הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חברי פורום יקרים כנסו בבקשה.....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/09/2011 14:19

EFF
EFF
תודה רבה על התמיכה והעידוד - היום ותמיד....

שתהיה לכולנו שנה טובה, שנת בריאות והצלחה, שנת אושר גדול, שנת בחירות נבונות, מוצלחות ומועילות..

ניחל ונאחל ל:

שנה שתהיה אחרת
אבל לבטח..
שנה טובה ונהדרת
שנה של אושר , יושר
ולא תזיק לנו -
שנה של כושר

העיקר שתשביע רצונו של כל אחד מאיתנו

שתהיה לכם השנה מתוקה כטבולה בדבש
ובחיוך תתחילו כל יום מחדש,
שתזרעו ותקצרו הצלחות בכל תחום,
ושלא יחסר לכולנו מאום.

בריאות ואושר תחילה
זוהי ראשית המשאלה,
ובכלל.. בסיכום:
שנה טובה והרבה נחת,
שתהיה שנה מוצלחת,
שיום יום יהיה לכולנו חג
ונהיה מרוצים ממנה עד הגג
[font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]

[/font]

edited by EFF on 9/28/2011
edited by EFF on 9/28/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2011 11:47

אשירה
אשירה
יולי יקרה,
נהניתי מאוד לקרוא את דברייך. את נוגעת בהרבה תחומים, שבעצם כל אחד ואחד מאיתנו יכול למצוא את עצמו בהם, בסיטואציה זו או אחרת.
מעבר לכל אני מזדהה איתך מאוד בכל הנוגע ליחסי אנוש. כל כך חבל לראות אנשים שהורסים כל חלקה טובה בגלל אגו מנופח וממרים את החיים לעצמם וגם לסובבים אותם.
מילה טובה, הקשבה, נסיון לראות את הדברים גם מהצד של האחר, זה עושה את כל ההבדל, וזה כל כך מעט, וגם כל כך הרבה!!!!
עם המון הערכה על השגייך,
שנה טובה לך,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2011 10:47

קרנושה
קרנושה
שנה טובה ונפלאה אהובה שלנו, שכל משאלות ליבך תתגשמנה.
שתהיה שנה מבורכת של עשייה, התמדה והצלחות בקרבך בכל מה שרק תרצי♥
נשיבוקים חמים!
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2011 16:59

dany
dany
תודה מתוקה

יולי כתב:
היי לכולם,
הכי התחברתי למושג לצוף שקשה, ואכן זה מה שלמדתי לעשות השנה, כי בעבר בזמנים לחוצים פשוט הייתי מתחילה לאכול וככה הייתי עולה בין קילו וחצי לשלוש קילו והיה לוקח לי המון זמן להיפטר מהמשקל העודף....וברגע שצפים פשוט אוכלים אותו דבר, לא נכנסים יותר למערבולת רגשית נוספת עם האוכל מעבר למערבולת שהכנסנו לנו לראש. האמת היא- אין ולא היה שום קשר בין אוכל לבין בעייה כזו או אחרת- האם באמת נראה לנו הגיוני שרק אם נאכל פיל קטן הבעייה תיפטר? (ולא משנה שאיזה תחום...) אם יש בעייה עם בן משפחה/ בנזוג או בעל/ ילדים/ הורים/ בוס/ בעיית פוריות/ סתם בעיות במשפחה/ בעיות בעבודה או עם הפרנסה/ בעיות של חמות-כלות או גיסות/ סתם מתח מצטבר או חוסר שינה/ דאגנות יתר (מחקו את המיותר...) האם באמת חפיסת שוקולד/ בורקס/פיצה (מחקו את המיותר) יפתרו לנו את הבעיות? האמת היא לא ולא- אכילה גסה ומיותרת לא רק שלא פותרת לנו את הבעיות היא מייצרת לנו בעיות חדשות- בעיה אסתטית , בעייה של ביטחון עצמי שהולך ופוחת/ בעייה חברתית/ בעייה למצוא עבודה / בעייה למצוא בנזוג וגם או בעיקר בעייה שאנחנו מפסיקים להעריך את עצמנו כי אנחנו רואים רק את החיצוני (מול המראה) ואנחנו לא אוהבים מה שאנחנו רואים (השומן האכזר) ולכן- דקה לפני שאתם פותחים את המקרר כי הבעל/ הבוס/ הילדים/החמות (מחקו את המיותר) מציקים לכם- תחשבו שוב- הקלוריות הסוכר והשומן הרווי לא פותרים לכם בעיות.
כדי לפתור בעיות צריך קודם כל להירגע, וברגע שלא כועסים פשוט לדבר , ליצור תקשורת בשקט ובנחמדות לדבר על מה שמציק לומר את מה שעל הלב , בלי לצעוק ובלי סנקציות (זה גורם להתלהמות נוספת ולהסלמה ביחסים בינאישיים) . וגם- לחשוב על פיתרונות- אם פיטרו אתכם מהעבודה- זה הזמן לחפש עבודה חדשה ולהכריז על כך- לא להתבייש לבקש עזרה בחיפוש עבודה היום קשרים עוזרים (ואם אין קשרים תמיד מכירים מישהו שעובד בחברה דרך אחות או חבר של.. אולי שינוי מקצועי או הסבה מקצועית יפתרו לכם את הבעיייה ובינתיים לעבוד במה שיש...(גם אם זה לא החלום שלכם, עדיף בינתיים לצאת לעבוד גם במוקדי שירות לקוחות או בטלמרקטינג בשכר זעום מאשר לשבת בבית ולאכול את עצמנו לדעת...) אם יש בעייה בזוגיות זה הזמן לדבר, ללבן עיניינים לעשות שיחה מלב אל לב, אולי זה הזמן להתחיל להשקיע יותר זמו ותשומת לב בבני הזוג שלנו לצאת לפעמים לסרט או להצגה טובה או לטיול או פיקניק גם אם זה רק לכמה שעות (ללכת לים או לטייל בפארק גם לא עולה כסף בכלל, כך שכסף זה לא התירוץ..גם פיקניק אפשר לעשות וזה לא חייב לעלות הון) אם יש אפשרות לצאת לסופשבוע ביחד אז קדימה זה הזמן, כדאי להשקיע במיוחד לקראת השנה החדשה מה שתשקיעו היום תקצרו אח"כ בדמות בני זוג אוהבים מסורים ומרוצים, אני חושבת שתמיד שווה להשקיע במי שאוהבים, אם יש בעייה עם החמות שוב מילת המפתח זה תקשורת, אל תשכחו שהחמות זו האמא של הבעל שלכם (שאתם אוהבות) אז לפחות לכבד את מי שילדה אותו, ואל תשכחו שיש חמות שאולי מרגישות שקצת "גזלו" להם את הילד, נכון- אני חושבת שזה ילדותי נורא אבל לפעמים אין מה לעשות זה מה שיש (לי יש מזל בנושא אני לא בסרטים של חמות כלות גיסות ואני שמחה על כך, אבל אני יודעת שיש הרבה שכן) ולכן דווקא תתקרבו לחמות אולי זה הזמן לנסות לדבר, להתקרב, לנסות להיות חברות רק בגלל שאתן נשים, לצאת ליום כיף ביחד (אני מקווה שאני לא כותבת שטויות ואני מקווה שברוב המקרים זה אפשרי) אם אין ברירה אז לצמצם מגע מבחינת לא לדבר יותר מידי, לא לספר מה מה שאישי ולוחץ וכך גם לא תקבלו ביקורת, ולהגיע ולהיות מנומסות וקורקטיות (אני יודעת שלא תמיד החמות אידאלית, שמעתי סיפורים, אבל לפחות כבוד חייב להיות ולפעמים מתוך המקום של הכבוד ההדדי פתאום נוצרת חברות טובה והערכה וגם שמעתי סיפורים כאלו)
בקיצור- נתתי כל מיני דוגמאות כדי להמחיש שלכל בעייה יש פיתרון ולקראת ראש השנה זה הזמן לצאת מהקופסא לנסות לעשות סדר בראש , לנסות לראות איפה אפשר לשפר ולהשתפר לקראת השנה החדשה כדי להרגיש טוב יותר עם עצמנו ועם הסובבים אותנו.
בעיקר רציתי לומר שהאוכל לא נותן פיתרונות, זה אולי כמו גלולת הרגעה לרגע אבל שלא יעבדו עליכם, זה כמו התמכרות מסוכנת ברגע שאוכלים הרבה יותר מידי ואז זה גם גורם לבעיות בריאות ולחוסר איזון במערכת הכל כך עדינה של גוף-נפש. אז תעשו לעצמכם טובה גדולה החג הזה ובכלל לשנה הקרובה, זה הזמן להיכנס למסגרת של מירי חזרה מתוכה, להתחיל ליישם את כל מה שאנחנו לומדים כל כך טוב ולהעביר את התיאוריה (תפריטים, טיפים ועצות) למעשים. כי רק עשייה מביאה עוד עשייה ותוצאות ונוכחתי לדעת שזה כל כך נכון לא רק בדיאטה אלא גם בשאר תחומי החיים.
אגב,
צפתי המון זמן משהו כמו חודש וחצי (על המקום בשקילות וזה בסדר מבחינתי) והנה אתמול כמו מתנה לחג חצי קילו פחות....Cool
שתהייה לכלום שנה מתוקה
ותהנו בחג
ולא להגזים יותר מידי.
תודה רבה למירי שבלעדיה כל זה לא היה אפשרי
וכמובן, זה הזמן להעיר את כל מי שבתרדמת ולומר הכל אפשרי גם בתקופות קשות וגם בתקופות קלות ועכשיו זה הזמן הכי טוב להתחיל כי אם לא עכשיו אז אימתי?
יום מקסים,
יולי
edited by יולי on 9/27/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2011 16:56

dany
dany
תודה יקירה
וגם לך ולבני משפחתך שנה טובה ומאושרת
שנה של המשך הגשמה .
שנה שבה חלומות יהפכו למציאות
שנה טובה לך ולכל בני ביתך.
מכל הלב
אוהבת

miribelkin כתב:
לקראת השנה החדשה, הבאה עלינו לטובה,
זו הזדמנות נפלאה, לברך להודות ולעשות תוכניות,
לקראת התחלות חדשות ומבורכות.אני מאד גאה ומתרגשת
ממכם אנשי הטובים החכמים המפרגנים והמתמידים.
אני לומדת מכם המון....כל אחד יחיד ומיוחד, וביחד אתם חבורת המופלאים.
דרך הדיאטה התזונה הנכונה, הנתינה העצמית, המודעות והבחירה,
אנחנו משתפרים כל הזמן, ומעלים את כל הסביבה שלנו כיתה.
נשים לנו מטרה השנה לרדת בהנאה במשקל, ללמוד לשמור על ההישג,
לצוף כשקשה, כשמסביב בלאגן לפחות נכין לנו סלט......
מעמד השקילה השבועי מחייב אותנו לעשיה, בלי לוותר,
זיכרו אם אין אני לי מי לי, ואיזהוא הגיבור הכובש את ייצרו.....
ביחד קל וכף יותר....שתהיה לכולנו שנת בריאות שלום שלוה אושר
והרזיה נעימה.שנה טובה מאחלת באהבה גדולה לכולכם מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2011 15:29

רבקה
רבקה
מירי יקרה לי
את אחת והיחידה ששינתה את קו המחשבה
את אחת ויחידה שבזכותך קיים כל הפורום הנפלא
את אחת ויחידה שחיבוקך אתמול היה שווה מיליון דולר
ובכלל הכיפיות של המפגש כל שבוע איתך שעושה טוב על הנשמה
וגם על המשקל בעזרתך מצדיקה את המשפט גם מים באבן עושים חור
ואכן עושים ומקווה שימשיכו לעשות
ת ו ד ה לך על הכל ועל מה שאת ומי שאת
ולך ולכל המשפחה שנה טובה מבורכת בבריאות ובאושר
אוהבת ומעריצה אותך
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2011 15:21

סיסי 17
סיסי 17
זה הזמן להודות לך מירי יקרה , לאריה האיש שאיתך ולכל הפורום הנפלא הזה
על כל התמיכה , הביחד האכפתיות החברות הנפלאה.
מאחלת לכולנו עוד הרבה שנים בריאות , והלוואי והשנה הבאה עלינו לטובה תהיה שנה טובה ומתוקה כדבש
אוהבת smile
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2011 14:38

miribelkin
miribelkin
Administrator
חברים יקרים מילה אחת מכל הלב תודה.........אוהבת אתכם מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2011 11:53

קרולין
קרולין
מירי ואריה יקרים וכל חבריי היקרים לפורום הנפלא הזה!
תודה ענקית על כל ה ב י ח ד שלנו, העשייה, המודעות והבחירה לטפל , לשמר ולשפר את איכות חיינו.
שנזכה כולנו לעוד הרבה הרבה שנים טובות, בריאות, מאושרות ורזות.
שתהיה לכולנו שנה נ פ ל א ה , טובה, מאושרת ומבורכת.
אוהבת המון
קרולין. smile
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2011 11:11

יולי
יולי
היי שאפתנית,
תודה על התגובה המהירה כמהירות האור.אכן, שנזכה לשמור על ההישג ולרזות עוד קצת (גם אני צריכה כמה קילוגרמים שמתיישבים עליי, לא הרבה אבל לפחות 5....) הכי חשוב זה לשמור על ההישג ולרזות לאט לאט ובכיף.....
שנה מתוקה,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2011 11:11

נינוש
נינוש
מירי ואריה יקרים
שנה טובה לכולם
הברכה הכי משמעותית לגבי היא שנמשיך יחד הרבה שנים
כי כשאני אצלך משמע שאיכפת לי מעצמי ומהסביבה שלי
הפורום עושה לנו רק טוב
וזה המקום להודות עליו
להתראות בשנה הבאה עלינו לטובה.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2011 11:06

שאפתנית
שאפתנית
יולי, אני מאחלת לך שנה טובה.
מסכימה ומזדהה עם כל מילה שכתבת בפוסטים שלך. אכן האוכל לא פותר בעיות והבריחה אליו מולידה בעיה נוספת.
שנזכה להמשיך גם בשנה הבאה עלינו לטובה לשמוע ולהטמיע את דברי מורתנו האחת והיחידה ולעלות מעלה מעלה. לשמור על כל הירידות היפות שהשגנו בזכותה ובזכות ההפנמה שלנו, שנזכה לעוד ירידות יפות (למי שצריכה להוריד עוד) וכמובן לצוף ולשמור על הישגים ולהישאר חתיכות ומחוייכות.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2011 11:00

יולי
יולי
מירי,
זה גם הזמן להגיד תודה שלא נגמרת לעולם למירי המורה הכי טובה שבעולם שמלמדת אותנו לא רק על דיאטה ושמירת משקל אלא גם חוכמת חיים שנוגעת בכל תחומי החיים, לכן החוג הזה כל כך מיוחד וכל כך משנה חיים למי שרק מיישם אפילו חלק מעצות והטיפים. העצות החכמות ותשומת הלב שמירי נותנת בחוגים פשוט מעלה אותנו כיתה וגורמת לנו להרגיש אנשים מיוחדים ולכן מירי על כל אלו אני רוצה לומר תודה. תודה כי אין הרבה אנשים כמוך, תודה שאת מקשיבה לנו גם מעבר לדיאטה, תודה על העידוד והתמיכה גם בתקופות קשות,תודה על שאת תמיד שם נמצאת בשבילנו עם המון חום תמיכה ואהבה במיוחד בגלל שאנחנו כל כך הרבה ואת אישה אחת חמה חכמה ומיוחדת במידה, תודה על כך שכל שנה ההרצאות מקבלות פן נוסף, מימד חדש שלא היה שם קודם, תודה על מתכונים טובים וטעימים, תודה על 30 קילו פחות, תודה על כך שבזכותך נפתחתי והפכתי לטובה יותר, מבינה יותר, תודה על שבזכותך נפטרתי השנה מכל כך הרבה הרגלים ישנים ומזיקים , תודה על שבזכותך נפטרתי מפחדים כל כך רבים שהיו לי ואינם עוד , תודה על העידוד והתמיכה גם בתחומים אחרים, אישיים שלא קשורים בכלל לדיאטה, חשוב לי לומר תודה כי המילה תודה לא זוכה לכל כך הרבה הכרה , זו מילה כל כך קטנה ביחס לכל כך הרבה דברים גדולים שאת עושה איתנו שאני לא בטוחה שאת אפילו מודעת לכולם, כי בתוך ההרצאות שלך יש כל כך הרבה חיובי וכל כך הרבה אנרגיה כזאת שסוחפת, ומי שלא מקשיב ומי שלא לוקח מזה משהו, פשוט מפסיד כי מילים , אם מקשיבים להם אבל באמת לפעמים ממש יכולות לשנות לנו את החיים, כי גם מיים באבן עושות חור, וזה נכון. אם אני ירדתי 30 קילו, אם עשיתי שינוי מקצועי (לאט לאט הבנתי שחייבים לעשות), אם אני מוכנה לעוד שינויים חיוביים בחיי, אני זוקפת את הכל לזכותך, כמובן שאני שומעת ומקשיבה ומושפעת לטובה ועושה כל פעם שינוי אחד קטן (כדי לא להיתקף בבהלה- אני מתכוונת לא רק לדיאטה....ואת יודעת במה מדובר...)אבל, בגדול, אני לא יודעת איך היו נראים הדברים אם לא הייתי פה, ואני גם לא רוצה לחשוב. לכן זה ברור שכל שנה אני מחדשת כרטיס זהב וכמובן גם השנה חידשתי כי אני פשוט נהנית להגיע כל שבוע ולא משנה מה אכלתי, אני מתאפרת (בהנאה גדולה) מסדרת את השיער (נגמלתי מהפן....wink) ומתלבשת , לא שוכחת אפילו לק.. ובאה לחוג הכי טוב בעולם חוג של תמיכה ועידוד בהרזייה (וגם בשאר התחומים, יש לציין....ועל כך מירי, את כל כך מיוחדת בגלל האיכפתיות הנדירה שלך)
תודה וניפגש גם בשבוע הבא
אחרי החג
באהבה והערכה,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2011 10:39

יולי
יולי
היי לכולם,
הכי התחברתי למושג לצוף שקשה, ואכן זה מה שלמדתי לעשות השנה, כי בעבר בזמנים לחוצים פשוט הייתי מתחילה לאכול וככה הייתי עולה בין קילו וחצי לשלוש קילו והיה לוקח לי המון זמן להיפטר מהמשקל העודף....וברגע שצפים פשוט אוכלים אותו דבר, לא נכנסים יותר למערבולת רגשית נוספת עם האוכל מעבר למערבולת שהכנסנו לנו לראש. האמת היא- אין ולא היה שום קשר בין אוכל לבין בעייה כזו או אחרת- האם באמת נראה לנו הגיוני שרק אם נאכל פיל קטן הבעייה תיפטר? (ולא משנה שאיזה תחום...) אם יש בעייה עם בן משפחה/ בנזוג או בעל/ ילדים/ הורים/ בוס/ בעיית פוריות/ סתם בעיות במשפחה/ בעיות בעבודה או עם הפרנסה/ בעיות של חמות-כלות או גיסות/ סתם מתח מצטבר או חוסר שינה/ דאגנות יתר (מחקו את המיותר...) האם באמת חפיסת שוקולד/ בורקס/פיצה (מחקו את המיותר) יפתרו לנו את הבעיות? האמת היא לא ולא- אכילה גסה ומיותרת לא רק שלא פותרת לנו את הבעיות היא מייצרת לנו בעיות חדשות- בעיה אסתטית , בעייה של ביטחון עצמי שהולך ופוחת/ בעייה חברתית/ בעייה למצוא עבודה / בעייה למצוא בנזוג וגם או בעיקר בעייה שאנחנו מפסיקים להעריך את עצמנו כי אנחנו רואים רק את החיצוני (מול המראה) ואנחנו לא אוהבים מה שאנחנו רואים (השומן האכזר) ולכן- דקה לפני שאתם פותחים את המקרר כי הבעל/ הבוס/ הילדים/החמות (מחקו את המיותר) מציקים לכם- תחשבו שוב- הקלוריות הסוכר והשומן הרווי לא פותרים לכם בעיות.
כדי לפתור בעיות צריך קודם כל להירגע, וברגע שלא כועסים פשוט לדבר , ליצור תקשורת בשקט ובנחמדות לדבר על מה שמציק לומר את מה שעל הלב , בלי לצעוק ובלי סנקציות (זה גורם להתלהמות נוספת ולהסלמה ביחסים בינאישיים) . וגם- לחשוב על פיתרונות- אם פיטרו אתכם מהעבודה- זה הזמן לחפש עבודה חדשה ולהכריז על כך- לא להתבייש לבקש עזרה בחיפוש עבודה היום קשרים עוזרים (ואם אין קשרים תמיד מכירים מישהו שעובד בחברה דרך אחות או חבר של.. אולי שינוי מקצועי או הסבה מקצועית יפתרו לכם את הבעיייה ובינתיים לעבוד במה שיש...(גם אם זה לא החלום שלכם, עדיף בינתיים לצאת לעבוד גם במוקדי שירות לקוחות או בטלמרקטינג בשכר זעום מאשר לשבת בבית ולאכול את עצמנו לדעת...) אם יש בעייה בזוגיות זה הזמן לדבר, ללבן עיניינים לעשות שיחה מלב אל לב, אולי זה הזמן להתחיל להשקיע יותר זמו ותשומת לב בבני הזוג שלנו לצאת לפעמים לסרט או להצגה טובה או לטיול או פיקניק גם אם זה רק לכמה שעות (ללכת לים או לטייל בפארק גם לא עולה כסף בכלל, כך שכסף זה לא התירוץ..גם פיקניק אפשר לעשות וזה לא חייב לעלות הון) אם יש אפשרות לצאת לסופשבוע ביחד אז קדימה זה הזמן, כדאי להשקיע במיוחד לקראת השנה החדשה מה שתשקיעו היום תקצרו אח"כ בדמות בני זוג אוהבים מסורים ומרוצים, אני חושבת שתמיד שווה להשקיע במי שאוהבים, אם יש בעייה עם החמות שוב מילת המפתח זה תקשורת, אל תשכחו שהחמות זו האמא של הבעל שלכם (שאתם אוהבות) אז לפחות לכבד את מי שילדה אותו, ואל תשכחו שיש חמות שאולי מרגישות שקצת "גזלו" להם את הילד, נכון- אני חושבת שזה ילדותי נורא אבל לפעמים אין מה לעשות זה מה שיש (לי יש מזל בנושא אני לא בסרטים של חמות כלות גיסות ואני שמחה על כך, אבל אני יודעת שיש הרבה שכן) ולכן דווקא תתקרבו לחמות אולי זה הזמן לנסות לדבר, להתקרב, לנסות להיות חברות רק בגלל שאתן נשים, לצאת ליום כיף ביחד (אני מקווה שאני לא כותבת שטויות ואני מקווה שברוב המקרים זה אפשרי) אם אין ברירה אז לצמצם מגע מבחינת לא לדבר יותר מידי, לא לספר מה מה שאישי ולוחץ וכך גם לא תקבלו ביקורת, ולהגיע ולהיות מנומסות וקורקטיות (אני יודעת שלא תמיד החמות אידאלית, שמעתי סיפורים, אבל לפחות כבוד חייב להיות ולפעמים מתוך המקום של הכבוד ההדדי פתאום נוצרת חברות טובה והערכה וגם שמעתי סיפורים כאלו)
בקיצור- נתתי כל מיני דוגמאות כדי להמחיש שלכל בעייה יש פיתרון ולקראת ראש השנה זה הזמן לצאת מהקופסא לנסות לעשות סדר בראש , לנסות לראות איפה אפשר לשפר ולהשתפר לקראת השנה החדשה כדי להרגיש טוב יותר עם עצמנו ועם הסובבים אותנו.
בעיקר רציתי לומר שהאוכל לא נותן פיתרונות, זה אולי כמו גלולת הרגעה לרגע אבל שלא יעבדו עליכם, זה כמו התמכרות מסוכנת ברגע שאוכלים הרבה יותר מידי ואז זה גם גורם לבעיות בריאות ולחוסר איזון במערכת הכל כך עדינה של גוף-נפש. אז תעשו לעצמכם טובה גדולה החג הזה ובכלל לשנה הקרובה, זה הזמן להיכנס למסגרת של מירי חזרה מתוכה, להתחיל ליישם את כל מה שאנחנו לומדים כל כך טוב ולהעביר את התיאוריה (תפריטים, טיפים ועצות) למעשים. כי רק עשייה מביאה עוד עשייה ותוצאות ונוכחתי לדעת שזה כל כך נכון לא רק בדיאטה אלא גם בשאר תחומי החיים.
אגב,
צפתי המון זמן משהו כמו חודש וחצי (על המקום בשקילות וזה בסדר מבחינתי) והנה אתמול כמו מתנה לחג חצי קילו פחות....Cool
שתהייה לכלום שנה מתוקה
ותהנו בחג
ולא להגזים יותר מידי.
תודה רבה למירי שבלעדיה כל זה לא היה אפשרי
וכמובן, זה הזמן להעיר את כל מי שבתרדמת ולומר הכל אפשרי גם בתקופות קשות וגם בתקופות קלות ועכשיו זה הזמן הכי טוב להתחיל כי אם לא עכשיו אז אימתי?
יום מקסים,
יולי
edited by יולי on 9/27/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2011 10:09

שאפתנית
שאפתנית
תודה יקירתי ותבורכי את ומשפחתך היקרה.

אשירה כתב:
שאפתנית כתב:
מירי יקרה,
תודה על כל האהבה והנתינה.
תודה על הזכות שנפלה בחלקי ללמוד, לצמוח ולגדול בחסותך.
לימדת אותי המון ועוד תלמדי, הכנסת אור לחיי כאדם פרטי ואור לחיי משפחתי שכן הם זכו לאם ואישה אוהבת, רגועה ושלמה יותר ולזה אין מחיר.
ילדי ובעלי מרוויחים מאכלים טעימים ומזינים ואף פעם מאכל לא חוזר על עצמו שכן הגיוון הוא עצום ועל כך תבוא הברכה.
חיינו טובים ואיכותיים יותר בזכותך. הגעתי למשקל ששנים לא ראיתי ואני מאוד מאושרת. אמנם יש עוד דרך לעבור אבל מי מסתכל על זה כשהופכים את זה לדרך חיים.
תודה על הכל ואנחנו ממשיכות ביחד, אני ואת ובדלת האחורית כל משפחתי האהובה.
חג שמח לך, לאריה ולילדיך המקסימים שעושים חייל.
שנה נפלאה!!!!

שאפתנית מתוקה,
אושר עולה מדברייך. כל מילה שלך פנינה. את מגשימה את החזון שכולנו שואפים אליו.
שתהיה לך ולמשפחתך שנה נפלאה ומאושרת, בריאות, שמחה והמשך הצלחה!!!
אוהבת מאוד,
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2011 09:30

דרך המלך
דרך המלך
מירי יקרה
מאחלת לך חג שמח ושנה טובה,
בהחלט הביחד עוזר לנו ויש תמיכה ופעם בשבוע אנו מקבלים תובנות חדשות וזריקת עידוד להמשך..
מאחלת לכולנו שנת הרזיה ושמירה
שנה טובה סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2011 09:27

אשירה
אשירה
שאפתנית כתב:
מירי יקרה,
לימדת אותי המון ועוד תלמדי, הכנסת אור לחיי כאדם פרטי ואור לחיי משפחתי שכן הם זכו לאם ואישה אוהבת, רגועה ושלמה יותר ולזה אין מחיר.
ילדי ובעלי מרוויחים מאכלים טעימים ומזינים ואף פעם מאכל לא חוזר על עצמו שכן הגיוון הוא עצום ועל כך תבוא הברכה.
חיינו טובים ואיכותיים יותר בזכותך. הגעתי למשקל ששנים לא ראיתי ואני מאוד מאושרת. אמנם יש עוד דרך לעבור אבל מי מסתכל על זה כשהופכים את זה לדרך חיים.
שנה נפלאה!!!!

שאפתנית מתוקה,
אושר עולה מדברייך. כל מילה שלך פנינה. את מגשימה את החזון שכולנו שואפים אליו.
שתהיה לך ולמשפחתך שנה נפלאה ומאושרת, בריאות, שמחה והמשך הצלחה!!!
אוהבת מאוד,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2011 08:23

שאפתנית
שאפתנית
מירי יקרה,
שנה נפלאה!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2011 07:31

אשירה
אשירה
מירי יקרה,
בזכותך אנחנו כאן ובזכותך אנחנו משתפרים.
נחנת בכישרון להוציא את הטוב מכל אחד ואחד מאיתנו.
את הינך החלוץ בראש המחנה ואנחנו תלמידייך הנאמנים, יודעים ומאמינים בדרך שאת מובילה אותנו בה,
וגם אם אנו סוטים מעט ימינה או שמאלה, את נוסכת בנו את הביטחון ואת האמונה שההצלחה יכולה להגיע ואיתה יגיעו עוד הרבה דברים טובים.
כי הרזיה זה לא רק מראה ולא רק בריאות אלא הרבה מעבר לכך, ורק במסגרת זו אנו יכולים לחלוק ולשתף ולהיות בטוחים שאנו זוכים להבנה מלאה.

אני מאחלת לך ולמשפחתך שנת פריחה ושגשוג, שנת בריאות ואושר, ושנמשיך ביחד במאבק המשותף ונראה רק הצלחות!!!

באהבה רבה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2011 07:30

לאה לה
לאה לה
תודה לך מירי על הברכות ועל האמת שבדברייך!זה כל כך נכון שהבייחד עוזר לנו בהתמודדות מול שפע האוכל הזה של החגים-כי אם אני לבד מולו בלי הידיעה שמחר יום השקילה-אני טורפת מכל דבר-רק טועמת...ואז שלום לכל הקילוגרמים שירדו...ושוב לרדת אותם...אני עדיין חייבת 4 קג עלייה מראש השנה שעבר שיורדים ועולים לסירוגין....אבל לא מתייאשת ומבטיחה לעצמי לשנה החדשה השגים חדשים בעזרת מירי והקבוצה-א ו ל ה!!!!!!!!!smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חברי פורום יקרים כנסו בבקשה.....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!