24/09/2011 12:19
 קרנושה Posts: 3420
|
אלופית, אכן אין לנו צורך בבצקים. אני לא זוכרת מתי אכלתי וטוב שכך..אני שומרת על השיטה הנפלאה ושומדבר אחר כרגע לא מענין אותי. הבטן שלי שטוחה בבוקר וזו הרגשה שאין שניה לה..והמשעשע הוא שהסביבה מתחילה לחקות אותי. כולם מבינים שבערב אין צורך בפחממות וצריך ללכת לישון רגוע ושליו. את עושה עבודה מדהימה עם עצמך, כמוך כמוני הנפילות והעליות אבל זו הדרך להצלחה אהובית. ועוד נראה אותך...♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 05:22
 dany Posts: 19819
|
אני מזמן כבר ירדתי מכל הבצקים והשומנים הרוויים.................. זה לא אומר.............חחחחחחחחחחחחחח בהחלט על בסיס מלא ירקות גם חיים וגם מבושלים או אפויים. שיהיה חג שמח ולא כבד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 05:01
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אין ספק שניתן לערוך שולחן חג מדהים וטעים גם ללא מליון קלוריות ואני באמת כך מכינה ,לא דיאטה אבל ללא שומנים ובצקים ודאי שלא. בהצלחה נחושתי חזרת למסלול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 23:21
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה יקרה ואופטימית תמיד,שיהיה לך בהצלחה כי ממש מגיע לך....אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 19:04
 נחושה Posts: 6982
|
מה את עושה לחג? מה את עושה לחג שואלת המוכרת את העומדת לפניי...אני מתארחת ולגבי המשך נראה.... פעם ראשונה בעשרים השנים האחרונות עשיתי אוכל ואפיתי(מה שאפשר) וישר הכול נכנס להקפאה שלא יישב לי מול העיניים.... יש לי עוד רעיון בשבילך מוסיפה הראשונה...תמלאי ירקות במקום בצק, לזניות ומאפי בצק עלים.... בעודן מדברות, שילמתי ויצאתי וחשבתי על כל מי שמארחת לחג הזה או הבאים אחריו....אפשר עם הערכות מתאימה ושינוי המתכונים המסורתיים....לעבור את החג בשלום. אם יש לכם טיפים נוספים לחלוק, זה המקום אגב- משם המשכתי לירקן וכעת משחידשתי את מלאי הפלפלים והירקות לסלט אני רגועה ושלווה יותר הצפירה נשמעה בחמש מקווה לטוב....נחושה edited by נחושה on 9/22/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|