הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הרצאה מדהימה!!!! סיפור אישי ביותר

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/09/2011 11:30

dany
dany
אכן אנחנו מוקפים במילים והתנהגויות אלימות ותוקפניות ולעיתים קשה לשמור על שלוות נפש ורגיעה.

שאפתנית כתב:
אבל אנשים לא מפנימים וגם אם כן אז זכרונם קצר ומהר מאוד הם חוזרים לסורם.
זה קרה לי הבוקר בעבודה. לא דברים שאני אמרתי אלא דברים שנאמרו בסביבתי.
כל כך מצער לראות שאנשים לא חושבים לפני שהם מוציאים "פנינים" מפיהם.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2011 11:28

שאפתנית
שאפתנית
אבל אנשים לא מפנימים וגם אם כן אז זכרונם קצר ומהר מאוד הם חוזרים לסורם.
זה קרה לי הבוקר בעבודה. לא דברים שאני אמרתי אלא דברים שנאמרו בסביבתי.
כל כך מצער לראות שאנשים לא חושבים לפני שהם מוציאים "פנינים" מפיהם.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2011 05:50

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
אכן הגישה שצריך לשלוט על הפה ולא להוציא כל מחשבה שעולה במוח מיד החוצה....... היא מאד מודרנית וחדשנית.
פעם לא האמינו שיש למילים כזה כוח.
אמרו אז אמרו ועברו לסדר היום..........
גם אני זוכרת כל מיני מילים שנזרקו אלי במהלך חיי במסמרים מלובנים בתוך ליבי. ולעולם לא שוכחים את אותן מילים.
אך לדאבוני אני גם זוכרת מילים שאני זרקתי מתוך להט , פגעתי, ויש דברים שממש לא ניתן לתקן, אפילו אם מתנצלים ומכים על חטא, עדיין הצלקת נשארת לתמיד.
אז באמת לחשוב היטב היטב לפני שזורקים את המילים מהפה ,כי ברגע שיצאו הם כבר לא בשליטתנו.
שתהייה שנה טובה שבה נשקול את דברינו ולא נגרום חס וחלילה לאף אחד להצטער ולהיות אומלל.

אמן ואמן
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2011 05:29

dany
dany
אכן הגישה שצריך לשלוט על הפה ולא להוציא כל מחשבה שעולה במוח מיד החוצה....... היא מאד מודרנית וחדשנית.
פעם לא האמינו שיש למילים כזה כוח.
אמרו אז אמרו ועברו לסדר היום..........
גם אני זוכרת כל מיני מילים שנזרקו אלי במהלך חיי במסמרים מלובנים בתוך ליבי. ולעולם לא שוכחים את אותן מילים.
אך לדאבוני אני גם זוכרת מילים שאני זרקתי מתוך להט , פגעתי, ויש דברים שממש לא ניתן לתקן, אפילו אם מתנצלים ומכים על חטא, עדיין הצלקת נשארת לתמיד.
אז באמת לחשוב היטב היטב לפני שזורקים את המילים מהפה ,כי ברגע שיצאו הם כבר לא בשליטתנו.
שתהייה שנה טובה שבה נשקול את דברינו ולא נגרום חס וחלילה לאף אחד להצטער ולהיות אומלל.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2011 04:41

אקורדיאון
אקורדיאון
אפילה כמדומני שהדור הקודם נהג לעשות שימוש בשיטה של להפיל על המצפון שלנו
ונכון שלמילים הללו יש כח והשפעה גם אם לא זו היתה בדיוק הכוונה.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2011 01:12

EFF
EFF
אביב יקרה,הסיפור שלך עורר אצלי זכרון שאני מנסה כבר במשך שנים להסתיר ולהעלים...גם אני שמעתי פעם בילדותי מאימי ז״ל את המילה -את גורמת לי לחלות ב.......וכשחלתה הרגשתי איום ונורא. אני נושאת איתי את הדבר הזה כבר שנים,ובפעם ראשונה מוציאה את זה לאור
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2011 00:01

אביב
אביב
תודה לכולם smile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2011 12:52

רבקה
רבקה
אביב יקרה סיפור אישי
שנוגע מאוד ללב
11 שנה עברו וכנראה שהזמן לא ריפא את הפצעים
את חייבת לעבוד על עצמך ולהוריד מעצמך את רגשי האשמה
ולצאת לדרך של שמחה ואושר
נכון לא קל לתת עצות אבל חייבים לנסות
חיבוק לחיזוק
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2011 12:22

סיסי 17
סיסי 17
אביב יקרה , כל הכבוד על השיתוף האישי ,
מאחלת לך שהזמן יעשה את שלו לטובה ולהקלה
מבינה לליבך
שבוע טוב ומבורך
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2011 12:02

קרולין
קרולין
אביב יקרה,
ריגשת אותי עד שמעות.
מצטרפת בחום לבנות, הסירי את רגשות האשמה והמשיכי קדימה את חייך באופטימיות ובשמחה.
כל החיים לפנייך...מאחלת לך מעומק ליבי שתדעי ים של אושר, בריאות והצלחה בהכל.
שבוע טוב ומבורך.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2011 08:59

יולי
יולי
אביב יקרה,Angel Wings
הסיפור שלך ממש צימרר אותי אבל חשוב שתזכרי שכולנו בני אדם ולא תמיד מתכוונים למה שאומרים, לפעמים עוברים עלינו רגשות קשים מכל מיני סיבות והרבה פעמים מוציאים את הקיטור על מי שפשוט נמצא שם ולא על האשמים או על הגורמים לעצבים שלנו. אפילו בדרך כלל מוציאים את הכעס על מי שבכלל לא אשם אלא היה שם במקרה....צר לי שאלו היו המילים האחרונות של אביך אלייך. יחד עם זאת אני בטוחה שאי שם למעלה , בעולמות אחרים הוא אוהב אותך מאוד ואם היה יכול להחזיר בחזרה או למחוק את המילים הקשות הוא בוודאי היה עושה זאת במיוחד לאור העובדה שאת היית ביתו הקטנה והאהובה . הכי חשוב שתשימי את הסיפור הזה מאחורייך, ואם זה קשה לעשות את זה לבד...אפשר לנסות שיחות עם פסיכולוגית כדי לשחרר את החוויה הזו ממך ולהמשיך בחייך. אם את מרגישה שאת יכולה פשוט לשים את זה מאחוריך בכוחות עצמך חשוב שתעבדי עם עצמך על הסליחה לאבא שלך ועל לזכור את הרגעים הטובים והיפים שלך איתו ושל כולכם כמשפחה מלוכדת ואוהבת. אני חושבת שלהתרכז באירועים המשמחים והחיוביים יכול לעזור לך לשכוח את המקרה החד פעמי הזה. תחשבי על כוחה של מילה בקטעים טובים ומעודדים כמו שאמרו לך תראי איזה יופי רזית, ואת נראית נפלא וזה נותן לך כוח להמשיך בדיאטה , או אם מישהו אמר מילה פחות טובה אז זה נתן לך לומר דווקא מי שחושב שאני מלאה אני חושבת אחרת ואני עושה עם עצמי תהליך ועם מודעות עצמית שיש לי עכשיו אני משפרת כל תחום בחיי ופשוט ממשיכה הלאה באנרגיות הכי טובות והכי חיוביות כי היום הזה הוא מתנה וכל יום שיש לי כאן הוא מתנה וצריך להתייחס לחיים כאל מתנה. לפעמים קורות תקלות/ ריבים/ כעסים/ דברים שנאמרו כבר ופגעו אבל אף אחד לא מושלם ופשוט להמשיך הלאה ולהתרכז רק ביופי ובטוב ובחיוביות שיש לחיים הנהדרים הללו להציע לנו.
שיהיה לך יום מקסים,
ורק חוויות טובות מעתה והלאה, ותבורכי בכל אשר תפני ותעשי,
יולי
edited by יולי on 9/18/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2011 08:48

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב אביב,
ריגשת אותי מאוד. לקחתי את המשפט האחרון שכתבת בפוסט (תמיד תסיימו את השיחה במחשבה שזו הולכת להיות השיחה האחרונה...)
אני בהחלט מתכוונת לאמץ אותו.
אני מקווה שתתגברי על רגשות האשם כי את באמת לא אשמה במותו של אביך. אני בטוחה שהתחושה קשה בגלל הסמיכות לוויכוח שהיה בניכם אבל את חייבת להשאיר את זה מאחור ולהתקדם כדי שחייך יהיו נוחים ומאושרים יותר.
אני מאחלת לך שנה טובה !!!
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2011 05:05

אקורדיאון
אקורדיאון
אביב יקרה המקרה כשלעצמו כל כך מרגש אך כולנו חייבים ללמוד ול ממנו ולהפנים שתמיד יש לספור עד
עשר ואכן לחשוב שאת שנאמר לעולם אין להחזיר .יחד עם זאת כולנו רק בני אדם.
יקירה הסירי את רגשות האשמה מליבך וכפי שמירי כתבה לך זיכרי את אביך הטוב המפרגן והגאה בביתו.
חיבוק גדול לחיזוק ויישר כח על השיתוף.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2011 03:00

אשירה
אשירה
אביב יקרה,
כל כך מובנת לי הרגשתך ולמרות שבאופן רציונלי אין לי כל ספק שאינך אשמה, אין את יכולה להימנע מרגשותייך.
אנחנו לא אלוהים ואין לנו שליטה על הבריאה ועל מה שקורה, אבל לפעמים צרופי מקרים או דברים שקורים בעיתוי מסוים משאירים אותנו חסרי אונים מול הכוח שלהם עלינו.
אין כמעט אדם שלא נתקל בחייו במצבים של "לו הייתי עושה או אומר כך......." או "לו הייתי נמנע מ........" אז התוצאה הייתה אחרת. אז אם זה קשור לכסף או דברים חומריים אחרים אנו אומרים כפרה, העיקר הבריאות והאושר. אבל כמו במקרה שלך כשזה קשור בחיי אדם ועוד אדם הכי קרוב אלייך אין לנו מה להגיד לעצמנו מלבד זאת שאותו אדם יקר אהב אותנו ואנחנו אהבנו אותו, קרה לנו אסון והוא איננו עוד איתנו, וזה שבמקרה היה לנו באותו יום דו שיח כזה או אחר, לא קשור למקרה עצמו.

אני מקווה שתמצאי מרגוע לנפשך ותמשיכי בחייך כשאת נוצרת בליבך את הקשר המיוחד שהיה לך עם אביך, כי לא כל אחד זוכה בקשר כזה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2011 22:43

מיכל שרון
מיכל שרון
אביב יקירתי, אין לך מושג כמה אני מבינה ומזדהה!!!
עצם הכתיבה שלך כאן והחשיפה כבר מעידה על השינוי בתפיסה, על המקום והזכרון של המאורע.

אני מאחלת לך שבשנה החדשה הבאה עלינו לטובה, תצליחי להיפטר מרגשי האשמה.

חזקי ואמצי
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2011 16:18

miribelkin
miribelkin
Administrator
אביב יקרה תודה על הפוסט המרתק.....מקוה שההרצאה תעזור לך להבין...
שאבא היה רק בן אדם, וכולנו טועים, וכנראה שהוא הרגיש מאד רע.......ולכן גם דיבר כך,,,,,צאי מזה זיכרי לו רק את דבריו ומעשיו הטובים.אף אחד לא מושלם,
גם אנחנו כולנו חוטאים במילים לא יפות וטובות.....מנסים ללמוד ולהשתפר. תיסגרי את העיניין ותמשיכי הלאה. אוהבת אותך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2011 16:08

dany
dany
אביבי יקרה
אין מילים לתאר את סערת הרגשות שאת עוברת, כאב גדול של החמצה וחוסר אונים שאין כבר עם מי לפתור את הבעיה.
יקירתי , אני מקווה שיבוא מזור לנפשך, אני בטוחה שבאמת אלו היום מילים מהפה ולחוץ, ובוודאי שהוא לא חשב את זה באמת...... את יודעת בעידנא דה ריתחא.
ואני מסכימה איתך שצריך לברור מילים ותמיד לקחת בחשבון איזה נזק בלתי הפיך יכולה מילה לא במקום לעשות.
ומודה שגם אני כאמא לילדים אמרתי ממש דברים לא במקום........ וגם לי אמרו שהייתי ילדה..... כנראה שזו דרך העולם, אך באמת עלינו לעשות מאמצים ולהתגבר על הדחף הראשוני.
מאחלת לך לקראת השנה החדשה שקט נפשי, ורפואה לכאב.
בחיבוק גדול דני
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2011 15:22

1103
1103
אביב יקרה
איזה פוסט מרגש עד דמעות. לא משנה מי עומד מולך ולמי אתה אומר דברים,
תמיד יש לשקול מילים.ברגע של כעס וריתחה אנו אומרים לפעמים דברים,שבמחשבה
שניה אנו מצטערים אך את הנעשה אין להשיב ואת שנאמר אין לקחת חזרה.
שבת נהדרת מוארת ויפה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2011 13:13

אביב
אביב
מירי יקרה,
ישבתי עכשיו ושמעתי את ההרצאה שלך, ואני כותבת עכשיו כשהידיים שלי רועדות והלחיים רטובות מבכי כי אני הולכת לשתף אתכם במשהו שלמעט המשפחה הקרובה שלי אף אחד לא יודע..
לפני 11 שנה היתה לי מריבה מטופשת עם אבא שלי, ביקשתי ממנו את האוטו והוא לא הסכים ואז הוא "שטף" אותי במשפטים קשים ביותר: "את כל הזמן לוקחת את הרכב ואת לא שמה דלק" "את כל הזמן נלחמת איתי ובסוף את תמיד זוכה" "את לא שמה לב כמה שאת מעצבנת אותי כל הזמן" והמשפט האחרון שלו והגרוע מכולם היה "ניצחת! תקחי את הרכב, אבל שתדעי שאת עושה אותי חולה ואם יקרה לי משהו זה יהיה בגללך!" לא עברה שעה והוא התעלף בבית, לקחו אותו באמבולנס לבית חולים שם הוא היה בקומה שבועיים ולבסוף נפטר...
אני הכרתי את אבא שלי הכי טוב מכולם, אני יודעת שאם הוא היה יכול הוא היה לוקח את כל המשפטים האלה בחזרה, האחים שלי תמיד קינאו כי אני הייתי הבת הקטנה והאהובה שלו, מקור הגאווה שלו, הבת שהביאה את הציונים הכי טובים, הבת שאיתה הוא היה הולך לכל הטקסים של הבית ספר וכל המורים הכירו ואהבו אותו, אבל הדברים נאמרו והוא לא יכול לקחת אותם בחזרה ומה שקרה כבר קרה והותיר אותי עם רגשי אשם נוראיים, זה כבר 11 שנה שאני מתמודדת עם ההרגשה שאני האחראית היחידה למותו של האבא היקר שלי... וזהו כוחה של מילה..
הידיים שלי ממש רועדות כרגע ומקשות עלי להמשיך בכתיבה אז אני אסיים במשפט אחד:
לא משנה מי הוא זה שעומד מולכם, בין אם זה חבר או אוייב, תמיד תסיימו את השיחה במחשבה שזו הולכת להיות השיחה האחרונה...
מירי, תודה!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הרצאה מדהימה!!!! סיפור אישי ביותר

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!