01/10/2011 09:22
 tal_f Posts: 900
|
מירי זה יותר מדיאטה ... ההשפעה שלה רחבה יותר.. על היבטים נוספים בחיים. הצעד שלך לשינוי .. מאחלת לך שיהיה לשיפור חייך והכנסת אהבה וחום אליהם..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 07:08
 אשירה Posts: 4292
|
יולי יקרה, כל הכבוד על ההחלטה והצעד האמיץ שעשית. קורה לא אחת שאנו "סוחבים" איתנו כל מיני בעיות שהיו להורינו כשהרבה פעמים אנו אפילו לא יודעים על מה מדובר, אך למרות זאת אין לנו את האומץ ללכת "כאילו" נגד ההורים. יש לנו את כל הזכות, כבוגרים, לעשות את הבחירות של עצמנו, ובאמת החוג של מירי נותן לנו הרבה כוח גם בכך. תבורכי לשנה החדשה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 06:55
 אשירה Posts: 4292
|
קרן יקרה, נגעת בנושא המשפחתולוגיה, נושא טעון ולעיתים כאוב אצל רבים מאיתנו, אני שמחה שמצאת את הכוח, הפעם, להכתיב את רצונך ואין ספק שהחוג של מירי תורם לנו רבות בכל תחום וגם בזה. אני מאחלת לך בכל ליבי שתזכי בקרוב להקים תא משפחתי משל עצמך ובו תיישמי, ובלב שלם, את כל חלומותייך לגבי משפחה, באהבה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 06:03
 dany Posts: 19819
|
יולי יקירה אכן שינויים שחלים בנו מעבר לירידה במשקל הם חשובים ומשנים חיים. שמחה בשבילך הצלחת לעשות שינוי כל כך יפה ודרמטי שמכניס אור ושמחה לחייך. שתהייה לך שנה נפלאה מלאה אור וחיוכים.
יולי כתב:
קרנושה, אני מאחלת לך שבשנה החדשה תמצאי את האחד שלך ושתהיה לך משפחה כמו שאת רוצה ובקיצור שתגשימי את כל משאלותייך. לפעמים, אגב יש קצת עצב בחג (בגלל עניינים משפחתיים רגישים) ואני מבינה לליבך מאוד מאוד למרות שהוריי לא גרושים, המצב אצלי במשפחה הוא בלי לפרט סיבות וכל מיני הוא שהוריי התנתקו ממשפחה וחברים ללא סיבה מובנת (לי) וכל השנים חייתי בתחושה מבודדת כזו..עד שהכרתי את בעלי ואצלו המשפחה ממש חמה ומקבלת (למזלי ושמחתי) ..בחגים(בעבר) תמיד הרגשתי את הבדידות כי בכ"ז לא ראיתי הבדל בין חג ליום רגיל..ויש בזה משהו נורא עצוב...(בעיניי , לפחות) . ולאחרונה (עניין של כמה חודשים) החלטתי ביוזמתי לחדש קשרים כי אני כבר לא ילדה ולא תלוייה בהוריי אלא אשה בזכות עצמי...ואזרתי אומץ ופשוט חידשתי קשרים...ואתמול הרגשתי לראשונה אוליי בחיי ש..יש לי משפחה והם אנשים טובים ומקסימים וחבל שלא עשיתי את זה קודם (וקודם נמנעתי רק מהבושה ומ"מה יגידו"...) החמימות שהרגשתי והקבלה והשימחה שהייתה שם (וההתרגשות) זה משהו שממש קשה לי לתאר במילים, אני חושבת, שוב שהחוג של מירי למדעי ההתנהגות פותח לנו את הראש והמחשבה הרבה מעבר לדיאטה ומבינים שאם אפשר לרדת במשקל ולשמור עליו (במסגרת..וזה ברור) אז אפשר להשיג הכל בחיים, כי המלחמה במשקל היא המלחמה בעיניי הכי קשה לפחות כי חייבים לאכול כדי לחיות ומעבר לזה זו אחת מהנאות החיים שאין דברים כאלו..כי אני כמו כולנו פה פשוט גם אוהבת לאכול טוב טעים ובריא (לרוב..בריא) אני מאחלת לך שוב, שבעזרת השם השנה הבאה תהייה שנה של הגשמת כל המשאלות וכמובן שנת האושר וה..(ע)ושר.. שיהיה לכולנו רק טוב, שתהייה שנה ברוכה וטובה ושנגשים את כל משאלות ליבנו שנה טובה ומתוקה, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2011 05:49
 יולי Posts: 754
|
קרנושה, אני מאחלת לך שבשנה החדשה תמצאי את האחד שלך ושתהיה לך משפחה כמו שאת רוצה ובקיצור שתגשימי את כל משאלותייך. לפעמים, אגב יש קצת עצב בחג (בגלל עניינים משפחתיים רגישים) ואני מבינה לליבך מאוד מאוד למרות שהוריי לא גרושים, המצב אצלי במשפחה הוא בלי לפרט סיבות וכל מיני הוא שהוריי התנתקו ממשפחה וחברים ללא סיבה מובנת (לי) וכל השנים חייתי בתחושה מבודדת כזו..עד שהכרתי את בעלי ואצלו המשפחה ממש חמה ומקבלת (למזלי ושמחתי) ..בחגים(בעבר) תמיד הרגשתי את הבדידות כי בכ"ז לא ראיתי הבדל בין חג ליום רגיל..ויש בזה משהו נורא עצוב...(בעיניי , לפחות) . ולאחרונה (עניין של כמה חודשים) החלטתי ביוזמתי לחדש קשרים כי אני כבר לא ילדה ולא תלוייה בהוריי אלא אשה בזכות עצמי...ואזרתי אומץ ופשוט חידשתי קשרים...ואתמול הרגשתי לראשונה אוליי בחיי ש..יש לי משפחה והם אנשים טובים ומקסימים וחבל שלא עשיתי את זה קודם (וקודם נמנעתי רק מהבושה ומ"מה יגידו"...) החמימות שהרגשתי והקבלה והשימחה שהייתה שם (וההתרגשות) זה משהו שממש קשה לי לתאר במילים, אני חושבת, שוב שהחוג של מירי למדעי ההתנהגות פותח לנו את הראש והמחשבה הרבה מעבר לדיאטה ומבינים שאם אפשר לרדת במשקל ולשמור עליו (במסגרת..וזה ברור) אז אפשר להשיג הכל בחיים, כי המלחמה במשקל היא המלחמה בעיניי הכי קשה לפחות כי חייבים לאכול כדי לחיות ומעבר לזה זו אחת מהנאות החיים שאין דברים כאלו..כי אני כמו כולנו פה פשוט גם אוהבת לאכול טוב טעים ובריא (לרוב..בריא) אני מאחלת לך שוב, שבעזרת השם השנה הבאה תהייה שנה של הגשמת כל המשאלות וכמובן שנת האושר וה..(ע)ושר.. שיהיה לכולנו רק טוב, שתהייה שנה ברוכה וטובה ושנגשים את כל משאלות ליבנו שנה טובה ומתוקה, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 10:24
 קרנושה Posts: 3420
|
תודה רבה אהובות מרגשות ויקרות♥ השליטה ממשיכה וההרגשה נפלאה! סופ"ש רגוע, בהנאה ובשליטה לכולם♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 05:41
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
סופ"ש רגוע ובהצלחה אקורדיאון כתב: קרנושי ממש יישר כח על הנחישות. אני כמארחת יכולה לומר שעברתי את ערב החג בשלום ,אתמול היינו מוזמנים לצהריים ,אומר שלא הייתי מחוננת אבל מבחינתי כאן נגמרו חגיגות האוכל וחזרה לשיגרה. נאחל בהצלחה לכולנו והרי המסגרת המופלאה שומרת עלינו מכל משמר. סוף שבוע רגוע. גם לך יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 05:40
|
סופ"ש רגוע ובהצלחה
אקורדיאון כתב:
קרנושי ממש יישר כח על הנחישות. אני כמארחת יכולה לומר שעברתי את ערב החג בשלום ,אתמול היינו מוזמנים לצהריים ,אומר שלא הייתי מחוננת אבל מבחינתי כאן נגמרו חגיגות האוכל וחזרה לשיגרה. נאחל בהצלחה לכולנו והרי המסגרת המופלאה שומרת עלינו מכל משמר. סוף שבוע רגוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 05:38
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושי ממש יישר כח על הנחישות. אני כמארחת יכולה לומר שעברתי את ערב החג בשלום ,אתמול היינו מוזמנים לצהריים ,אומר שלא הייתי מחוננת אבל מבחינתי כאן נגמרו חגיגות האוכל וחזרה לשיגרה. נאחל בהצלחה לכולנו והרי המסגרת המופלאה שומרת עלינו מכל משמר. סוף שבוע רגוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2011 04:58
|
קרנושה אהובה כבת להורים גרושים......... גם אני מכירה את ההרגשה ולכן הקפתי את עצמי במשפחתי שלי שהקמתי........ חבל שרק בת אחת חיה בחו"ל רחוק ולא היתה יכולה להגיע........ מקווה לקבל פיצוי בפסח. אכן אין על משפחה מלוכדת ואוהבת. בנוגע לאוכל אז בחג הייתי סמל ודוגמא............... למחרת??????????????????? נסעתי להיות עם אמא שלי (מה שגורם לי אחר כך לאבד את שפיות דעתי) ולא אפרט. היום בעזרת השם(ודני) אהיה בסדר. שיהיה המשך חג נפלא נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2011 20:11
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה אהובה שלי, בראבו! אין ספק שעם הזמן והתירגול כולנו עולים כתה. את נהדרתתתתתת. שתהיה לך שנה נ פ ל א ה , מבורכת ומוצלחת בהכללללללללללללללללללללללללללל. אוהבת מאד קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2011 16:52
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה יקרה כף לקרא....גם אני מרגישה כמוך. עד עכשיו טפו טפו הכל בשליטה מדהימה. שבשנה הבאה תחגגי עם בחיר ליבך, אמן. מגיע לך...... חג שמח ושנה נהדרת אוהבת אותך המון מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2011 15:15
 EFF Posts: 6417
|
קרנושה יקרה, קודם כל שאפו על ההתעקשות להיות מוקפת במשפחה..אין כמו משפחה !!אבל אין להמעיט כמובן בערכם של חברים טובים ומפרגנים, ואנחנו כאן חלק מאלו...כיבוש היצר והשליטה שלך נפלאים ....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2011 14:29
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרנושה כל הכבוד גאה בך!!!! בהחלט לומדים איך להתנהג עם האוכל... אני אירחתי ולא נגעתי בכלום מעבר לברכות... עבר בשלום שיהיה חג שמח ומתוק לכולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2011 12:23
 קרנושה Posts: 3420
|
צהריים טובים ושנה של מתיקות חברים יקרים, אתמול הייתי בארוחה עם משפחתי פלוס חברים חדשים פלוס פלוס שמייח ומלא ברכות (מה שאני לא רגילה). וכבת להורים גרושים תמיד בחגים כל הסצנה משתנה לי, אני לפעמים מרגישה קצת עצובה, עדיין זה לא אותו הדבר, ואז מוזמנת לכל מיני דודים/ חברים/ לחברתי המרוקאית ולאמא שלה שמתה לפטם אותי (כאילו אני נראית רע, כן?) החג הזה עמדתי על שלי ודרשתי את הקרובים סביב השולחן באסרטיביות, בעקשנות רבה החלטתי ללכד את כולם וזה עזר..זה היה ערב חג מאד שמח. יחד עם זאת, הבטחתי לעצמי שכשאבחר את המיוחל בחיי שלי אקים משפחה גדולה ושמחה ואקיף את עצמי סביב חום ואהבה כי זה חסך, שהרבה ילדים להורים גרושים חשים בחגים. אבל ההתנהגות, שלי, סביב החג הזה הפתיעה אפילו אותי. השולחן היה עמוס בכל טוב. היו ברכות שדרשו ממני להכניס חתיכת לחם, תמר, מעט מאד רימון אבל מעבר לכך אכלתי סלמון, אכלתי פרגיות, מרק לא ענין אותי במיוחד כי יש לי את זה כל השנה ו...זהו בערך. קמתי מהשולחן במעין תחושה מוזרה כזו שאני לא מפוצצת, לא נחנקת ומסוגלת לנשום לרווחה... לא שבחגים אחרים הייתי חונקת את עצמי אבל למדתי כמה דברים אצל מירוש, גם בתקופה האחרונה ארוחות הערב הן סביב דברים קלים. ברמת הסלט הקטן, החביתה הגבינה והחיים יפים. ואני כבר לא מסוגלת לאכול הרבה מדיי, גדול מדיי ושמן מדיי. לכן בבית הספר הזה למדתי גם את מדעי ההתהנגות סביב האכילה, הכמויות ומה שבינהם. זה אושר גדול, תחושה מדהימה וזה בא כל כך טבעי, לא עשיתי שום ענין מהאוכל, ענינה אותי יותר האווירה, האנשים שלצידי, השמחה והחמימות, ששום מאכל לא יכול ליצור כזה אפקט. אז זו החוויה שלי מאמש, והיום-בחזרה למסלול הרגיל, הבטוח המוכר והנח. עם המון שתיה, ספורט ובילויים כי זה סופ"ש ארוך לשנה חדשה♥מלאת שמחה♥התרגשות והגשמה עצמית... שנה מתוקה לכולם, נשיבוקים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|