20/09/2011 05:25
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה לכולן ובתקווה לתחושה הנפלאה של שליטה והצלחה!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2011 04:42
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן אין מחיר לתחושת השליטה ולכן לא יכולה לקלוט איך אנחנו מצליחות לתת לאוכל לא אחת לשלוט בנו. שוב אחזור ,מזל גדול שאנחנו כאן. בהצלחה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 23:59
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה יק'רה תבורכי על הפירגון ויכולת הביטוי המדהימה שלך, וגם אתן בנות יקרות החכמה בחיים לא ליפול......אלא להמשיך ולא לוותר לרגע. שנה חדשה זמן לחשבון נפש יהיה בסדר, כל עוד אנו מתמידים ובוחרים לעשות. מחכה לכם בחוגים ותמשיכו לשתף בפוסטים המרגשים והאמיתיים שלכם. לילה טוב אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 22:38
 נחושה Posts: 6982
|
WOW, אלו תגובות חמות מהלב היום יומי נראה אחרת לגמרי: בעשיה, בחשק, בשחיה מהנה בבוקר, בשלוש ארוחות מסודרות, בלי נשנושים ובלי פחמימות מחמש בעבודה, בסידורים, בקניות ולא פסחתי אפילו על לק אדום ומקלחת מרעננת אחרי יום הורים שבו היו צלחות עם ופלים וסוכריות כפתורים ואפילו לא הסתכלתי לכיוון. איך אני זוכרת? הכול רשום- כמה מים-כמה קפה- כמה סוכרזית- מתי אכלתי ובעיקר כמויות.... אין מחיר לתחושת השליטההההההההההההההההההה מקווה להתחיל מחר יום חדש, נחוש ובשליטה וכך מיום ליום לעלות חזרה לדרך המלך, להצלחות קטנות וחשובות. תודה יקירות על תמיכתכן ואמונתכם בי, אוהבת מליונים בחזרהההההההההההההההההההה נחושתכם
 edited by נחושה on 9/19/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 21:27
 1103 Posts: 5022
|
נחושה יקרה אנו נמצאים בסיומה של השנה הנוכחית וחדשה עומדת בפתח .שנה של התחלות ותקוות חדשות. כמו שכתוב "תחל שנה וברכותיה תיכלה שנה וקיללותיה".אנחנו ניצבים עם הפנים לעתיד. עברת השנה תקופות טובות ותקופות קשות,התמודדת עם מצבים בלתי אפשריים ומכולם יצאת עם ידך על העליונה. אני מאמינה שתצליחי להתרומם מהתחתית שהיגעת אליה כי אין דרך אחרת חוץ מאשר לעלות למעלה. . אני מאחלת לך שבשנה הבאה עלינו לטובה,יחול מפנה גדול בהתמודדות שלך עם תהליך ההרזיה, מירי וכל הפורום הנפלא נמצאים כאן לצידך ובשבילך. ערב נפלא המשך שבוע בשליטה ובהצלחה רבה בשקילה הבאה. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 16:31
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושה יקירה ממש מדברת מגרוני אך אני למדתי לעמוד באומץ על המשקל ולא משנה איזה הוריקן פקד אותי, לפחות לקבל את האמת בפרצוף. זו גדולתה של המסגרת המבורכת שלנו שמירי באמת הכח המניע,לחזור לשפיות ולהתחיל שוב. מה אומר ,לא נותר אלא לאחל לכולנו הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 16:28
 נינוש Posts: 1442
|
נחושה יקרה אף אחד לא מושלם, את מקסימה סומכת עליך שתמצאי את הדרך להטיב עם עצמך אוהבים אותך ומתגעגים (כותבת בשם כולם) חברי יום רביעי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 16:22
|
בהצלחההההההההההההההההההההה
לשנה החדשה!!!!!!!!!!!!!!
הסמויה כתב:
דנייייייייייייייייי אני איתךךךךךךךךךךךךךךךךך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 16:07
 יולי Posts: 754
|
היי בנות, אכן מירי מעלה אותנו כיתה בכל הקשור למודעות ושליטה על חיינו . בקשר של האוכל ובכלל ...
יום טוב, יולי edited by יולי on 9/19/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 15:51
 הסמויה Posts: 2467
|
דנייייייייייייייייי אני איתךךךךךךךךךךךךךךךךך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 14:36
|
נחושתי אהובה מאותו מקום אבל מדויק אני מצטרפת אליך. היום עליתי על המאזניים ובידיוק מאותה סיבה שאת לא עלית................ אמרתי לעצמי שהגיעו מים עד נפש......... ןעד מתי אברח מעצמי......... בסופו של יום עם עצמי אני צריכה לחיות. אכן לראות את מירי בהרצאות ואצלי זה רק על המסך.... וכבר אני מתמלאת בכוחות.(לדאבוני הם עוזבים אותי די מהר) ובכן עליתי גם עליתי, קיבלתי מכה חזקה, סטירה מצלצלת. לא הייתי במשקל הזה המון המון זמן............ ואין בכוונתי להישאר במצב הזה , ממש לא!!!!!!!!!!!!!!! ושוב באמת ממקום לא של יסורים, לא של הלקאה עצמית, לא של בושה, לא של חוסר אונים. אלא ממקום שמגיע לי להיות אחרת, לחיות אחרת, להראות אחרת. והאמת שהכל הכל בידי, או יותר נכון בפי. מאחלת לך נחושה יקרה שסוף סוף יפול אצל שתינו האסימון, שרק אנחנו שליטות של גורלנו, וחבל על כל יום שעובר ואנחנו מבזבזות אותו.......... שתהיה לנו שנה חדשה מלאת אור והצלחה. אמון בעצמנו שאנחנו יכולות ומסוגלות. מה שהיה היה את העבר לא ניתן להשיב, אך ניתן לתקן לשפר ולראות תוצאות נפלאות. נשיבוקים ואהבה ותודה על מה שכתבת נתן לי מקום לכתוב ......................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 11:28
 שאפתנית Posts: 8392
|
היי נחושה, איזה כייף לקרוא פוסט שכזה. הוא מאדיר ומחזק מאוד מאוד. אני מסכימה איתך שאצל מירי עולים כיתה, לומדים להסתכל על הדברים אחרת, להעמיק ולא להשאר ברדוד של עליתי במשקל, אכלתי ללא הכרה ולהמשיך לחטוא. אנחנו נמצאות במקום אחר, במקום של צמיחה ולמידה אין סופית, מסתכלות על הדברים מזווית אחרת ורק גודלות כל הזמן. אני מאחלת לך שבוע של עשיה מבורכת, עם שליטה באוכל וחזרה לכל הדברים שגורמים לך עונג ועושים טוב לנפשך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 10:59
 הסמויה Posts: 2467
|
נחושה יקרה ואהובה אני כל כך מזדהה עם כל מילה שכתבת ושולחת לך מכאן חיזוקים כי כולנו מתמודדים עם אותה בעיה ואותה מחלה וזה שאנחנו אצל מירי שומר עלינו ... בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 10:50
|
רבקה כתב:
נחושתי זאת גדולתך לדעת לחזור למוטב גם אחרי הפסקה של ..... כל הפסקה גם נגמרת וחוזרים לשיעור בזמן ולהכנת השיעורים מאמינה בך שבכוחותייך את שוב ברצף כל הכבוד על השתתפותך בחוג למרות הנפילה ומי יצילנו מידם - מירי הגדולה שבאדם חיבוק מכל הלב מסכימה לגמרי...ממתינה לכם הרצאה משהו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 10:49
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי זאת גדולתך לדעת לחזור למוטב גם אחרי הפסקה של ..... כל הפסקה גם נגמרת וחוזרים לשיעור בזמן ולהכנת השיעורים מאמינה בך שבכוחותייך את שוב ברצף כל הכבוד על השתתפותך בחוג למרות הנפילה ומי יצילנו מידם - מירי הגדולה שבאדם חיבוק מכל הלב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 10:42
|
מירי יקרה, אתמול סרבתי בפעם הראשונה והאחרונה להישקל... עברה עלי הפסקת אוכל ארוכה המלווה ברגשות מיאוס, אכזבה ובעיקר בתחושת תקיעות פיזית ונפשית שלוותה בלא לשחות, לא לעשות, לא לרשום ובעיקר לחסל מבצעים 4 בעשר , חיסול אויבים, חיסול חשבונות... כאילו שמלנכוליית הסתו הגיעה אלי והדביקה אותי קשות... משהו שלא חוייתי זמן רב ואני חושבת שזאת היתה תחתית שממנה ניתן לעשות שינוי משמעותי בהמשך.... סירבתי להישקל לא בגלל הבושה ממך, אלא הרצון הכן והאמיתי לעבד את תחושותיי ללא כימות הפסקת האוכל ולרגע לא חשבתי לא לבוא או למצוא תירוץ (עליתי כתה) מעבר ללבושך המהמם והיותך משב רוח רענן של שנה חדשה ופצצת מוטיבציה ואנרגיה חיובית, ההרצאה המשובחתתתתתתתתתתתת והדיבור בגובה העיניים למרות שהבמה מוגבהת גרמו לי לחשוב בדרך הביתה, בלילה והבוקר...על המציאות שלי ועל חלקי הרב בה ועל כל הכלים שברשותי כדי לבצע שינוי!!! אין מחיר לנסיון שלך, לידע שלך כמטפלת לפוצץ את כל המוקשים ולהסיר את כל ההתנגדויות ולאפשר לנו להבין ולהפנים את התהליך על מהמורותיו פיזית ונפשית. לא מיותר לציין ואף אעלה זאת שוב על הכתב את היכולת שלך להניע אנשים, להעלות אותם כתה בכל תחומי החיים ולעשות הכול כדי למוסס תקיעות, אכזבה וקשיים באשר הם. את מודל לחיקוי ומקור בלתי נדלה לחוכמה ולידע ובורכתי שאני בבית ספרך אוהבתתתתתתת נחושה edited by נחושה on 9/19/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|