19/09/2011 16:14
 יולי Posts: 754
|
טולי, תמציד חשוב לקנות בגדים יפים ורק מה שמחמיא כבר בלי שום קשר למשקל, ויש גם הבדל במידות בין בגדים מחברות שונות. בכל מקרה את במסגרת הכי טובה שיכולה להיות אז כמה טוב יותר יכול להיות מזה? תתחדשי על הבגדים ואני בטוחה שאת ממשיכה איתנו ולאט לאט תמיד העודפים יורדים , יש לגוף קצב משלו, בלי לחץ הכל יורד... יום מקסים, תתחדשי, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 11:19
 רבקה Posts: 8411
|
טולי יקירה בהצלחה היום בפגישתך ועם הביגוד החדש בטוחה שאפשר יהיה "למדוד"אותך מכף רגל ועד ראש יחד עם זאת יש לחזור מיד לשליטה כדי לא להעמיס על גופינו היקר גם ריביות מצטברות בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 08:27
 שאפתנית Posts: 8392
|
טולי בוקר טוב, איזה כייף לקרוא את הפוסט שלך, לקבל את האנרגיות הנהדרות וללמוד ממך. תתחדשי על הבגדים החדשים ושיהיה לך המשך שבוע נפלא!!! נ.ב. - מה שעולה מהר יורד מהר ולכן בשבוע הבא צפויה לך ירידה יפה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 07:43
 נינוש Posts: 1442
|
טולי יקרה, בהצלחה, שמחה בשמחתך, ושיהיה לך תוצאה נהדרת ומבורכת מהפגישה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 04:46
 dany Posts: 19819
|
טולי אכן הערכה עצמית היא חשובה לאין ערוך.......... הלוואי והייתי יכולה בתקופה שאני ממש לא במיטבי להביא את עצמי לחנות הבגדים................. שיהיה לך יום נפלא ומלא הצלחה בבגדיך החדשים . שנה טובה לנו עם ירידות והצלחות........... כי באמת נמאס מהטיירים המיותרים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 04:17
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שני הקילוגרמים יעופו גם יעופו ויציאה לציד ביגוד תמיד מרענן ונחשוב על אותו סיבוב כשאנחנו קלות בעוד כמה קילו,אין הנאה גדולה מזו. מה שעולה מהר כך ירד,בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 00:36
 EFF Posts: 6417
|
טולי יקירתי..לומדון אולי לא - אבל פריז כן מחכה לך....אז יאללה , להסתער על היעד !!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2011 23:10
 1103 Posts: 5022
|
טולי יקרה תתחדשי על רכש הביגוד והאיבזור החדשים. בהצלחה רבה מחר בפגישה החשובה שבוע נפלא בשליטה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2011 22:14
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יקרה שיהיה מחר בהצלחה, וטוב שאת ממשיכה הלאה...... גם ההרצאה השבוע מאד חשובה.....להתראות אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2011 21:58
 tutit Posts: 2431
|
טולי יקרה! תמיד כיף לקרוא את דברייך ....את מיוחדת ומוסיפה הרבה שמחה ואנרגיה חיובית לפורום כל הכבוד על ההפנמה של מה שמירי לימדה בהרצאות,על החזרה לשמירה ושליטה, תתחדשי על הבגדים החדשים (גם אני קניתי השבוע 4 חולצות מהממות יש 70% בקניונים בחנויות OPEN למי שאוהבת את הרשת יש להם חולצות יפהפיות) זה נותן המון מצב רוח להתיפייף ולהראות טוב.......... ואני גם הייתי שמחה אם מירי היתה חוזרת על ההרצאה של דימוי והערכה עצמית זה תמיד מתאים!!! בהצלחה בשליטה בפגישה ותעדכני............... לילה טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2011 21:16
 toly Posts: 898
|
הנה הגיע הרגע הגדול יום ראשון אני נשקלת במשקלי לדווח שבועי על מצב הסילואטות באינטרנט ובמבחן התוצאה- 2 קילו יותר שוד ושבר או כמו שאומרים בסינית אבי גזוענט המיידלה עלתה יפה השבוע אך העניין הוא שאינני כבר ילדה(רק מתנהגת כך לפעמים במערכת הזוגיות שלי עם בן זוגי הנאמן=המקרר) אוקיי היה שבר יומיים יש צבירת נוזלים והמורמונים פוריים חשתבח שמם אבל חסל סדר תירוצים באמת שאמש למרות השבת עצרתי צונאמי של יומיים בעודו באיבו רשמתי שתיתי הרבה מים ובעיקר סתמתי את הלע ועסקתי בענינים מעניינים יותר ועכשיו מגיעה העלילה לשיאה קחו כיסא שבו בנחת רגל על רגל(למי שיכול) ותנו מנוחה ללע: היום אחרי הצהרים אני מודדת בגדים רגל פגישה חשובה מאוד מחר שברור לי מראש אבחן בעיני פיצנטה על ידי 2 נשים מכובדות והאמת שנשים יותר נוטות להסתכל על פרטי פרטים כאשר הן רואות מולן אישה הרבה יותר מגברים ככה זה אוף קייצר אני מודדת מכנס- הרוכסן לא נפתח אני מודדת חולצה הולמת- הכפתןר מתפוצץ אני מודדת עוד סט- בקושי בקושי עולה ואני חשה שעוד רגע אני מתפוצצת או מתעלפת מרוב חוסר אויר בחליפה החנוטה והאמת? הסתכלתי במראה בושה נכלמת ומתוסכלת וגם המראה לא חייכה אלי הפעם וגם כך לא הייתי פודל רגוע היום.... ורגע לפני שהפצצה מתפוצצת תרתי משמע נזכרה הדוגמנית לשעבר מפריז במשפט מבריק של מורתה הדגולה והחתיכה שבאחת ההרצאות על דימוי עצמי אמרה:בכל מצב בכל גיל וגם עם הרבה עודף אפשר ורצוי להיראות יפים וצבעוניים וזהו האסימון נפל אספתי מהרה את הבגדים הצרים שהפלתח בכעס רב על הריצפה הכנסתי את חמוקיי לעטיפה כלשהיא ואצתי לחנות הבגדים האהובה עליי שם תמיד אני מוצאת דברים מיוחדים גם לצעירות ללא גיל כמוני גם לדיוות מלאות מפריז והכי הכי חשוב שמעבר לבגד מחמיא בדיוק כמו שרציתי בתוספת איבזור נהדר(אני מאוד אוהבת סטיילינג) הכי חשוב בעיניי שיצאתי משם עם חיוך ואנרגיה נהדרת כולל לק אדום חדש על אצבעותיי והייתי 2 שעות בחוץ רק עם בקבוק מים גדול שלגמתי ממנו עוד ועוד שבתי רגועה חייכנית הבייתה לסלט ירוק עם גבינה ויוגורט והחיים יפים ומחר אני עומדת להיות פצצה ולא רק לגבה... מזל גדול שטרם שכחתי מספר טיפים ותובנות של מורתי ועכשיו רק נותר ליישם ולעשות אם בארזים נפלה שלהבת אז יש לי עוד הרבה הרבה מה ללמוד בנדון ומירי יקרה מאוד מאוד אשמח אם תחזרי בקרוב שוב על אותה הרצאה מופלאה בנושא של דימוי והערכה עצמית שבוע נפלא ויאללה למלאכת הרישום אוהבת טולי ואי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|