27/09/2011 04:51
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן בלי נדר אחרי סוכות נארגן . ניתן לעצמנו זמן להגיע חטובות.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2011 22:40
 נחושה Posts: 6982
|
איזה כיףףףףףףףףףף נהדר לבוא לפרגן לעודד אחת את השניה....אנחנו אולי בקבוצות שונות אבל בחברות ונתינה שאין להם מחיר!!! מצפה בקוצר רוח ל- מפגש ומקווה שאפי,דני ואקו מטפלות בכך....אולי אחרי סוכות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2011 22:27
 toly Posts: 898
|
קרוליין ואסתי יקרות אתן ראויות לכל המילים החמות והאוהבות על מי שאתן נשים מיוחדות יפות וקורנות וגם אחיות מדהימות שמה זה מרגש את הלב על הפרגון והאהבה שאתן רוחשות ומעניקות זו לזו ולכל הסביבה ומאוד כייף לי שאתן פה עימי משפחה אחת גדולה ויקרה שנה טובה ומופלאה עם מימוש כל מה שתרצו ותאחלו לעצמכן אטהבת ומחבקת טולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2011 21:30
 1103 Posts: 5022
|
קרולין ואסתי יקרות שמחתי מאוד לפגוש אתכן עשיתן לנו את היום מאחלת לכן שנה נהדרת, שנה של הצלחות ובשורות טובות נשיקות באהבה רבה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2011 14:57
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרוליין אסתי נינה ופלורנס היקרות היה ממש כייף לראות אתכן הכנסתן אור בבואכן היום לחוג.. מאחלת לכל אחת ואחת מכן חג שמח ושנה יותר טובה מקודמתה.. כל שתבקשו - לו יהי! סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2011 14:46
 לאה לה Posts: 112
|
קרולין המקסימה שחוגגת אותותו יום הולדת עגול-שיהיה לך יום הולדת שמח בריאות ואושר והצלחה בכל!!!!!!!!!!גם אני שמחתי לראותך ולראות את חברתי הטובה אסתילה-מקווה מאד שתחזור אלינו בעתיד הקרוב מאד-שכן זה המקום שלנו!השנה החדשה תביא לנו בעה-התחלות חדשות וטובות!אמן ואמן....[לא לא חזרתי בתשובה}
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2011 14:31
 הסמויה Posts: 2467
|
קרוליין המדהימה אחרי שקראתי את הדברים שכתבת התמלאי קנאה שאני רק באינטרנט ולא יכולה להגיע כל שבוע לחוגים כיף לכם שתהייה שנה טובה ומאושרת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2011 14:14
 קרולין Posts: 6651
|
הי לכולםםםםםםםםם, הבוקר ביקרנו אסתי אחותי המדהימה ואני בחוג "בית רוזן" בר"ג, המקום מהמםםםםםםם ביותר, והאנשיםםםםםםםםםם וואו איזו קבלת פנים לאסתי ולי ...פשוט מ ר ג ש אין דברים כאלה. מירי תודה רבה על האהבה, הנתינה, הדאגה והמילים המלטפות, המרגשות והמחבקות שלך ...אין כמוך בעולם! תודה על ה ר צ א ה נהדרת ומחזקת כמו תמיד יוצאים ממך עם ים של דרייב ומוטיביציה להמשך התהליך... נינה, פלורנס, יוני, נילי, לייסי, סיגל, בלונדה , לאה וכל החברים המקסימים של החוג ...היה לי/לנו כיף גדול לראותכם ולאחל שנה טובה ומבורכת לכולםםםםםםםם. החיבורים בחוג של מירי שלנו, הם נ ד י ר י ם וזה חלק בלתי נפרד מלהיות ביחד במסגרת הנפלאה הזאת שהיא הרבה הרבה מעבר לדיאטה. שיהיה לכולםםםםםםםםםםםם בהצלחה בשקילות ...מחכה לכם הרצאה משובחת. עךל החשבון....ממני אליכם...חג שמח , שנה טובה, מבורכת ומאושרת לכולםםםםםםםםםםםםםםםם. כל שנבקש לו יהי. אמן. אוהבת המון שלכם, קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|