28/09/2011 10:52
 קרנושה Posts: 3420
|
אשירה כתב:
כמו בכל סוף שנה יש לי תחושה של חשבון נפש על מה שהיה ועל מה שאני רוצה שיהיה. על אותם דברים שעדיין לא וויתרתי ועדיין אני רוצה להשיג, והרשימה לא קצרה בכלל. יש לי הרבה דברים שזכיתי בהם ועליהם אני מברכת, בצד זאת ישנם אותם דברים שתקועים במקום ולא זזים, אני מודה. אני מאחלת לעצמי ולכולכם שהשנה החדשה, הבאה עלינו לטובה, תקדם אותנו בכל תחום בו אנו חפצים, ושנזכה לאושר בריאות ושלווה, עם הרבה עשייה מבורכת. אוהבת,
מאחלת לך את כל הדברים שאת מאחלת לעצמך יקירתי! גם אצלי נתקעו דברים, זה לא אומר שאני לא עושה ולא מתאמצת..והכל נפתח כשאנחנו מרפים. אז מאחלת לכולנו שנצליח להגיע ולהגשים כל דבר שרק נרצה♥ שתהיה שנה קסומה, מלאה בכיף, צחוק, שמחה, אהבה, שלווה והרזייה מוצלחת♥נשיבוקים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2011 08:08
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בנות יקרות מצטרפת לכל הברכות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 16:49
 dany Posts: 19819
|
מצטרפת אל הברכות לשנה החדשה שתהא שנה של עשיה ושל שינוי שנה של סיפוק ונחת שנה שבה נוכל לומר כי עשינו את המיטב ואכן נהנים מתוצאות. שנה טובה לכן יקירותי. וכמובן כמו כולן גם אני בודקת ועושה מאזן וחשבון נפש ויודעת שיש הרבה לתקן אך גם שמחה עם כל שינוי קטן שנעשה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 15:51
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה יקירתי אנחנו ביחד נמשיך ללמוד ולהשתפר כי תמיד יש עוד ואף פעם לא ייגמר בריאות וכוחות יובילו אותנו לעשייה עם הצלחה תבורכי על כל מה שזכית בהם ובראש מורם תמשיכי להניע את כל התקוע שבוודאי יניב פירות להישג את אישה יקרה ומגיע לך את הטוב ביותר שנה טובה ומתוקה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 11:58
 קרולין Posts: 6651
|
אשירה יקרה, שתהיה לך ולכל בני ביתך שנה נפלאה, מבורכת, טובה ומאושרת. כל שתבקשו לו יהי. אמן. יקירתי, לכולנו יש תמיד מה ל ש פ ר ....ביחד עם מירי שלנו , כולנו ממשיכים בת ה ל י ך למען שימור ושיפור איכות חיינו. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 10:07
 שאפתנית Posts: 8392
|
חברות יקרות, אני קוראת את הפוסטים שלכן ומרגישה שהזמנתן אותנו להיכנס לביקור בתוך ליבכן. הכנות, הרצון לשנות והעשייה לקראת השנה החדשה מכוננות בכל אחת מאיתנו. אני מצטרפת אליכן לחשבון הנפש, לחשיבה מה אפשר לשפר ועל מה צריך לעבוד השנה וכמובן על מה יש לברך שהשגתי בשנה שאוטוטו נגמרת. אני מאחלת לכן את כל הטוב שבעולם ושנצליח לצמוח ולהגשים רצונותינו. באהבה גדולה, שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 10:07
 יולי Posts: 754
|
שנה טובה ומתוקה לכל באי בפורום ולמירי במיוחד!! שתהייה לנו שנה שבה לא נגזים באכילה שתהייה לנו שנה שבה תתגשם כל משאלה שתהייה לנו שנה של לבלוב ופריחה ושתהייה לנו שנה אני מקווה יותר רזה ובעיקר טעימה ובריאה שנה טובה ומתוקה לכולנו!! מאחלת יולי edited by יולי on 9/27/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 09:31
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה כתב:
יקרה אהובה, אכן בכל שנה אנו עושים חשבון נפש ובדר"כ רואים את מה שלא עשינו.... אני החלטתי השנה בחשבון הנפש להאיר ולהתמקד בכל הישגי השנה החולפת כמנוף לתחילתה של שנה נהדרת חדשה...ולמה? כי מספיק מאותו הדבר כי נמאס מאותם התירוצים כי חיובי מביא חיובי כי עשיה מובילה לעשיה ומרגע שכל זה הוחלט ואני מיישמת...אוירת המלנכוליה פגה כלא היתה ואני כולי בחדוות עשיה באנרגות טובות ובתקווה וציפיה לבאות. אתמול אפילו הגדלתי לעשות ורכשתי סט של 6 תיבות קרטון מעוצבות להכניס את כאבי השנה החולפת להכניס את התמונות הלא מוצלחות לסדר דברים שמסתובבים סתם או דברים שיש לשמר הלאה ואפילו מקום מכובד למתכוני מירי ופנקסיה בהם שמורים כל התובנות החכמות שבעולם... בקיצור תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה וגם בלב פנימה ממש צריך לפנות המון מקום, לכל מה שיבוא, נוצץ וחדש!!! יום נפלא והיי עסוקה בכל הטוב שיש להודות עליו שנה מתוקההההההההההההה נחושתך
מתוקה את בעצמך!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 09:26
 נחושה Posts: 6982
|
יקרה אהובה, אכן בכל שנה אנו עושים חשבון נפש ובדר"כ רואים את מה שלא עשינו.... אני החלטתי השנה בחשבון הנפש להאיר ולהתמקד בכל הישגי השנה החולפת כמנוף לתחילתה של שנה נהדרת חדשה...ולמה? כי מספיק מאותו הדבר כי נמאס מאותם התירוצים כי חיובי מביא חיובי כי עשיה מובילה לעשיה ומרגע שכל זה הוחלט ואני מיישמת...אוירת המלנכוליה פגה כלא היתה ואני כולי בחדוות עשיה באנרגות טובות ובתקווה וציפיה לבאות. אתמול אפילו הגדלתי לעשות ורכשתי סט של 6 תיבות קרטון מעוצבות להכניס את כאבי השנה החולפת להכניס את התמונות הלא מוצלחות לסדר דברים שמסתובבים סתם או דברים שיש לשמר הלאה ואפילו מקום מכובד למתכוני מירי ופנקסיה בהם שמורים כל התובנות החכמות שבעולם... בקיצור תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה וגם בלב פנימה ממש צריך לפנות המון מקום, לכל מה שיבוא, נוצץ וחדש!!! יום נפלא והיי עסוקה בכל הטוב שיש להודות עליו שנה מתוקההההההההההההה נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 09:20
 אשירה Posts: 4292
|
כמו בכל סוף שנה יש לי תחושה של חשבון נפש על מה שהיה ועל מה שאני רוצה שיהיה. על אותם דברים שעדיין לא וויתרתי ועדיין אני רוצה להשיג, והרשימה לא קצרה בכלל. יש לי הרבה דברים שזכיתי בהם ועליהם אני מברכת, בצד זאת ישנם אותם דברים שתקועים במקום ולא זזים, אני מודה. אני מאחלת לעצמי ולכולכם שהשנה החדשה, הבאה עלינו לטובה, תקדם אותנו בכל תחום בו אנו חפצים, ושנזכה לאושר בריאות ושלווה, עם הרבה עשייה מבורכת. אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|