|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/09/2011 12:17
 קרנושה Posts: 3420
|
חנושקה יקרה שלי, אני מצטרפת לכל מילותיה היפות והאמיתיות של דניאלה היקרה♥ את אופטימיסטית מבטן ולידה, את אישה חזקה ואמיצה ואני לחלוטין יודעת שאת תהיי הכי בסדר, זו שנה חדשה ובה יגיעו גם דברים יפים...רק הזמן, יעשה את שלו. אבל את כאן איתנו וזה הכי חשוב, כי אין על הפורום הזה, אין על מירי שלנו ואנחנו במקום הכי נכון לנו. המשך סופשבוע נפלא!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 05:31
 dany Posts: 19819
|
אכן חנל'ה יקרה ענינו גם ענינו, ותמיד אנחנו מיד נענות לקריאת עזרה ומצוקה. מקווה שתעברי על הפוסטים ותמצאי את התשובות שכתבנו לך ממש כמעט ברגע האמת. מאחלת לך שבת שלום הקלה במכאוביך ויסוריך ובוודאי לקראת השנה החדשה ברכות לשנה של בריאות וחסד.
זאת התשובה שלי מאותו היום חנה יקרה בהחלט שבעיות בריאות מובילות אותנו ל"שטויות", אך אני קוראת אותך כל הזמן ואני יודעת שאת אשה גדולה ואופטימית, מאמינה בכוחותיה ויודעת שיכולה להתגבר. את לא תתני לשבוע אחד שלא "הלך" ממש כפי שצריך לשבור אותך. אני יודעת שיש לך את היכולת להתמודד, את מתמודדת כל כך יפה עם בעיות קשות הרבה יותר. אז השבוע לא היה במיטבו, זה לא אומר שהימים הבאים צריכים להיות אותו הדבר!!!!!! יקירה את מספרת סיפורים, ואת יכולה לעוף על דמיונך לארצות רחוקות ולעולמות אחרים, נצלי יכולת מופלאה זו על מנת להפליג למחוזות טובים ויפים. חשבי על נכדותיך התאומות אהובות נפשך. והסירי מליבך דאגה וצער. אנחנו כאן בשבילך ותמיד חושבות עליך טובות מאחלת לך המון הצלחה ואל יאוש. נשיקות וחיבוקים ערב נפלא ושנה טובה מאושרת ובריאה. edited by dany on 9/23/2011 edited by dany on 9/23/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|