27/09/2011 16:44
 dany Posts: 19819
|
יקירתי המהממת עוד ירידה נפלאה לקראת החג והשנה החדשה כל הכבוד לך מאחלת לך גם בשנה הבאה לשמור על השגיך  ולהמשיך ולהיות כאן בשבילנו סמל ודוגמא. בהמון אהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 16:00
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיון את הרי מקסימה כבר אמרתי ? אז קבלי עוד פעם ברכות והלוואי שבשנה הבאה כך יישאר קבלי חיבוק לכוחות עריכת החג שבטוחה שיהיה טעים ומוצלח שנה בריאה ומאושרת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 09:20
 נחושה Posts: 6982
|
שאפתנית כתב:
אקו אהובה אין מילים בפי וכולי מלאה הערצה על הירידות המדהימות שלך. את נכנסת לחג ממש חדשה וקלה!!! שתהיה לך שנה מדהימה, שתהני מהחג ומאחלת לך מכל ליבי שתצליחי לשמור על ההשג הזה ולהיות על המקום אחרי החג (והלוואי גם ירידה - כי כמו שאני מכירה אותך יש סיכוי). שנה טובה יקירתי!!!
אקו יקרה, מסכימה עם דבריה של שאפתנית במאה אחוז... ומוסיפה שהגיע הזמן לתמונה עדכנית (תמונת החג) לכבד את הפורום... כל הכבודדדדדדד נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 08:19
 שאפתנית Posts: 8392
|
אקו אהובה אין מילים בפי וכולי מלאה הערצה על הירידות המדהימות שלך. את נכנסת לחג ממש חדשה וקלה!!! שתהיה לך שנה מדהימה, שתהני מהחג ומאחלת לך מכל ליבי שתצליחי לשמור על ההשג הזה ולהיות על המקום אחרי החג (והלוואי גם ירידה - כי כמו שאני מכירה אותך יש סיכוי). שנה טובה יקירתי!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 08:17
 אשירה Posts: 4292
|
טלי יקרה, יום נפלא גם לך ושתהיה לך התחלת שנה נהדרת שתהיה סימן לבאות, אכן עוד שניה וחצי וכבר ארוחת חג ואחר כך הפסטיבלים שסובבים, איך לא, סביב אוכל, אבל אנחנו תלמידים של מירי ויש לנו מזל גדול כי זה שומר עלינו, נאכל, נהנה ולא נגזים. שאפו ענק על הירידה השבועית וחג שמח,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 07:24
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן,תודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 07:07
 ענת Posts: 3849
|
אקורדיאון כתב:
בנות יקרות קיבלנו אתמול הרצאה מלאה טיפים ובכל פעם שנאמרות הקלוריות של מאכלי החג אני נדהמת מחדש אבל אנחנו נהנה מכל ביס רק באופן שפוי ונעבור את החג בשלום. אני לקראת החג השלתי עוד קילו וחצי וכרגע ממש חשה שחבל לקלקל ולכן לפחות לעשות הכל להשאר על המקום,מקווה שאשאר בתחושה הזו גם מול שולחן החג. יום נפלא ,מתחילות ההכנות במטבח.
נהדרת כל הכבוד עשית זאת כמו שרצית גאה בך!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 05:02
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בנות יקרות קיבלנו אתמול הרצאה מלאה טיפים ובכל פעם שנאמרות הקלוריות של מאכלי החג אני נדהמת מחדש אבל אנחנו נהנה מכל ביס רק באופן שפוי ונעבור את החג בשלום. אני לקראת החג השלתי עוד קילו וחצי וכרגע ממש חשה שחבל לקלקל ולכן לפחות לעשות הכל להשאר על המקום,מקווה שאשאר בתחושה הזו גם מול שולחן החג. יום נפלא ,מתחילות ההכנות במטבח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|