהוג מחר אני צריכה להגיע לעבודה,אין לי הרבה ברירה...שתהיה שבת טובה ושלווה עד כמה שאפשר...נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 09:32
 tal_f Posts: 900
|
נילי ... כמו שאמרו מאוד חשוב לזהות את הגורם ... כמה שיותר מהר..אלרגיה זה לא צחוק מקווה שתרגישו טוב יותר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 09:31
 tal_f Posts: 900
|
הדס... מקווה שמצבך השתפר ... ממש צמרמורת עברה בי... מאחלת לך שמספריים או כל דבר חד לא יתקפו אותך בזמן הקרוב..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 06:35
 אשירה Posts: 4292
|
1103 כתב:
תותי יקירתי כאשר קראתי את שני הפוסטים שלך בהם תארת את שקרה לך, ביטני התכווצה.אני מתארת לעצמי את הסיטואציה, והתחושה שלך בעיקבותיה.אני מתארת לעצמי את הכאבים והסבל שעברו עליך,אני מאחלת לך שהכל יהיה מאחוריך לא תשאר צלקת או צליעה. בקשר לביתיי,לאחר שהיא קיבלה את הטיפול בביה"ח הנפיחות הגירודים והפריחה נעלמו כלא היו. איננו יודעים מה גרם לבעיה,יתכן שהיא אכלה פרי או מאכל חדש כדי לברר זאת עליה להגיע לאלרגולוג לבדיקה ויעוץ,בכל אופן, נקווה שהדבר לא יחזור. בשורות טובות נילי 
נילי יקרה, החלמה שלמה לבתך, והכי חשוב לברר את מקור האלרגיה כדי להימנע בעתיד, נשיקות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 06:32
 אשירה Posts: 4292
|
tutit כתב:
תודה נילי יקרה אני באמת מקווה שהצלקת לא תהיה רצינית למרות שהחור שהמספריים עשו היה די גדול כי כל האורך שלהן היה בתוך הרגל ולא רק הקצה ממש הרגשתי רע עמדתי להתעלף אחכ כשניסיתי לעמוד והרימו לי את הרגליים שתיתי מיץ והרגשתי יותר טוב. אבל עד עכשיו יש צליעה קלה מקוה לשכוח מזה כבר,ולחזור לעצמי כמה שיותר מהר,לגבי בתך אני מאחלת לה גם רפואה שלמה מעניין למה היא רגישה?אולי אכלה בערב חג משהו שלא רגילה?או שהתארחתם במקום פתוח עם עצים?אולי קרם גוף חדש?מה איתה עכשיו?יש שיפור?שיהיה הרבה בריאות שבת שלום ושנה טובה לכולנו,אמן!
הדסוש חמודה, אני מקווה שאת מתאוששת מה"חוויה" המבהילה שעברה עלייך, מאחלת לך שתחלימי במהרה ותרגישי טוב, חיבוק,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 05:31
 dany Posts: 19819
|
נילי יקירתי צריך לברר מה גרם להתקף על מנת להימנע ממנו בעתיד......... הגוף בפעם הראשונה מגיב בהתקף יחסית קל ואילו אחר כך מעלה את מינון התגובה, כך שממש לא להזניח. שתהייה שנה טובה ובריאה, אמן!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 05:30
 dany Posts: 19819
|
הדסי מתוקה איזה סבל וכאבים, נורא, הוצאת התפרים תהייה ממש פיס אופ קייק............... מקווה שחיש קל תשכחי, תחזרי לנהוג וגם לא תישאר צלקת והצליעה תעלם. נשיקה וחיבוק לעידוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 05:02
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אוי הדסי באמת מתכווצת הבטן.מקווה שאת בסדר , להוציא תפרים זו פעולה לא כואבת במיוחד. זו תהיה לך שנה מצויינת הרע מאחורייך. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 17:27
|
תותי יקירתי כאשר קראתי את שני הפוסטים שלך בהם תארת את שקרה לך, ביטני התכווצה.אני מתארת לעצמי את הסיטואציה, והתחושה שלך בעיקבותיה.אני מתארת לעצמי את הכאבים והסבל שעברו עליך,אני מאחלת לך שהכל יהיה מאחוריך לא תשאר צלקת או צליעה. בקשר לביתיי,לאחר שהיא קיבלה את הטיפול בביה"ח הנפיחות הגירודים והפריחה נעלמו כלא היו. איננו יודעים מה גרם לבעיה,יתכן שהיא אכלה פרי או מאכל חדש כדי לברר זאת עליה להגיע לאלרגולוג לבדיקה ויעוץ,בכל אופן, נקווה שהדבר לא יחזור. בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 16:29
|
תודה נילי יקרה אני באמת מקווה שהצלקת לא תהיה רצינית למרות שהחור שהמספריים עשו היה די גדול כי כל האורך שלהן היה בתוך הרגל ולא רק הקצה ממש הרגשתי רע עמדתי להתעלף אחכ כשניסיתי לעמוד והרימו לי את הרגליים שתיתי מיץ והרגשתי יותר טוב. אבל עד עכשיו יש צליעה קלה מקוה לשכוח מזה כבר,ולחזור לעצמי כמה שיותר מהר,לגבי בתך אני מאחלת לה גם רפואה שלמה מעניין למה היא רגישה?אולי אכלה בערב חג משהו שלא רגילה?או שהתארחתם במקום פתוח עם עצים?אולי קרם גוף חדש?מה איתה עכשיו?יש שיפור?שיהיה הרבה בריאות שבת שלום ושנה טובה לכולנו,אמן!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 16:19
|
תותי ברכות לירידת הקילו כן ירבו הירידות.מצער לשמוע על מקרה המספרים שקרה לך בערב החג, החלמה מהירה ומושלמת בלי צלקות ובלי כאבים בזמן הוצאת התפרים. למזלך לא נאלצת לבלות במיון בית-חולים אלה טופלת ע"י רופא מתאים במוקד. אני לעומתך נאלצתי להגיע למיון ביה"ח מאיר בכפר-סבא ביום חמישי לפנות בוקר עם בעלי וביתי בעקבות פריחה גירודים ונפיחות שהופיעו בכל גופה, כנראה כתוצאה מאלרגיה כל שהיא.לאחר טיפול של אינפוזיה זריקה ושהייה של כמה שעות במיון חזרנו בשלום לביתינו. שנה טובה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 15:40
|
גם אני משתדלת לא ליפול לשטויות....ארוחת החג עברה ממש בסדר השתדלתי להמנע ממטוגן וממתוקים אכלתי פרוסת עוגת גבינה פירורים עם קצף למעלה.....שאין דברים כאלה. אתמול בערב אכלתי קצת יותר מהרגיל אבל בלי פחמימות לפחות....השבוע היתה לי ירידה של קילו מקווה שבשקילה הבאה הוא לא יחזור......חסר לו...... אה ושכחתי לספר לכן מה עבר עלי ביום של ערב החג ,תוך כדי הכנות בבית הורי נפלו על הירך שלי מספריים ממתכת נפתחו וננעצו לי בעור ...ממש אירוע דקירה עם תפרים , ניצלתי ממיון כי הרופא במוקד במזל הסכים לתפור ...אף רופא שם לא תופר חוץ ממנו ולמזלי נפלתי עליו באותו יום אחרת הייתי "מבלה" את ערב החג במיון....אז יש לי תפרים אני לא יכולה לנהוג לצערי כי זה ברגל ימין וכל הרגל כואבת.... עוד 10 ימים צריכה להוריד את התפרים....מפחדת לחשוב על הרגע......אמאללללללה (ואני עוד אחרי 2 קיסריים אבל התפרים שם שונים והרבה פחות כואב כשמורידים תפרים בקיסרי)...בדוק. שתהיה שבת שלום לכולנו ...והמון בריאות ואהבה נשיבוקים ♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 13:21
 שאפתנית Posts: 8392
|
בהצלחה בסוף השבוע חברות יקרות. גם אני מאוד משתדלת לשמור ולא ליפול לפיתויים מיותרים. החג העיקרי באמת מאחורינו והשבת היא כמו כל שבת אז מקווה להצליח לשמור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 10:54
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקרה וכל באי הפורום הנפלא שלנו! המשך חג שמח נעים רגוע ובשליטה. שיהיה אחלה סופ"ש לכולםםםםם. אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 10:52
 ענת Posts: 3849
|
קרנושה כתב:
בהחלט הזמן לחזור לתלם, גם אני תחת שמירה הדוקה ומאד מרוצה. שיהיה לנו סופ"ש נפלא!
אלופה את
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 10:25
 קרנושה Posts: 3420
|
בהחלט הזמן לחזור לתלם, גם אני תחת שמירה הדוקה ומאד מרוצה. שיהיה לנו סופ"ש נפלא!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|