25/09/2011 10:19
 סיסי 17 Posts: 618
|
מקסיםםםםםםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 12:31
 1103 Posts: 5022
|
יולי כתב:
יולי תודה על המצגת עם התמונות היפפיות של אלביס שמזכירות נשכחות ועושות חם בלב. אם תסתכלי בצידו הימני של המצגת מופיעים מבצעים שונים של השיר,ואת השיר המופיע במצגת הנ"ל מבצע זמר בשם גיל פריס שקולו מזכיר את הקול של אלביס שהיה המלך ואין שיני לו. שבת שלום נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 12:22
 1103 Posts: 5022
|
EFF כתב:
סוף העונה גלי עטרי מילים: רוני ערן לחן: יצחק קלפטר סוף העונה, כל חלון מראה כבר את סוף העונה, בלילות כאלה היא לא ישנה, משהו עומד באוויר. פרק נגמר, כל הסימנים שהקיץ עבר, יש לה הרגשה שהעצב מוכר, שוב הגיע סתיו אל העיר. ילדות גדולות בוכות עכשיו כל שנה בסתיו, כל שנה בסתיו. מחכות שכבר ייפול כוכב, כל שנה בסתיו, מה יהיה עכשיו. כבר ממחר היא תהיה אחרת לבד זה מוזר, היא אולי תבין שמדי מאוחר, שום דבר חשוב לא קרה. שוב עננים, עוד מעט הגשם בינתיים שתיקה, עוד מעט הקשת דממה ארוכה, שבע השנים הבאות. ילדות גדולות בוכות... סוף העונה כל חלום מראה כבר את סוף העונה. בלילות כאלה היא לא ישנה, משהו עומד באוויר. ילדות גדולות בוכות... ילדות גדולות בוכות עכשיו כל שנה בסתיו, כל שנה בסתיו.
אפי יקרה תודה על שיר מקסים וזמרת נפלאה שבת נהדרת וקסומה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 12:20
 קרנושה Posts: 3420
|
אפוש, כילדה ממש גדלתי (בין היתר על גלי עטרי) ואני מתההההה על השיר הזה. אחד המרגשים והיפים שנכתבו♥ ואכן החורף מגיע..וזה ממש מתאים, תודה על האחלה אחלה בחירה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 10:01
 dany Posts: 19819
|
יולי תודה אכן כמעט כמעט כמו המלך.
יולי כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 08:35
 יולי Posts: 754
|
היי, אני מוסיפה של של (אלביס או חקיין, כתוב שהוא מעולם לא הקליט את היש ר הזה אבל בהקלטה זה ממש משמע אלביס) היה גשם ממש נחמד, מקווה שיהיה הרבה גשם ומיים השנה http://www.youtube.com/watch?v=SO1Ucg7urW4 יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 08:30
 שאפתנית Posts: 8392
|
אפילה איזה שיר יפה. תודה, זה מכניס עוד יותר לאווירה של סתיו וחורף ואין יותר כייף וטוב מזה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 08:16
 אשירה Posts: 4292
|
אפי יקרה, תודה על השירים והמתכונים, שנה נהדרת ופורה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 05:45
 dany Posts: 19819
|
תודה אפי תענוג לשמוע את גלי עטרי שתיהיה שבת סתווית נפלאה............... נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 05:15
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שבת שלום עם שיר קסום ומזג אוויר סתווי תענוג.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 19:08
 toly Posts: 898
|
גם אני אפיל'ה אוהבת אותה מאוד ומכירה את אחותה וגיסה מקרוב והם באמת משפחה מיוחדת שזה תענוג לשמוע אותם כולם שרים בימי חג ומפגשים וגם אני משוגעת על הסתו ועל מזג האויר הזה וניחוחח של חג כבר עומד באויר ועושה לי כייף וחשק לבישולים וליישם עוד ממתכונייך הנפלאים ומאוד צאוד טעימים אז אפציע כעת לפורום מתכונים לצפות בשלל יצירותייך החדשים ומדהימים שבת נפלאה ובשליטה( זה הדבר שבו אנחנו ידועות הבתולות אה ) להיות בשליטה חחחחחחחחחחח....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 17:20
 EFF Posts: 6417
|
סוף העונה גלי עטרי מילים: רוני ערן לחן: יצחק קלפטר סוף העונה, כל חלון מראה כבר את סוף העונה, בלילות כאלה היא לא ישנה, משהו עומד באוויר. פרק נגמר, כל הסימנים שהקיץ עבר, יש לה הרגשה שהעצב מוכר, שוב הגיע סתיו אל העיר. ילדות גדולות בוכות עכשיו כל שנה בסתיו, כל שנה בסתיו. מחכות שכבר ייפול כוכב, כל שנה בסתיו, מה יהיה עכשיו. כבר ממחר היא תהיה אחרת לבד זה מוזר, היא אולי תבין שמדי מאוחר, שום דבר חשוב לא קרה. שוב עננים, עוד מעט הגשם בינתיים שתיקה, עוד מעט הקשת דממה ארוכה, שבע השנים הבאות. ילדות גדולות בוכות... סוף העונה כל חלום מראה כבר את סוף העונה. בלילות כאלה היא לא ישנה, משהו עומד באוויר. ילדות גדולות בוכות... ילדות גדולות בוכות עכשיו כל שנה בסתיו, כל שנה בסתיו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|