23/09/2011 05:10
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקה כתב:
חנה'לה היקרה אני חושבת שצריך לקרוא טוב טוב את הפוסטים לפני שעונים והכוונה היא כרגע אלייך יקירתי באותו הפוסט שדני'לה כתב "מעשה בגלידה" כתבת גם את את כתיבתך המרגשת ושם ענינו לך גם דני'לה גם אקורדיון חברותי היקרות לפורום וגם אני בכבודי ובעצמי ורוצה שתדעי אנחנו כאן תמיד אחת בשביל השנייה תבלי תהני בחתונה ומאמינה שברצון חזק תעברי אותו בשליטה בבריאות ובשמחות אוי רבקוש אני כותבת ולא ראיתי שכתבת גם את זה רק מחזק שאכן כתבתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 05:09
|
חיוך מהלב כתב:
יקרות, אתמול ממש ביקשתי עזרה אך זו לא הגיעה אפילו לא מילה אחת התאכזבתי. אבל יחד עם התשישות שתקפה אותי והאכילה, היום אני בשליטה, ציפיות יש רק על כריות כך אומרים כולם, ואני מיישמת אבל כנראה שכחתי. לא שכחתי להכין לעצמי קערת ירקות ענקית לצהריים יחד עם ביצה קשה כי עוד מעט קט אנו הולכים לחתונה. לא, אני לא אתנפל שם על כלום, אני יודעת שרק צלחת אחת ודי, אני יודעת שקינוחים הם מחוץ לתחום ואני יודעת שרוצה לחזור הביתה בסיפוק גדול שהצלחתי. מבקשת רק שתחזיקו לי אצבעות שאעבור את הערב כפי שאני רוצה.....לילה טוב..... יקירה את לא מדייקת חפשי שוב אני השבתי לך ,הפוסט שכתבת היה משולב עם אחר ולכן כנראה הבנות פיספסו. מכל מקום את יודעת שכולנו כאן לתמוך ולעודד בכל רגע נתון. שמחה שאת כאן עם ראש מורם ואנרגיות מחודשות. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 20:46
 אשירה Posts: 4292
|
חנה יקרה, במו עיני ראיתי ששלוש נשים מיקירות הפורום התיחסו ברוב רגישות והתחשבות וענו לך על פנייתך. ייתכן ופיספסת זאת בגלל הרגשתך. אנו לא דנים אדם בשעת צערו ואני בטוחה שהן סולחות לך. מעבר לכך אני מאחלת לך שהרגשתך תשתפר ושתגיעי לאיזון הנדרש בעקבות הוצאת הבלוטה. ייתכן שהגוף זקוק עתה למנוחה, אולי לתפריט מיוחד, ואולי לא כדאי להילחץ עכשיו עם פעילות גופנית. הכי טוב להתייעץ עם הרופא המתאים ובמיוחד להקשיב לגוף ולהתאים את עצמנו לצרכיו בכל רגע נתון. מאחלת לך הרבה בריאות והרגשה טובה. חיוך מהלב כתב:
יקרות, אתמול ממש ביקשתי עזרה אך זו לא הגיעה אפילו לא מילה אחת התאכזבתי. אבל יחד עם התשישות שתקפה אותי והאכילה, היום אני בשליטה, ציפיות יש רק על כריות כך אומרים כולם, ואני מיישמת אבל כנראה שכחתי. לא שכחתי להכין לעצמי קערת ירקות ענקית לצהריים יחד עם ביצה קשה כי עוד מעט קט אנו הולכים לחתונה. לא, אני לא אתנפל שם על כלום, אני יודעת שרק צלחת אחת ודי, אני יודעת שקינוחים הם מחוץ לתחום ואני יודעת שרוצה לחזור הביתה בסיפוק גדול שהצלחתי. מבקשת רק שתחזיקו לי אצבעות שאעבור את הערב כפי שאני רוצה.....לילה טוב.....
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 19:00
 רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה היקרה אני חושבת שצריך לקרוא טוב טוב את הפוסטים לפני שעונים והכוונה היא כרגע אלייך יקירתי באותו הפוסט שדני'לה כתב "מעשה בגלידה" כתבת גם את את כתיבתך המרגשת ושם ענינו לך גם דני'לה גם אקורדיון חברותי היקרות לפורום וגם אני בכבודי ובעצמי ורוצה שתדעי אנחנו כאן תמיד אחת בשביל השנייה תבלי תהני בחתונה ומאמינה שברצון חזק תעברי אותו בשליטה בבריאות ובשמחות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 18:46
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
יקרות, אתמול ממש ביקשתי עזרה אך זו לא הגיעה אפילו לא מילה אחת התאכזבתי. אבל יחד עם התשישות שתקפה אותי והאכילה, היום אני בשליטה, ציפיות יש רק על כריות כך אומרים כולם, ואני מיישמת אבל כנראה שכחתי. לא שכחתי להכין לעצמי קערת ירקות ענקית לצהריים יחד עם ביצה קשה כי עוד מעט קט אנו הולכים לחתונה. לא, אני לא אתנפל שם על כלום, אני יודעת שרק צלחת אחת ודי, אני יודעת שקינוחים הם מחוץ לתחום ואני יודעת שרוצה לחזור הביתה בסיפוק גדול שהצלחתי. מבקשת רק שתחזיקו לי אצבעות שאעבור את הערב כפי שאני רוצה.....לילה טוב.....
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 14:00
 דרך המלך Posts: 5707
|
לייסי. .. סיפור ענק תודה רבה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 10:34
 רבקה Posts: 8411
|
לייסי יקירה תודה נהניתי מאוד אנחנו הנשים חזקות ונמשיך להיות כאלה יום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 10:16
 קרולין Posts: 6651
|
תודה לייסי יקרה, זה מ ק ס י ם. המשך יום נפלא. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 08:15
 נחושה Posts: 6982
|
לייסי יקירה, תמיד אמרתי שיש בך יותר מהנראה לעין... שתפי אותנו כמה שיותר... דוגמא מצויינת לתושיה יום נפלא נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 08:12
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב לייסי, איזה תענוג לפתוח את הבוקר עם חיוך על הפנים. תודה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 07:39
 אשירה Posts: 4292
|
כוחה של מילה!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 04:46
|
יפה יפה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2011 23:46
 dany Posts: 19819
|
מקסים לייסי תודה אכן הכוח הנשי הוא החזק ביותר אנחנו רק צריכות להאמין בו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2011 22:35
 1103 Posts: 5022
|
לייסי כתב:
אחד-עשר אנשים היו תלויים על חבל שהשתלשל ממסוק. עשרה גברים ואשה אחת. החבל לא היה חזק מספיק כדי לשאת את כולם ולכן הם הבינו שעל כל אחד מהם לוותר וליפול למטה וכמובן לאבד את חייו - אחרת כולם יפלו. התלבטו ביניהם ולא הצליחו לבחור מי יהיה זה שיפול למטה. אבל אז, החלה האישה בנאום נוגע ללב: היא אמרה שהיא מוכנה להתנדב וליפול מהחבל, מאחר שכאישה היא רגילה לוותר על כל מה שיש לה עבור בעלה והילדים ועבור גברים בכלל מבלי לקבל שום דבר בתמורה. ברגע בו היא סיימה את נאומה - כל הגברים מחאו לה כפיים... ליסי יקרה חחח.איזו חוכמה איזו תושיה מקסים נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2011 21:56
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
לייסי תודה על החיוך ושמחה על שיתופך....ומקוה להמשך מוצלח..... אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2011 21:45
 לייסי Posts: 623
|
אחד-עשר אנשים היו תלויים על חבל שהשתלשל ממסוק. עשרה גברים ואשה אחת. החבל לא היה חזק מספיק כדי לשאת את כולם ולכן הם הבינו שעל כל אחד מהם לוותר וליפול למטה וכמובן לאבד את חייו - אחרת כולם יפלו. התלבטו ביניהם ולא הצליחו לבחור מי יהיה זה שיפול למטה. אבל אז, החלה האישה בנאום נוגע ללב: היא אמרה שהיא מוכנה להתנדב וליפול מהחבל, מאחר שכאישה היא רגילה לוותר על כל מה שיש לה עבור בעלה והילדים ועבור גברים בכלל מבלי לקבל שום דבר בתמורה. ברגע בו היא סיימה את נאומה - כל הגברים מחאו לה כפיים...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|