19/09/2011 12:21
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי 4 הימים במהרה יהפכו ל- 7 ימים מצדיעה לך שעם כל החוסר שינה והעייפות את בכל זאת משתדלת ועושה את המיטב לאט לאט גם תומריקו המתוקי יחזור לשינה רצופה ללא כאבים ואת תמשיכי להיות ולהיראות נפלא נשיבוקים לכולכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 11:31
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי העיקר שאת בשליטה בכל הקשור לאוכל. יהיו ימים שהכניסה לפורום תתאפשר ואז נשמח לקרוא את דבריך אך יש ויהיו גם ימים של עייפות ומטלות רבות אבל אז זכרי שאת חייה אותנו בליבך ואנחנו תמיד מלוות אותך בדרכך. שיהיה לך המשך שבוע מוצלח!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2011 04:47
 dany Posts: 19819
|
הדסי מתוקה גם אנחנו מתגעגעים אליך . מקווים לראות אותך קצת יותר. שנה טובה נשיבוקים
tutit כתב:
כל הכבוד מיכלי על השליטה בימים האחרונים....גם אני החסרתי כמה ימים פה בגלל עייפות ועומס של עבודה ילדים וחוסר שעות שינה.....ככה שאני מזדהה ויכולה להבין בדיוק את העובדה שהיית (כמוני)רוצה להכנס יותר לפורום.....זה חסר ........והלוואי ונצליח להכנס יותר לא מוותרת אתחיל להכנס בהפסקות בעבודה............. שיהיה לכולנו הצלחה בהמשך השבוע ....לילה טוב לכל בנות הפורום גם ממני.... אוהבת ומתגעגעת כל הזמן לכולכן....♥ 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2011 21:37
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד מיכלי על השליטה בימים האחרונים....גם אני החסרתי כמה ימים פה בגלל עייפות ועומס של עבודה ילדים וחוסר שעות שינה.....ככה שאני מזדהה ויכולה להבין בדיוק את העובדה שהיית (כמוני)רוצה להכנס יותר לפורום.....זה חסר ........והלוואי ונצליח להכנס יותר לא מוותרת אתחיל להכנס בהפסקות בעבודה............. שיהיה לכולנו הצלחה בהמשך השבוע ....לילה טוב לכל בנות הפורום גם ממני.... אוהבת ומתגעגעת כל הזמן לכולכן....♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2011 11:59
 קרולין Posts: 6651
|
שבוע טוב מיכל יקרה, שמחה לשמוע שחזרת לשליטה! כל הכבוד לך! כולנו כאן תמיד בשבילך המשך יום נפלא. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2011 09:30
 הסמויה Posts: 2467
|
היי מיכל נחמד לראות שחזרת לשליטה גאה בך ובהצלחה בהמשך הדרך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2011 09:07
 יולי Posts: 754
|
היי מיכל, קודם כל מזל טוב על התינוק החדש אם לא אמרתי בעבר. ואת יודעת, יש תקופו שאנחנו לוקחים יותר ונותנים פחות ולהיפך. תרגיש בנוח לכתוב מתי שאת רוצה ומרגישה שבא לך הכל הולך, העיקר שאת פה איתנו בחוגים וגם על המקום עם שינה כ"כ מועטה זה בסדר ותרגישי בנוח לגמרי. תיהני כמובן מהתינוק כי זה הכי חשוב וגם הלילות יתארכו והשינה תחזור מתישהו יום מקסים, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2011 08:43
 שאפתנית Posts: 8392
|
היי מיכלי, כייף לשמוע שלמרות כל הסחרור היום יומי את שומרת על שליטה ותזונה נכונה. את לא ישנה הרבה אבל את מתדלקת את הגוף במזון הדרוש לו וזה מה שיעזור לך לשרוד את העייפות. כמו שדניאלוש כתבה לך זו תקופה והיא עוברת, העיקר לצוף ולהישאר עם הראש מעל המים. אני מאחלת לך שבוע קל עם שעות שינה מרובות יותר. שתמשיכי לשמור על שליטה באוכל ולהנות מהצעדות המשפחתיות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2011 05:14
 dany Posts: 19819
|
מיכל מתוקה איזה כייף לשמוע שאת כבר 4 ימים בשליטה ובהרגשה כי זה ניתן ואפשרי. שיהיה לך שבוע נפלא וקל יותר. והאמיני לי התקופה תעבור ואת תשכחי בכלל שהיא היתה. נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2011 05:10
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מיכלוש יישר כח, זה כח וחשיבות המסגרת,להחזיר אותנו לשפיות ולהעניק לנו את המוטיבציה לקום ולהמשיך. מאחלת לך שבוע נפלא ואת יודעת יפה שכולנו כאן בשביל אחת ואחת בשביל כולן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2011 02:04
 אשירה Posts: 4292
|
מיכל יקרה, הכי אהבתי את המשפט "סוגרים את המטבח ללילה" ברוב המטבחים בימינו אין דלתות ובטח לא מנעול, אבל באופן מטאפורי זה מה שאנחנו אמורים לעשות בכל ערב בשעה מסויימת, כמו שלא חוצים קו לבן בכביש כך בדיוק לא עוברים את פתח המטבח, דמיינו לעצמכם קיר או חומה שאין לחצותה כי מעברה השני הסכנה אורבת............
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2011 21:44
 מיכל שרון Posts: 1318
|
פורום יקר.. אני יודעת שנעלמתי, אני יודעת שלא הגבתי, יודעת שאני לא מגיבה לאחרים.. אני יודעת שאני רק לוקחת ולא נותנת הרבה בחזרה... סליחה סליחה ובבקשה - המון הבנה... ימים קשים מאוד עוברים על כוחותינו, אני מדברת על קושי במובן העייף ביותר של המילה.. בארבעת הימים האחרונים ממוצע שעות השינה שלי לא עולה על 3 שעות ללילהכל שעה וחצי גג תומר מתעורר.. לא עוזרת המשחה ולא האקמול ולא ציצי ולא מטרנה ולא דייסה ולא כלום.. לאפרוח שלי כואב כואב כואב!!! אז בגלל זה אני לא עונה ולא כותבת ולא מגיבה ולא משתפת יותר.. אני פשוט מותשת ועייפה תמידית!!! בכל מקרה, בין לבין הצלחתי להבליח לדקות ספורות לשקילה בלבד אצל מירי ברביעי בבוקר.. וכאילו משהו קרה בדקה וחצי שעמדתי מול מירי.. לא יודעת מה.. כאילו הכרטיס והמספרים והתאריכים כולם הכו בי ופתאום קלטתי שכבר עבר חודש מאז שמירי רשמה לי מספר מודגש בצד - היעד שלי לראש השנה.. חודש עבר וקילו אחד לא זז לכיוון אותו היעד... ומשהו בהכרה הזאת סובב אצלי משהו ולמרות כל הקושי והדכדוך ותחושת ה"עד מתי" ו"מדוע דווקא אני ודווקא אצלי" מאז בוקר רביעי שוב הרוח שינתה כיוון.. שוב רואים יבשה באופק ואני כבר לא מרגישה שהאונייה שהיא אני נידונה למצולות. כבר 4 ימים שבשעה חמש נשמעת הצפירה בגאון!!! כבר 4 ערבים שאנחנו לא מוותרים לעצמנו וגם לא לתומר התשוש לא פחות ויוצאים להליכה של שעה!!! כבר 4 לילות שאני בוחרת למלא את החללים הרגשיים והעייפים והמותשים ברבעי פלפל אדום עם גבינה ולא בשאר מרעין ובישין!!! כבר 4 ימים שחזרתי להקשיב לרעב ולשובע שלי ואני זוכרת שקיבה זה דבר אלסטי!!!! בקיצור חברים וחברות יקרים - כבר 4 ימים שאני בסוג של שליטה, לא מושלמת, לא מוחלטת אבל שליטה... טוב האפרוח שוב מצייץ לו ודורש את שלו.. נשאר לי עוד רבע פלפל לנשנש לפני שסוגרים את המטבח ללילה והמקלחת צועקת לי. שיהיה לילה טוב ושבוע נהדר לכולם ושוב - סליחה שאני לא נוכחת יותר, תאמינו לי שזה חסר לי מאוד.. אמן ואמן שהשבוע אני אצליח להיות כאן יותר כמו שאני רוצה ומתגעגעת. מתה על כולכם, מיכל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|