15/09/2011 20:35
 EFF Posts: 6417
|
כרובית יקרה,אכן חיינו הם "גלגל ענק"..פעם למעלה ופעם למטה..ברור שכולנו רוצים להיות כל הזמן למעלה ולהנות ממה שהמצב הזה מגשים עבורנו - אבל לצערנו זה לא כך...שבי על "הגלגל" - השארי עימנו - ונדאג שתרגישי תמיד בגובה...
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2011 18:01
 קרולין Posts: 6651
|
כרובית יקרה ברוכה השבה אלינו. ים של הצלחה בתהליך... ומזל טוב על הכרטיס זהב ועל המחויבות לעשייה ושינוי. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2011 13:25
 רבקה Posts: 8411
|
כרובית כל הכבוד על חזרתך למסלול הירידות המשיכי כך ועוד ירידות יובילו אותך למטרה הנכספת אנחנו זכינו במירי היקרה לנו והרווח כולו שלנו המשך יום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2011 08:56
 נחושה Posts: 6982
|
קודם כל שמחים ששבת אלינו לפורום ולעשיה פעילה בחוגים זאת ההתחייבות שלנו לא רק כלפי הכרטיס והכסף אלא באמת תמרור שככה אי אפשר להמשיך וצריך להתחיל ולעשות אין אפס כשיש עשיה יש תוצאות וכל הכבוד על הירידה נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2011 06:45
 שאפתנית Posts: 8392
|
איזו ירידה יפה כרובית כל הכבוד! אני מסכימה עם כל מילה שלך לגבי ההרצאות של מירי ואני מחכה לימי חמישי כדי לצפות בהרצאות של מירי ולקחת עוד משהו לתרמיל התובנות שלי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2011 05:13
 dany Posts: 19819
|
כרובית כל הכבוד על הירידה, כבוד על החידוש את בעצם עושה לעצמך את המתנה הנפלאה ביותר לפני החגים. וברור שאת תרדי!!!!!!!!!!!!! המון המון הצלחה. חיבוקי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2011 04:27
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ברוכה השבה וכל הכבוד על הירידה,מהרגע זו תהה המגמה. אכן מסכימה שגם הרזים מפסידים כי ההרצאות מתוות דרך חיים עם המון איכויות ובריאות ועוד תובנות כהנה וכהנה. אנחנו המרוויחות וטוב שכך. בהצלחה,המשיכי לשתף אותנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2011 20:22
 כרובית Posts: 261
|
שלום לכולם! מזמן שלא כתבתי...עברה עלי תקופה עם הרבה לחצים... עליה הדרגתית במשקל . שבוע שעבר חידשתי זהב...לא יודעת למה, אבל כל שנה אני נלחצת כשאני רואה את המדבקות בפנקס הולכות ומתמלאות ונשארת רק המדבקה האחרונה.. הרי ברור שאחדש..אבל משהו בסוף מלחיץ אותי, אני אוהבת לראות שהפנקס פנוי, שיש לי עוד הרבה פגישות להגיע אליהן. אז חידשתי שבוע שעבר והנה, קילו וחצי פחות!!! דבר שלא קרה לי מזה זמן רב! אני נופלת למתוקים, נופלת וקמה. והעיקר להמשיך בדרך ולנסות ללא יאוש.כי ההרגשה מגעילה לאחר גריסת הסוכרים הזו. וההרצאה השבוע כל כך נכונה, אני תמיד נדהמת מהיכולת של מירי לתת עוד תובנות. כל כך הרבה שנים אני בחוגים ואף פעם לא משעמם. איזה הפסד לרזים שלא למגיעים להרצאות אז הנה מצאתי משהו טוב בלהיות שמנמודים....החוגים של מירי. מקווה שאמשיך להצליח לרזות, אני רוצה עוד 5 קילו בערך....זה יקח לי קצת זמן כי אין לי הרבה עודפים כבר.. אבל יש לי עוד הרבה שנים להיות כאן. הכל בסדר!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|