23/09/2011 10:55
 קרולין Posts: 6651
|
ענתי יקירתי, מקווה שאת חזרת למסלול ולשליטה. מחבקת ומחזקת אותך , את י כ ו ל ה ! שתהיה לך שבת נהדרת רגועה ונעימה. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 10:51
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בנות יקרות וחברי פורום מדהימים הרגע חזרתי מהליכה של שעה.... היינו בשוק האוכל בנמל בסיום ההליכה, חשבתי לעצמי איזה אופי וחוזק צריך, כדי להסתובב במקום המדהים הזה ביום שישי בבוקר, ולחזור הבייתה עם ירקות שונים בלבד......ולהרגיש את תחושת השליטה..... זה חזק יותר מהתחושה אחרי בולמוס...... תחשבו על זה, וענתי אני בטוחה שתהיי בסדר. תחשבו טוב, שתהיה שבת נהדרת ובשליטה לכולנו. אוהבת אתכם וגאה בכם מאד על ההתמדה מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 10:32
 dany Posts: 19819
|
אמן כן יהי רצון 1103 כתב:
ענת יקרה ההתמודדות עם תהליך ההרזיה אינה פשוטה ואינה קלה.סיבות רבות גורמות לנו לשקוע לתוך האוכל ולא להיות בשליטה,והסיבה שאנחנו אוכלים אכילה רגשית. מירי כתבה לך את משל הרועה והזאבים, שם אותו רועה הזעיק את כל אנשי הכפר לחינם וכולם מיהרו לעזור לו אולם ברגע האמת אף אחד לא לקח אותו ברצינות .אני מאמינה שכאשר את תקועה בתוך האוכל,את מעלה זאת בפורום ממצוקה אמיתית, וכולם מוכנים כאן לעודד ולתמוך,אך שוב כפי שמירי יעצה לך תנסי להתמודד לצאת מהבית לצעוד ,לכתוב בפורום,כל דבר שיגרום לך להסיח דעתך מהאוכל. אם אנחנו לא נעזור לעצמינו אין לא יוכל לעשות זאת במקומינו כי אם אין אני לי מי לי. אני מאמינה שאת יכולה ומסוגלת כי הרי עשית זאת בגדול לא פעם אחת והיגעת להשגים נפלאים. שבת נהדרת שלווה ובשליטה נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 10:29
 1103 Posts: 5022
|
ענת יקרה ההתמודדות עם תהליך ההרזיה אינה פשוטה ואינה קלה.סיבות רבות גורמות לנו לשקוע לתוך האוכל ולא להיות בשליטה,והסיבה שאנחנו אוכלים אכילה רגשית. מירי כתבה לך את משל הרועה והזאבים, שם אותו רועה הזעיק את כל אנשי הכפר לחינם וכולם מיהרו לעזור לו אולם ברגע האמת אף אחד לא לקח אותו ברצינות .אני מאמינה שכאשר את תקועה בתוך האוכל,את מעלה זאת בפורום ממצוקה אמיתית, וכולם מוכנים כאן לעודד ולתמוך,אך שוב כפי שמירי יעצה לך תנסי להתמודד לצאת מהבית לצעוד ,לכתוב בפורום,כל דבר שיגרום לך להסיח דעתך מהאוכל. אם אנחנו לא נעזור לעצמינו אין לא יוכל לעשות זאת במקומינו כי אם אין אני לי מי לי. אני מאמינה שאת יכולה ומסוגלת כי הרי עשית זאת בגדול לא פעם אחת והיגעת להשגים נפלאים. שבת נהדרת שלווה ובשליטה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 07:25
 הסמויה Posts: 2467
|
ענתי,,,,,,,,,
יש לך כל כך הרבה תקופות של שליטה ואת כבר יודעת שיש גם ימים לא קלים אבל אחריהם יגיעו הימים הטובים אז ...קצת סבלנות ...מאמץ...רצון...מחשבות חיוביות והכל יהיה בסדר בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 07:22
 דרך המלך Posts: 5707
|
ענת אני כל כך מזדהה איתך גם אני איבדתי שליטה. ..נקווה שנעבור בשלום לפחות שישי שבת... בהצלחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 05:40
 dany Posts: 19819
|
מחזקת כאן את הבנות, אם היה קל לא היינו כאן................. אז כולנו כאן נותנות ומקבלות כוח בכדי להמשיך ולא לוותר. להבין כי אלו הם חיינו וכנראה לעולם זה לא יהפוך להיות משהו קל בשבילנו. תמיד תהיינה תקופות כאלו או כאלו, וצריך לדעת לצלוח את הקשות על מנת להנות מהקלות. מאחלת לך יום נפלא ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 05:15
 ענת Posts: 3849
|
מקווה להצליח להיכנס לזה....לפחות לשמור...תודה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 05:02
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ענתי מה אמרנו???? ערב חג עוד רגע חייבים להגיע לשולחן החג טיפה פחות שיהיה מקום..... היום יום חדש למרות שסוף שבוע הנה אתגר ,מתחילה מהבוקר עד ערב חג. המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 23:19
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ענתי תהיי חזקה, את מכירה את הסיפור עם הזאב? האיכר היה מזעיק את החברים שלו תמיד ואומר זאב זאב כדי שיבואו לעזור לו, כשהוא היה צריך באמת עזרה, הם לא באו........ כי הם כבר לא האמינו לו. לכולנו לא קל, אבל כל הזמן להגיד את זה זה מוריד אותך ואת החברים מסביב,אני מתעודדת מההרגשה שאני במסגרת ואני במודעות ואני בעשייה, אפילו קטנה.....את אשה חזקה ואופטימית, תחזקי את עצמך, תתעודדי.אל תכניסי אויבים, תאכלי מסודר, ותנסי לצאת לצעוד ברגעים קשים, אותי זה מרגיע.....תרחצי פנים צחצחי שיניים ופשוט תצופי, עד שיגיע הגל הטוב, והוא יגיע מבטיחה לך,לילה טוב סוף שבוע של מנוחה רגיעה ובשליטה אוהבת אותך ובוטחת בך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 21:36
 ענת Posts: 3849
|
לא מצליחה להשתלט!!!!!
|
|
0