25/09/2011 08:28
 שאפתנית Posts: 8392
|
ענתי בוקר טוב, עצם זה שאת משתדלת זה כבר עושה את שלו ומשפיע נהדר על הגוף ועל כל מה שנכנס לפה. המשך הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2011 06:19
 ענת Posts: 3849
|
dany כתב:
ענתי אף אחד לא מושלם........... אם היינו מושלמים לא היינו כאן!!!!!!!!!!! העיקר לא לוותר, בסוף האסימון יורד!!!!!!!!!! לא?????????? בהחלט העיקר למזער נזקים,משערת בחג יהיה לי זמן לךעצמי יותר אשתדל לשמור טוב יותר עם כוחות ענת כתב: אקורדיאון כתב: בוקר חדש ענת,מקווה שאת בסדר,יום נפלא. בוקר טוב יקירה,משתדלת לא מושלם אבל בסדר לפחות לשמור לא מוותרת,איך את?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2011 06:12
 dany Posts: 19819
|
ענתי אף אחד לא מושלם........... אם היינו מושלמים לא היינו כאן!!!!!!!!!!! העיקר לא לוותר, בסוף האסימון יורד!!!!!!!!!! לא??????????
ענת כתב:
אקורדיאון כתב: בוקר חדש ענת,מקווה שאת בסדר,יום נפלא. בוקר טוב יקירה,משתדלת לא מושלם אבל בסדר לפחות לשמור לא מוותרת,איך את?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2011 06:05
|
אקורדיאון כתב:
בוקר חדש ענת,מקווה שאת בסדר,יום נפלא.
בוקר טוב יקירה,משתדלת לא מושלם אבל בסדר לפחות לשמור לא מוותרת,איך את?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2011 04:35
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בוקר חדש ענת,מקווה שאת בסדר,יום נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 19:08
|
קרולין כתב:
בראבו ענתי יקרה, המשך שבת נהדרת, רגועה ובשליטה. נשיקות קרולין. 
ממשיכה להאיבק,זורמת מה שאפשר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 19:08
|
EFF כתב:
ענתי - ואם עוסקים כבר בדמיון מודרך אז הנה עוד תרגיל, שבאמצעותו הצלחתי לגרום לחברה שימים רבים לא הצליחה להרדם בלילות - לשוב ולישון כמו בייבי.... התרווחי לך בכורסא - דמייני לעצמך זמן ממושך ככל שאת יכולה שאת בכדור פורח באוויר מעל הרים, גנים, ימים וערים יפהפיות..התנאי לירידה מן הכדור הוא השלכה מתוכו של כל דאגותינו וטרדות היום היום אשר מכבידות...זרקי הכל למטה, אל האויר ושחררי עצמך כך שהכדור יוכל לנחות בשלום אחרי המסע המטריף....
תודה יקירתי מה שנקרא מדיטציה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 18:58
 EFF Posts: 6417
|
ענתי - ואם עוסקים כבר בדמיון מודרך אז הנה עוד תרגיל, שבאמצעותו הצלחתי לגרום לחברה שימים רבים לא הצליחה להרדם בלילות - לשוב ולישון כמו בייבי.... התרווחי לך בכורסא - דמייני לעצמך זמן ממושך ככל שאת יכולה שאת בכדור פורח באוויר מעל הרים, גנים, ימים וערים יפהפיות..התנאי לירידה מן הכדור הוא השלכה מתוכו של כל דאגותינו וטרדות היום היום אשר מכבידות...זרקי הכל למטה, אל האויר ושחררי עצמך כך שהכדור יוכל לנחות בשלום אחרי המסע המטריף....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 15:19
 קרולין Posts: 6651
|
בראבו ענתי יקרה, המשך שבת נהדרת, רגועה ובשליטה. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 14:32
|
טולי ויולי תודה על הטיפים שלכן ותודה לכל בנות הפורום על האכפתיות אכן בינתיים בשליטה משתדלת המקסימום חייבת לפני החג, נשיקות לכולן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 13:48
 tutit Posts: 2431
|
ענתי יקרה!תעדכני איך את ,וזה בסדר גם אם יש כמה ימים קשים העיקר שאנחנו במסגרת וסהכ את גם הרבה פעמים מדווחת על שליטה וירידות יפות אז בלי לחץ את נורמאלית ומתמודדת עם הבעיה שכולנו כאן בגללה ,קחי את דברי הבנות ותתחזקי,סומכת עלייך,נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 12:12
 קרנושה Posts: 3420
|
ענתוש אני מקווה שאת הרבה יותר טוב היום... תעדכני..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 10:04
 toly Posts: 898
|
ענתי מקווה שהצונאמי מאחורייך זוכרת שמירי ציינה"לצוף"? אל תילחמי-שחררי סעי לחוף ים ושקט שעכשיו עוד יותר יפה לאחר הגשם יכולה לעשות הליכה על החוף? נפלא לא יכולה? קחי נשימות עמוקות ו שחררי צעקות(אף אחד לא שומע חוץ מהשחפים שעל קו המים) שבי והזמיני כוס תה נענע עם לימון שמוסיף המון ותוך כדי וגם אחרי הנה תרגיל נחמד שאני אוהבת לעשותו מול הגלים אפשר בעמידה אפשר בישיבה על החול-מה שנוח עצמי עיניים קחי מספר נשימות עמוקות ושחררי נשיפות איטיות וארוכות דמייני שבלב הים מולך אוניה גדולה המתקרבת אלייך שימי בתוך הסירה/אונייה כל מה שאת רוצה לשחרר:דאגות אכזבות כעסים משקעים העמיסי על האוניה את כל הג'יפה שאת רוצה לזרוק ושחררי אותה לשלום בעוד האונייה הזו מתרחקת ונעלמת לפאתי הים הנה עוד אוניה מתקרבת ועליה שלל של הפתעות טובות עבורך: שלווה אושר רוגע שפע של מטבעות זהב שפע של חיוכים וכל מה שתבקשי את האוניה הזו השאירי עימך לשנה החדשה שיהיה לך יופי של יום ובשליטה שנה טובה מאושרת ומתוקה טולי edited by toly on 9/24/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 09:47
 אשירה Posts: 4292
|
יולי חמודה, תודה על תגובתך, אומנם היא מכוונת אל ענת אבל טובה לכולנו, המשך יום טוב, יולי כתב:
היי ענת, אני מבינה ממך שאת באוכל, אז תנסי להתארגן ולהכין לך אוכל טעים, בייתי, אחר קצת, תנסי קצת לגוון במאכלים (הדיאטתיים) שיהיה לך מעניין וטעים לא חסר ממה לגוון, כל תפריט רגיל אפשר להמיר לדיאטטתי בקלות עם כף או2 שמן במקום חצי כוס, או בכלל עם תרסיס שמן במקום סוכר- יש לנו סוכרא והחים יפים. נסי ללכת ברגל, תה צמחים, הרבה מיים, סבלנות, בקרי חברות ומשפחה שלא ראית הרבה זמן, קני לעצמך מתנה קטנה, תפרגני לעצמך תספורת או בגד או נעל חדשה לכבוד ראש השנה העיקר- מה שזה לא יהיה תנסי להתרחק מהמטבח בזמנים שבהם את לא מבשלת , ואם את מבשלת תהני מזה ותכיני משהו טעים. תגיעי לחוגים לא משנה מה אכלת, הרי מי כמוך יודע שבסוף גם בולמוסים עוברים. חיזרי לשיטה של בלי פחמימות מחמש שמעי מוזיקה טובה והכל עובר. יום מקסים, יולי נ.ב תכתבי כאן, זה תמיד עוזר
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 08:50
 יולי Posts: 754
|
היי ענת, אני מבינה ממך שאת באוכל, אז תנסי להתארגן ולהכין לך אוכל טעים, בייתי, אחר קצת, תנסי קצת לגוון במאכלים (הדיאטתיים) שיהיה לך מעניין וטעים לא חסר ממה לגוון, כל תפריט רגיל אפשר להמיר לדיאטטתי בקלות עם כף או2 שמן במקום חצי כוס, או בכלל עם תרסיס שמן במקום סוכר- יש לנו סוכרא והחים יפים. נסי ללכת ברגל, תה צמחים, הרבה מיים, סבלנות, בקרי חברות ומשפחה שלא ראית הרבה זמן, קני לעצמך מתנה קטנה, תפרגני לעצמך תספורת או בגד או נעל חדשה לכבוד ראש השנה העיקר- מה שזה לא יהיה תנסי להתרחק מהמטבח בזמנים שבהם את לא מבשלת , ואם את מבשלת תהני מזה ותכיני משהו טעים. תגיעי לחוגים לא משנה מה אכלת, הרי מי כמוך יודע שבסוף גם בולמוסים עוברים. חיזרי לשיטה של בלי פחמימות מחמש שמעי מוזיקה טובה והכל עובר. יום מקסים, יולי נ.ב תכתבי כאן, זה תמיד עוזר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2011 08:28
 אשירה Posts: 4292
|
ענתי חמודה, אני מאחלת לך שתחזרי לתקופה ששלטת כל כך יפה באוכל, את יכולה והוכחת לנו את זה, שתהיה לך שלוות נפש והתחלת שנה חדשה נפלאה, חיבוק,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 17:55
|
תודה לכולן משתדלת להתמודד כמה שאפשר תודות לחיזוקה של מירי וגם הפורום הנפלא מקווה להמשיך כך תודה מאחללת לכולן שליטה באוכל ושבת מבורכת נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 13:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
ענתי שבת שלום, אני מקווה שהצלחת לחזור למסלול ואת שולטת באוכל. אני מאחלת לך שבת רגועה. כדאי שתצאי לצעוד זה יעודד אותך וימריץ לעשיה טובה. שתהיה לך שבת שקטה ונעימה. נשיבוקים, שאפתנית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 12:50
 רבקה Posts: 8411
|
ענתי אני מקווה שאת כבר חזק ועמוק מחוץ לאוכל את יכולה ועוד איך וכמו שמירי שלנו כתבה לך תני לעצמך להרגיש את תחושת השליטה חיבוק לחיזוק ועידוד לחזור למוטב שבת של שליטה מלאה ומצב רוח מרומם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 10:59
 1103 Posts: 5022
|
מירי יקרה תודה על הפוסט שמעודד ונותן תמריץ ותזכורת. תודה על התמיכה והעידוד שבת נהדרת לך לאריה ולמשפחתכם באהבה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|