הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סופשבוע נעים לכולם♥

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/09/2011 12:11

קרנושה
קרנושה
תודה לכל הנסיכות..את כל מה שאתן מאחלות לי אני מאחלת לכן בחזרה פלוס פלוס♥
נשיבוקים והמשך סופשבוע קסום♥
0 קישור קבוע (Permalink)
24/09/2011 08:15

ענת
ענת
קרן ייקרה שבת מבורכת שתהיה כל אשר תחפי לו יהי!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
24/09/2011 08:14

אשירה
אשירה
קרן מתוקה,
רק טוב אאחל לך,
את הכי ראויה,
Toast

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/09/2011 05:43

dany
dany
בהצלחה חיוך יקרה
וגם אני גאה בך על השגיך והתמודדותך הנפלאה
שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
24/09/2011 05:14

אקורדיאון
אקורדיאון
חיוך מהלב כתב:
קרן פז יקרה, אהבתי מאד את הקטע שבו יש פריחה בטבע ומוסיקה רוגעת. אתמול צפיתי בתוכנית טבע שבה הוצגו עצי הבאובב הידועים באפריקה. ולהם יש פריחה שפורצת כך באמצע הלילה והיא מיידית זה קורה תוך דקותיים לא יותר ופרח נפלא פורח. ומייד יש הקופצים עליו. יש למורים קטנים מאד שמייד שותים מהצוף שלו. הפרח לא עבורם אך הם מתנפלים עליו. בדרך, בלי שירצו או יהיו מודעים לכך הם מתמלאים באבקה שאותה יפיצו וכך יגדל לו עוד עץ חדש. העש המיוחד שאמור להאביק את העץ במקומות אחרים גם הוא מגיע וזה תפקידו - להעביר את האבקנים הלאה.כך גם בתהליך הדיאטה, לעיתים מתוך שלא לשמה מגיע לשמה. למה הדבר דומה? כשאנו שומרים עלתזונה נכונה האנשים הסובבים אותנו מושפעים ומקבלים גם הם ערך מוסף. ומעבר לכך, הרי תוך זמן קצר אנו יכולים לקלקל את התהליך ובאותה מידה גם להיות חזקים יותר מהפיתוי ולעבור הלאה והתוצאות מגיעות בלי ספק גם אם לוקח זמן ומי כמוך יודע זאת קרן.
אני איני מעיזה לערוך מעין חשבון דיאטי או יותר נכון תקציב הוצאות והכנסות כפי שעשו כאן.... אני מעדיפה לקחת כל יום בעיתו ולהשתדל. נכון שהמגמה היא לא לעלות בתקופת החגים ודי בכך ואם ירד המשקל הרי זה יותר מנפלא. ואחר כך נלך עוד כברת דרך ונגיע לחג החנוכה בע"ה והלאה. יעדים קצרים הם יותר מתאימים לי לתכנון והרי ידוע שלתכנן יכולים אבל לבצע לא תמיד ניתן מכל מיני סיבות. יש לי שאיפה כמובן להגיע לירידה גדולה של.... קילוגרמים אבל לאט לאט כל דבר בעיתו וכל עוד אני בדרך ורואה שיש ירידה כזו או אחרת דייני. ובנימה זו מתחיל לו כבר יום שבת כי אחרי חצות ונקווה שגם היום אוכל לשמור כפי ששמרתי היום והייתי גאה בעצמי. הצלחה לכולנו

בהצלחה גם היום.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/09/2011 00:37

חיוך מהלב
חיוך מהלב
קרן פז יקרה, אהבתי מאד את הקטע שבו יש פריחה בטבע ומוסיקה רוגעת. אתמול צפיתי בתוכנית טבע שבה הוצגו עצי הבאובב הידועים באפריקה. ולהם יש פריחה שפורצת כך באמצע הלילה והיא מיידית זה קורה תוך דקותיים לא יותר ופרח נפלא פורח. ומייד יש הקופצים עליו. יש למורים קטנים מאד שמייד שותים מהצוף שלו. הפרח לא עבורם אך הם מתנפלים עליו. בדרך, בלי שירצו או יהיו מודעים לכך הם מתמלאים באבקה שאותה יפיצו וכך יגדל לו עוד עץ חדש. העש המיוחד שאמור להאביק את העץ במקומות אחרים גם הוא מגיע וזה תפקידו - להעביר את האבקנים הלאה.כך גם בתהליך הדיאטה, לעיתים מתוך שלא לשמה מגיע לשמה. למה הדבר דומה? כשאנו שומרים עלתזונה נכונה האנשים הסובבים אותנו מושפעים ומקבלים גם הם ערך מוסף. ומעבר לכך, הרי תוך זמן קצר אנו יכולים לקלקל את התהליך ובאותה מידה גם להיות חזקים יותר מהפיתוי ולעבור הלאה והתוצאות מגיעות בלי ספק גם אם לוקח זמן ומי כמוך יודע זאת קרן.
אני איני מעיזה לערוך מעין חשבון דיאטי או יותר נכון תקציב הוצאות והכנסות כפי שעשו כאן.... אני מעדיפה לקחת כל יום בעיתו ולהשתדל. נכון שהמגמה היא לא לעלות בתקופת החגים ודי בכך ואם ירד המשקל הרי זה יותר מנפלא. ואחר כך נלך עוד כברת דרך ונגיע לחג החנוכה בע"ה והלאה. יעדים קצרים הם יותר מתאימים לי לתכנון והרי ידוע שלתכנן יכולים אבל לבצע לא תמיד ניתן מכל מיני סיבות. יש לי שאיפה כמובן להגיע לירידה גדולה של.... קילוגרמים אבל לאט לאט כל דבר בעיתו וכל עוד אני בדרך ורואה שיש ירידה כזו או אחרת דייני. ובנימה זו מתחיל לו כבר יום שבת כי אחרי חצות ונקווה שגם היום אוכל לשמור כפי ששמרתי היום והייתי גאה בעצמי. הצלחה לכולנו

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2011 18:40

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן שתהה זו שנה נפלאה ותמיד בשאיפה לטובה יותר מקודמתה בכל מישורי חיינו.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2011 13:54

שאפתנית
שאפתנית
קרנושה שתהיה לך שנה נפלאה שבה יתגשמו כל רצונותיך וחלומותיך.
שנה טובה!!
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2011 12:58

רבקה
רבקה
קרנ ושקה יקירתי
אמן שתפתח לך השנה "תיבת המשאלות"
וכולן תתגשמנה כרצונך
חיבוק ממני להצלחה מכל הלב
ותודה מתוקה על המוזיקה והשירים
שתמיד ילוו אותנו ברוגע ועדינות
שבת מ בורכת
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2011 10:57

קרולין
קרולין
קרנושה יפתי,
כל שתקבשי לו יהי. אמןןןןןןןןןןןןן!

אחלה סופ"ש שיהיה לך ולכולנו.
אוהבת
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2011 10:37

נינוש
נינוש
שבת שלום מתוקה!!!
כל שתבקשי לו יהי!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2011 10:08

dany
dany
קרנושה מתוקה
אמן שיתגשמו משאלותיך בזו השנהsmile
ומקסימים הקישורים שלך ענוגים ביותר.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2011 09:44

קרנושה
קרנושה
http://www.youtube.com/watch?v=oiFTXckh0zU&feature=related
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2011 09:35

קרנושה
קרנושה
והנה אחד ה-שירים הנפלאים של הניה, שמדברים בעד עצמם...
http://www.youtube.com/watch?v=yCKvTtiPz38&list=FL7FJXfOi_31DG48p6hYgPyQ&index=6

תהנו♥
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2011 09:33

קרנושה
קרנושה
בשליטה, בשמחה, בכיף ואהבה! שנה חדשה בפתח...איזה כיף!!!!!!!!!
וזה הזמן לפתוח את מחברת הלב והראש ולרענן, להזכר בכל מה שרצינו בקרבנו בשנה שעברה וטרם הושג/ מומש/ התקבל..ולהשיג את הכל בשנה החדשה
הבאה עלינו לטובה. בין כ ל הדברים ב"תיבת המשאלות" האישית שלי ביקשתי לרזות, זה לא פשוט וזו משאלה שחוזרת על עצמה כל שנה וטוב שכך. כי אני בעשייה ולא נכנעת. עם כל הקשיים.
אבל ביקשתי גם שהחוג של מירוש תמיד יהיה ה-חוג האישי שלי לעצמי, שאוכל, אעשה ואתן את כל מה שאתבקש, שאהיה מוקפת באנשים נפלאים גם אם זה באינטרנט-והנה אני כאן אתכם♥
אז לחיי שנה נפלאה, משאלות מתגשמות והמון המון אופטימיות ותקווה. אמונה. מהן משאלות ליבכם לשנה החדשה?♥
שבת שלום ושלווה לכולם, ממני שאוהבת♥
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סופשבוע נעים לכולם♥

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!