23/09/2011 05:14
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושה כתב:
אקורדיאון כתב: יקירה דווקא במצב הזה שכל כך מוכר ולא חביב השארי כאן כדי לקבל תמיכה ועידוד. את יודעת שזו תקופה זמנית והיא תחלוף לה,אנחנו כאן לטוב ולרע. קשה ,לנסות לצוף. נשיבוקים לחיזוק. תודה יקירתי...אני אשתדל בכל כוחי וכוונותיי...וקולולו על ירידתך הנהדרת לכבוד השנה החדשה... נשיבוקים חזרה  תודה יקירה ובהצלחה בחזרה לשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 13:16
 dany Posts: 19819
|
כך גם אני עושה ומקווה לטוב
נחושה כתב:
dany כתב: נחושתי מתוקה.......... הכי קל לתת עצות נכון??????? אז עשי כמוני שעה שעה.......... והזמן ב"ה חולף לא והימים מצטברים להם......... מאחלת לך המון הצלחה ונשיקות. עזבי את הקומות............. בואי אלינו תודה יקירה, נכון לעכשיו בשליטה צודקת לגמרי, אני על כל שעה עושה וי.... המשך יום נפלא נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 13:15
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
נחושתי מתוקה.......... הכי קל לתת עצות נכון??????? אז עשי כמוני שעה שעה.......... והזמן ב"ה חולף לא והימים מצטברים להם......... מאחלת לך המון הצלחה ונשיקות. עזבי את הקומות............. בואי אלינו
תודה יקירה, נכון לעכשיו בשליטה צודקת לגמרי, אני על כל שעה עושה וי.... המשך יום נפלא נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 13:11
|
נחושתי מתוקה.......... הכי קל לתת עצות נכון??????? אז עשי כמוני שעה שעה.......... והזמן ב"ה חולף לא והימים מצטברים להם......... מאחלת לך המון הצלחה ונשיקות. עזבי את הקומות............. בואי אלינו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 10:12
|
רבקה כתב:
נ חושתי הרי אנחנו כאן במסע התמודדות אז אנא ממך ההשתדלות וההתמודדות גם כשהם לא קלים אין לנו ברירה אלא להאמין שהתקופה תחלוף לה במהרה וזכרי אנחנו כאן והמצב ישתפר אבל על גופינו יצטברו להם .... שקשה יהיה להיפטר התחזקי יקירה והמשיכי בתהליך הנפלא שליווה אותך לאחרונה חיבוק לחיזוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 10:11
|
אקורדיאון כתב:
יקירה דווקא במצב הזה שכל כך מוכר ולא חביב השארי כאן כדי לקבל תמיכה ועידוד. את יודעת שזו תקופה זמנית והיא תחלוף לה,אנחנו כאן לטוב ולרע. קשה ,לנסות לצוף. נשיבוקים לחיזוק. תודה יקירתי...אני אשתדל בכל כוחי וכוונותיי...וקולולו על ירידתך הנהדרת לכבוד השנה החדשה... נשיבוקים חזרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 09:56
 רבקה Posts: 8411
|
נ חושתי הרי אנחנו כאן במסע התמודדות אז אנא ממך ההשתדלות וההתמודדות גם כשהם לא קלים אין לנו ברירה אלא להאמין שהתקופה תחלוף לה במהרה וזכרי אנחנו כאן והמצב ישתפר אבל על גופינו יצטברו להם .... שקשה יהיה להיפטר התחזקי יקירה והמשיכי בתהליך הנפלא שליווה אותך לאחרונה חיבוק לחיזוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 09:28
|
יקירה דווקא במצב הזה שכל כך מוכר ולא חביב השארי כאן כדי לקבל תמיכה ועידוד. את יודעת שזו תקופה זמנית והיא תחלוף לה,אנחנו כאן לטוב ולרע. קשה ,לנסות לצוף. נשיבוקים לחיזוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 09:16
|
שאפתנית כתב:
אני מקווה שהימים האלה מאחוריך ושבאמת תתרחקי מהמקרר כי את הנחמה לא תמצאי שם. חבל על הנזק. ירדת כל כך יפה אז אל תהרסי. יש דרכים אחרות להתמודד עם עצבים ותסכול וחבל להכיל אותם בגופנו. שיהיה לך יום טוב נטול כעסים ועצבים. נחושה כתב: קשה להשמיע קול כשיורדים קומה קומה במקרר כשמתוסכלים/ מעוצבנים/ ועוד כל מיני שלא נפרט כאן... עוברים עלי ימים לא פשוטים בעיקר עם דברים שאני לא יכולה להבליג עליהם יותר... ודווקא כשאני משמיעה את קולי...WOW אני מרגישה שאני לא משחיזה כרגע את הגרזן אלא מעשבת ומנכשת את כל היער... מבטיחה להיות כאן יותר ורחוק מהמקרר נחושה תודה יקירה על העידוד והחיבוק, מאחלת גם לך יום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 09:15
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני מקווה שהימים האלה מאחוריך ושבאמת תתרחקי מהמקרר כי את הנחמה לא תמצאי שם. חבל על הנזק. ירדת כל כך יפה אז אל תהרסי. יש דרכים אחרות להתמודד עם עצבים ותסכול וחבל להכיל אותם בגופנו. שיהיה לך יום טוב נטול כעסים ועצבים. נחושה כתב:
קשה להשמיע קול כשיורדים קומה קומה במקרר כשמתוסכלים/ מעוצבנים/ ועוד כל מיני שלא נפרט כאן... עוברים עלי ימים לא פשוטים בעיקר עם דברים שאני לא יכולה להבליג עליהם יותר... ודווקא כשאני משמיעה את קולי...WOW אני מרגישה שאני לא משחיזה כרגע את הגרזן אלא מעשבת ומנכשת את כל היער... מבטיחה להיות כאן יותר ורחוק מהמקרר נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 09:10
|
קשה להשמיע קול כשיורדים קומה קומה במקרר כשמתוסכלים/ מעוצבנים/ ועוד כל מיני שלא נפרט כאן... עוברים עלי ימים לא פשוטים בעיקר עם דברים שאני לא יכולה להבליג עליהם יותר... ודווקא כשאני משמיעה את קולי...WOW אני מרגישה שאני לא משחיזה כרגע את הגרזן אלא מעשבת ומנכשת את כל היער... מבטיחה להיות כאן יותר ורחוק מהמקרר נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 07:31
 אשירה Posts: 4292
|
בכלל נעשה קצת שקט פה, גם אצלי מורגשת עייפות החומר וזה משפיע על הרבה דברים כולל הכתיבה, זאת הזדמנות לרענון השורות..............
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 05:52
|
מצטרפת היכן את??????????????????????????
אקורדיאון כתב:
נחושתי את שקטה לי מידי,השמיעי קול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 04:47
|
נחושתי את שקטה לי מידי,השמיעי קול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2011 23:16
 tutit Posts: 2431
|
אהבתי..........פותח את הראש להסתכל מעבר.... לילה טוב נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2011 14:28
 EFF Posts: 6417
|
אהבתי ואהבתי....המטרה חשובה - אבל האמצעים לפעמים עוד יותר...............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2011 14:22
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי תודה, נהדר וכולנו בבקשה גשו להשחיז את "הגרזן " כדי שנספיק לכרות עוד קצת לקראת החג הקרב אלינו בצעדי ענק ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2011 14:02
 יולי Posts: 754
|
היי, סיפור נחמד ומתאים לכל תחומי החיים , תמיד לרענן ולהשקיע בזוגיות, בילדים, בדיאטה כמובן ובחברויות ולעבוד עם שכל ורגש ולא סתם לעבוד קשה.... אהבתי, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2011 10:22
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי, מ ק ס י ם. נשיקות ויום נפלא. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2011 08:52
 לייסי Posts: 623
|
בוקר טוב נחושה ! סיפור מקסים - ואכן חומר למחשבה. שיהיה לך יום נהדר!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|