16/09/2011 10:13
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מירי היקרה מאוד, כבר הקשבתי להרצאה פעמיים, ואני ממש נפעמת!! נכון כל כך, וקולע כל כך!! וכמה כל מילה השפיעה על חיי, וכמה אני זוכרת כל מילה... אני אישית יודעת שאנשים רבים וטובים סביבי לא התכוונו לפגוע בי, אך במשך השנים כל מיני מילים ומשפטים מיותרים שמצטברים ונערמים, ורק עתה אני לומדת לסנן ולברור וכן - גם למחוק!! ומצד אחר, גם אני מטבעי ישרה וישירה, ואומרת לאנשים במשך השנים בדיוק את מה שאני חושבת ואת מה שאני מרגישה, ואני יודעת שפעמים רבות זה לט מועיל, אלא רק מזיק, ובשנים האחרונות, ובעיקר בשנה האחרונה, אני עובדת חזק מאוד על העניין. לנשום עמוק, לחשוב, להירגע, ורק אח"כ להגיב, אם בכלל... ולעתים, אחרי שאני חושבת, אני כבר לא מרגישה צורך להגיב... וזה נפלא!! זו ממש עבודה קשה, ואני מתחברת כל כך אל ההרצאה ואל הדברים שאמרת, שפשוט אין לי מילים!! לצערי הרב, אילת עלתה לי מחיר יקר של ק"ג וחצי, אבל גם אני - בזכותך ובזכות השיטה המדהימה, והתמיכה שלך, והעידוד של כל הפורום - אני בטוחה שארד אותם השבוע, ואני לא מתכוונת לוותר!! פשוט חבל לי לקלקל.... ועוד מילה אחרונה, מירי היקרה - את נראית נפלא, צעירה מתמיד, האדום הולם אותך מאוד, וגם הקוקו - מתוק וצעיר וגזעי... בקיצור - 'חתיכה' אמתית!!! מקווה לשבוע שקט ורגוע של צעדות... כעת אני יוצאת לצעוד - בזכותך!!! אוהבת מאוד, חיה
|