28/09/2011 08:06
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ושוב אמן ואמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 19:36
 דרך המלך Posts: 5707
|
ועל כך נאמר אמן ואמן!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 16:42
 dany Posts: 19819
|
ברכות לשנה החדשה לכול בנות הפורום הנפלא הזה ובראשם המפקדת מירי שתבוא עלינו שנה טובה מתוקה ושמחה, בריאות ופרנסה. וירידות נפלאות במשקל. אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 16:04
 רבקה Posts: 8411
|
מצטרפת באהבה לכל הברכות ושתבוע עלינו שנת התגשמות כל החלומות אמן !!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 06:47
|
תודה נחושה ומאחלת לך בחזרה שנה טובה ומאושרת וכל שתבקשי - לו יהי! פרנסה טובה , בריאות, אושר ועושר ורק דברים טובים והעיקר שהשנה נהיה רזים יותר סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2011 04:49
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אמן ואמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2011 22:42
 נחושה Posts: 6982
|
דרך המלך כתב:
מירי היקרה, מילה אחת שתכיל הכל והיא תודה ... תודה רבה על הפרגון האדיר המחבק החם והאוהב שהרעפת עליי היום בחוג, התרגשתי מאוד מאוד . את אדם משכמך ומעלה וניתן ללמוד ממך המון , בפעם האלף אני אומרת שאני גאה להיות חניכה שלך ובחוג שלך... אני עוברת תקופה לא קלה בחיים אבל הכל יסתדר בע"ה . מודה לך מאוד ומאחלת לך את כל האושר שקיים אושר - שתמיד תהיי מאושרת עושר - שתמיד יהיה לך וגם לבזבוזים אהבה - שתמיד תאהבי ותהיי נאהבת שמחה - שביתך יתמלא שמחות לרוב בריאות - בראש ובראשונה ובריאות טובה נחת - שיהיה לך נחת ממשפחתך ומתלמידייך אאחל לך כל מה שאאחל לעצמי ויותר... שנה טובה ומתוקה עם המון המון אהבה והערכה סיגל
מסכימה עם כל הנאמר ומאחלת לך את אותו הדבר +בשורות טובות בריאות וכושר אהבה והמון המון אושר  נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2011 14:32
|
קרוליין מקסימה תמיד כייף לראותך את תמיד קורנת ומקרינה שמחה בסביבתך.... את נראית מליון דולר ומאחלת לך את כל האושר שקיים אהבה , בריאות, אושר ועושר שלווה נחת והמון המון שמחות.... שנה טובה ומתוקה לך ולכל בני ביתך.. נשיקות וחיבוקים סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2011 14:03
 קרולין Posts: 6651
|
סיגל יקרה שלי, היה לי לעונגגגגגגגגגגג רב לראותך ,לחבקך ולנשקך לשנה החדשה הבאה עלינו לטובה ב"ה. אני מאחלת לך ולכל בני ביתך שנה טובה, מאושרת ומבורכת. המון בריאות, שמחה בלב, שפע, הצלחה,אור ואהבה. כל שתבקשו לו יהי. אמן. וכן...מירי שלנו היא האחת והיחידה. אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2011 12:47
|
מירי היקרה, מילה אחת שתכיל הכל והיא תודה ... תודה רבה על הפרגון האדיר המחבק החם והאוהב שהרעפת עליי היום בחוג, התרגשתי מאוד מאוד . את אדם משכמך ומעלה וניתן ללמוד ממך המון , בפעם האלף אני אומרת שאני גאה להיות חניכה שלך ובחוג שלך... אני עוברת תקופה לא קלה בחיים אבל הכל יסתדר בע"ה . מודה לך מאוד ומאחלת לך את כל האושר שקיים אושר - שתמיד תהיי מאושרת עושר - שתמיד יהיה לך וגם לבזבוזים אהבה - שתמיד תאהבי ותהיי נאהבת שמחה - שביתך יתמלא שמחות לרוב בריאות - בראש ובראשונה ובריאות טובה נחת - שיהיה לך נחת ממשפחתך ומתלמידייך אאחל לך כל מה שאאחל לעצמי ויותר... שנה טובה ומתוקה עם המון המון אהבה והערכה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|