20/09/2011 08:21
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה נחושה על הסיפור אכן חומר מעולה למחשבה וכמובן לרענון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2011 08:19
 1103 Posts: 5022
|
נחושה כתב:
חומר למחשבה: (סיפור עממי) חוטב עצים התקבל לעבודה והיה להוט להצליח בה.ביומו הראשון קיבל ממנהל העבודה גרזן ויצא לחטוב עצים ביער. הוא חטב 18 עצים והמנהל ברכו "המשך כך!" למחרת השכים קום אך הצליח לחטוב רק 15 עצים. אני ודאי עייף, חשב, מחר אנסה לשבור שיא 18 העצים. למחרת, על אף מאמציו, לא הצליח להגיע אפילו למחצית הכמות. ביום שלאחר מכן חטב שבעה, אחר כך חמישה וביום האחרון השקיע שעות ארוכות בניסיון לכרות את העץ השני.מודאג, הלך אל מנהל העבודה ונשבע לו שהוא מתאמץ עד אובדן חושים.המנהל שאל: "מתי השחזת בפעם האחרונה את הגרזן שלך?" "להשחיז?" השיב, לא היה לי זמן להשחיז. הייתי עסוק מדי בכריתת עצים". לכל אחד מאיתנו "גרזן" משלו. מתי לאחרונה השחזתם את שלכם? תשנו על זה לילה  נחושתכם נחושה יקרה סיפור מקסים עם מוסר השכל וחומר למחשבה בוקר נפלא ויום מקסים
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2011 05:23
 dany Posts: 19819
|
תודה תמיד טוב להיזכר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2011 04:43
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נהדר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 22:53
 נחושה Posts: 6982
|
חומר למחשבה: (סיפור עממי) חוטב עצים התקבל לעבודה והיה להוט להצליח בה.ביומו הראשון קיבל ממנהל העבודה גרזן ויצא לחטוב עצים ביער. הוא חטב 18 עצים והמנהל ברכו "המשך כך!" למחרת השכים קום אך הצליח לחטוב רק 15 עצים. אני ודאי עייף, חשב, מחר אנסה לשבור שיא 18 העצים. למחרת, על אף מאמציו, לא הצליח להגיע אפילו למחצית הכמות. ביום שלאחר מכן חטב שבעה, אחר כך חמישה וביום האחרון השקיע שעות ארוכות בניסיון לכרות את העץ השני.מודאג, הלך אל מנהל העבודה ונשבע לו שהוא מתאמץ עד אובדן חושים.המנהל שאל: "מתי השחזת בפעם האחרונה את הגרזן שלך?" "להשחיז?" השיב, לא היה לי זמן להשחיז. הייתי עסוק מדי בכריתת עצים". לכל אחד מאיתנו "גרזן" משלו. מתי לאחרונה השחזתם את שלכם? תשנו על זה לילה נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|