03/10/2011 15:58
 קרולין Posts: 6651
|
תודה ענקית לכל המברכות והמברכים....אוהבת המון ומאחלת לכולםםםםםםםם בחזרה את כל הטוב שיש בעולם! גמר חתימה טובה. שלכם, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2011 14:25
 לייסי Posts: 623
|
מזל טוב קרולין - הרבה אושר ובריאות עד 120! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם - כי לך הכי מגיע!!!  באהבה - אסתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2011 09:16
 yonim Posts: 76
|
קצת באיחור, אבל מזל טוב קרולין.
-- אנשי מחשבים הם כן בני-אדם!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2011 08:33
 נחושה Posts: 6982
|
יפה שלי.... מיטב הברכות והאיחולים לחגיגות יום הולדת 50 את לא נראית ובטח לא מתנהגת זה רק מספר, התנהלותך היומיומית נהדרת יש בך שמחת חיים ונתינה ולב גדול תלמידה מחוננת של מירי ובעלת מגע זהב ויכולת להתפתח ולגדול מודל לחיקוי ודמות מעוררת השראה מאחלת לך בריאותתתתתתתתתתתתתתתת והמון הצלחהההההההההההההההההההההה אוהבתתתתתתתת נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2011 23:23
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד קרוליין היקרה, כל הברכות הטובות ליום הולדתך החמישים!!! גיל מקסים!! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!! באהבה, חיה 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2011 20:52
 דרך המלך Posts: 5707
|
איזה כייף לברך אותך בכל הפוסטים...  מאחלת לך שוב את כל האושר שקיים וים של אהבה... שמחה מאוד שיצא לי להכיר אותך .. נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2011 20:29
 adish Posts: 342
|
קרולין המקסימה! המון מזל טוב! אין סיכוי בעוללללםםםם שהייתי נותנת לך 50 כי את נראית הרבה פחות. תודה שלמרות שאני חוזרת בתשובה חדשה הכנסת אותי כל כך מהר לקבוצה ונתת לי חיבוק גדול והמון עידוד לקראת העבודה הקשה שמצפה לי....זה מראה איזה אופי ואיזה אדם נפלא חם ואוהב את. אני שמחה להכיר אדם כמוך!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 19:39
|
יקרות שלי, כולכן מ ר ג ש ו ת אותי עד דמעות....תודה ענקית מעומק ליבי על כל הברכות הנפלאות, החמות והמרגשות שלכן.תבורכו חזרה בכל הטוב שיש בעולם! זכיתי בכן! שתהיה לכולנו שנה נפלאה, מבורכת, מאושרת ומוצלחת בהכלללללללללללל. אוהבת המון, שבוע טוב ומבורך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 18:04
 מיכל שרון Posts: 1318
|
קרולין מזל טוב מהממת אחת.. 50?! את בטוחה?! סגורה על זה?! הלוואי עלי שככה ייראו עלי 560 שנות חיים...  אמנם באיחור אבל עם המון כוונה ואהבה - שהמזל יאיר לך פנים ויהיה טוב כתמיד ואפילו יותר, שהשנה לקראת היובל שאת חוגגת תצליחי להגשים עודג כמה חלומות, לטפס על עוד כמה הרים ולכבוש נצחונות בעשייה האישית, המשפחתית, המקצועית וכל מה שתבחרי. המון בריאות, אושר, שתשמרי על השמחה המאירה והתוססת שלך ותמשיכי להעניק משפעך לעולם ולנו כאן בפורום ובחוגים  יום הולדת שמח יקירתי ושתהיה לך שנה נפלאה ומתוקה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 09:25
 tal_f Posts: 900
|
קרולין המון המון מזל טוב! מאחלת לך שתדעי רגעי אושר רבים , בריאות והצלחה בכל את חלק בלתי נפרד מנוף חוג יום 4, תמשיכי להיות מקסימה ומפרגנת כמו שאת...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 06:48
 אשירה Posts: 4292
|
קרולין אהובה, ברכות חמות חמות ליום הולדת עגול ויפה, את בעיניי אישה מיוחדת, מלאת עדינות, טוב לב ונתינה, ההולכת ומשתבחת עם השנים, מבחוץ וגם ובעיקר מבפנים, אני מאחלת לך בריאות, אושר, הצלחה וכל מה שאת מאחלת לעצמך, באהבה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 06:00
 הסמויה Posts: 2467
|
קרוליין יקרה
מזל טוב לך , גם אם באיחור
לחגוג בראש השנה החדשה זה נפלא
את נכס יקר לפורוס ותרומתך לא תסולא בפז
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
ותמשיכי להראות מדהימה כמו שאת
אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 13:19
 שאפתנית Posts: 8392
|
יום הולדת שמח קרולין!!! עד 120 שנה ותמיד באושר ושמחה. שיגתשמו כל רצונותיך ושהשנה החדשה תהיה טובה יותר מקודמתה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 11:48
 עגיל Posts: 62
|
קרולין כתב:
דני יקירתי, את מרגשת אותי מאד בדברייך החמים והכ"כ נוגעים...הם יוצאים מליבך ונכנסים ישר לליבי....אני זכיתי בך ובכל הבנות המדהימות והמקסימות בפורום הנפלא שלנו. שוב... ת ו ד ה ענקית לכולכן על הכללללללללללללללל. המשך חג שמח , רגוע ובשליטה לך ולכולנו. אוהבת המון קרולין.  גם אני מצטרפת לברכות - מזל טןב , ושנה טובה לך - ולכולם מ-עגיל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 11:01
|
דני יקירתי, את מרגשת אותי מאד בדברייך החמים והכ"כ נוגעים...הם יוצאים מליבך ונכנסים ישר לליבי....אני זכיתי בך ובכל הבנות המדהימות והמקסימות בפורום הנפלא שלנו. שוב... ת ו ד ה ענקית לכולכן על הכללללללללללללללל. המשך חג שמח , רגוע ובשליטה לך ולכולנו. אוהבת המון קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 05:00
 dany Posts: 19819
|
קרולין את אחת ויחידה מיוחדת במינה ואין לי מילים נוספות כי הן מבטאות את הכלללללללללללללללללללללללללללל אני שמחה שזכיתי להכירך ולו רק במעט כאן בפורום ושתי פגישות במציאות. מאחלת לך המשך חיים נפלא............ מכל הלב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2011 20:21
|
מירי ואריה יקרים! אין ספק שאנחנו כבר מזמן מ ש פ ח ה וזה בעיניי חלק בלתי נפרד מלהיות שייכת לחוגים ולקבוצות שלכם. אלף תודות על כל הברכות החמות , המרגשות, על האהבה והנתינה שלכם כל השניםםםםםםםם שאנחנו ביחד. אין כמוכם אתם נדירים! אני שמחה וגאה להיות חלק ממשפ' בלקין המורחבת, המחבקת והמחזקת. מאחלת לנו ב"ה ביחד עוד הרבה שנים בריאות, טובות, מרגשות ומאושרות. אוהבת ומעריכה אתכם מאד. שלכם, קרולין. לכל המברכות היקרות, תודה ענקית , ריגשתם אותי מאד ,אני מרגישה שיש לי זכות גדולה להיות חלק מקבוצה של אנשים כמוכם, נפלאים, רגישים, חמים, מפרגנים ואוהבים. זכיתי! אוהבת מאד ומאחלת לכולםםםםםםםםםםםם בחזרה את כל הטוב שיש , שנה נ ה ד ר ת , מבורכת ומוצלחת בכל התחומים. שלכם, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2011 19:24
|
לקרוליין המקסימה מזל טוב לך ביום הולדתך שחל בראש השנה מאחלת לך המון המון מזל טוב, אושר, בריאות שמחה וצחוק כל החיים את נכס לפורום הזה ותרומתך לפורום לא תסולא בפז אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2011 19:20
|
קרוליין המקסימה מזל טוב לך ביום הולדתך החל בראש השנה את תרומה גדולה לפורום הזה מאחלת לך את כל הטוב שבעולם וכל שתקשי לו יהי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2011 18:54
 דפי Posts: 1126
|
לקרולין המקסימה מזל טוב ענק. כל הכבוד שהגעת למשקל היעד. הרבה בריאות ואהבה ממני דפי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|