26/09/2011 06:30
 ענת Posts: 3849
|
ריבה יקרה ברייאות ואושר את חסרה כאן חג שמח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2011 22:36
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ריבהלה יקרה העיקר שתהיי בריאה ותחזרי אלינו למסגרת שנה טובה מאושרת ושמחה........ אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2011 21:58
 קרולין Posts: 6651
|
תודה ריבל'ה יקרה, תבורכי בחזרה בכל הברכות הטובות שיש. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2011 16:03
 אקורדיאון Posts: 16382
|
תודה לך ריבה וקבלי את איחולי הלבביים לשנת בריאות ואושר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2011 14:47
 tal_f Posts: 900
|
אכן לכולכן שתהיה לכן שנה מאושרת , עם זכרונות נעימים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2011 13:17
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה ריבה ותבורכי גם את וכל בני משפחתך ומקרייך. שנה טובה ומבורכת!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2011 13:07
 dany Posts: 19819
|
גם לך ריבה יקרה ברכות ואיחולים לשנה החדשה שתהייה שנת בריאות ואושר שנה של הגשמה שנה של שמחה שנה שבה חלומותינו יהפכו למציאות שנה טובה וחג שמח
ריבל'ה כתב:
מירי יקרה, חברות יקרות, ממש התגעגעתי. אבל הייתי חייבת את ההפוגה לא רזיתי, אבל מרגישה פיסית יותר טוב. הימים הקרובים צפויים לי להיות עמוסים עם הכנות ובישולים ל2 ימי ראש השנה ושבת, לכן הקדמתי היום את ברכותיי אליכן יקירות. מאחלת לכולכן, מכל הלב, שתהיה לכן שנה מקסימה עם ירידות נפלאות במשקל, בריאות מקסימה, וכל שפע האור שכל אחת צריכה בחייה, ואיחולי שנה טובה ומתוקה לשנת תשעב ש תבוא שנה עם בריאות וכוח ש תהיה שנה עם בטחון ורוגע ש תבוא שנה עם בשורות טובות ש תחול שנה עם בנין בית המקדש ! בקרוב, אמן ! בברכת כתיבה וחתימה טובה, באהבה לכולכן. ריבל'ה נ.ב. רציתי לצרף שיר מקסים, לא הצלחתי אבקש מאחת החברות בשמי לשלוח לכן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2011 12:09
 ריבל'ה Posts: 266
|
מירי יקרה, חברות יקרות, ממש התגעגעתי. אבל הייתי חייבת את ההפוגה לא רזיתי, אבל מרגישה פיסית יותר טוב. הימים הקרובים צפויים לי להיות עמוסים עם הכנות ובישולים ל2 ימי ראש השנה ושבת, לכן הקדמתי היום את ברכותיי אליכן יקירות. מאחלת לכולכן, מכל הלב, שתהיה לכן שנה מקסימה עם ירידות נפלאות במשקל, בריאות מקסימה, וכל שפע האור שכל אחת צריכה בחייה, ואיחולי שנה טובה ומתוקה לשנת תשעב ש תבוא שנה עם בריאות וכוח ש תהיה שנה עם בטחון ורוגע ש תבוא שנה עם בשורות טובות ש תחול שנה עם בנין בית המקדש ! בקרוב, אמן ! בברכת כתיבה וחתימה טובה, באהבה לכולכן. ריבל'ה נ.ב. רציתי לצרף שיר מקסים, לא הצלחתי אבקש מאחת החברות בשמי לשלוח לכן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|