16/09/2011 16:39
 dany Posts: 19819
|
שבת של נחת ורגיעה אמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2011 14:26
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
נכון, כמה את צודקת. לחשוב על עצמנו, לראות את האור בצבעים קצת יותר חזקים בשל התקופה בשנה, להסתכל בדרכים ולראות כבר עלים נושרים, ואלה מבשרים את הסתו ואחריו יבוא החורף התחדשות יחד עם ריח הגשם. וכשנפלתי על סרט בסלויזיה שמראה את רוע האדם, העברתי תחנה. למה לי לראות דבר כזה? חומרים למחשבה, על אופי האדם, אבל אני מתמקדת בטוב שבכל אדם. והנה השבוע קיבלתי כמה תזכורות מכל מיני אנשים שגם הם השתנו עם הזמן. פחות יהירות אני רואה אצלם. זה משמח כי אל לנו לשכוח מי אנו. רק בני אדם וברגע אחד יכולים להעלם מן העולם. וכל ההחלטות הן של בורא העולם שרואה כל אחד ושומר עליו. לשכבר במיטה כשאין לי אנרגיות זה טוב כי אני לא ישנה ביום אבל משננת לעצמי את הסיפורים שעוד מעט אופיע עימהם, וזה ממלא אותי באושר כי זה אומר שאני חוזרת לעצמי. האהבה הגדולה שלי היא סיפורים וכשאני מתמקדת בהם אני חיה אותם לחלוטין במיוחד את אלה שכתבתי... ואת ההרגשה הזו המופלאה אני מעבירה לקהלים שלי. כשאני רואה עיניים נוצצות וחיוכים זו מתנה שאין כמותה לאושר פנימי אצלי. מחיאות הכפיים של הקהל נשמעות לי כמנגינה עריבה אבל אני תמיד זוכרת מי אני. כל מה שיש לי כל מי שאני אלה מתת אלוה ואני רק כלי בידי בורא עולם להביא קצת שמחה לאנשים. היש אושר גדול מזה? אם יש לי כשרון הוא בא מלמעלה ותמיד מזכירה לעצמי, שבעצם כלום אינו שלי. לכן גם אני שווה לכל אדם אחר ושום הצלחה לא תעוור את עיני. השקט הפנימי הוא עוזר להתרכז ולהתרגש כל פעם מחדש כשאני מספרת את סיפורי ורואה את האהבה שזורמת אלי מהקהל. אז אפשר להנות מכל רגע ולזכור שהכל זמני ויכול להילקח מאיתנו בכל רגע. להנות מהרגע זו הברכה הגדולה ביותר בלי לחשוב על העתיד או העבר לא זה ולא זה אינם בידינו... והנה מתקרבת השבת שכבר מגיעה יותר מוקדם בשל התקצרות הימים ואני מברכת את כל הקוראים בשבת ברוכה ושלווה העיקר לשמור על שפיות והערב יהיה המבחן שלי כי אנו מוזמנים לחברים ושם יש תמיד עוגות מדהימות תוצרת בית... אבל אסתכל על הכל ואחשוב על התוצאות מחר ובימים הבאים בתקווה שאחזיק מעמד לא לגעת בהן
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2011 14:09
 נחושה Posts: 6982
|
תודה בנות יקרות על תגובתכן... השבוע הזה דווקא היה מעצבן למדי.... שוב זה בעיה שלי שאני בוחרת להתעצבן מהערות של הבעל אבל מילא... שישבת הגיע ואני מתכוונת להוריד הילוך ובכל מצב לברך ולהודות על כל מה שיש לי.... שיהיה סופשבוע רגוע ושלו נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2011 16:29
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי פוסט מדהים כתבת לנו לא קל - נכון אפשרי אך אני צריכה ללמוד עוד הרבה וליישם דברים כדי להגיע לשקט הנפשי והלוואי והוא יגיע במהרה צעד ועוד צעד והוא בסוף יגיע ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2011 10:22
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי! את מרגשת ומדהימה. נשיקות ויום מקסים ורגוע שיהיה לך ולכולםםםםםםםםםם. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2011 10:00
 הסמויה Posts: 2467
|
כל מילה אמת...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2011 09:46
 שרה Posts: 111
|
מדהימה! דייקת לי לתוך הלב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2011 06:43
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב נחושה, אני שמחה בשבילך שמצאת את שביל הזהב שהוביל אותך לשקט הנפשי והוא באמת שווה הון. בכתיבתך היפה אפשר כבר לחוש את השקט הנפשי. אני מאחלת לך שתצליחי לשמור עליו ושילווה אותך תמיד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2011 05:08
 אקורדיאון Posts: 16382
|
להגיע לשקט נפשי עם הכל ולמרות הכל זו עבודה לא פשוטה אבל בהחלט בחירה שלנו ואפשר. יום נפלא ורגוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2011 04:49
 dany Posts: 19819
|
נחושתי תודה אצלי בזמן האחרון ההתעסקות הבלתי פוסקת עם הנושא עשתה את שלה ולרעה............ צריך קצת לשנות את הברגים במוח!!!!!!!!! שקט נפשי?????????? זה זו עבודה לא קלה. אך בהחלט בהישג יד !!!!! רק לרצות וזה קורה. תודה יקירה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2011 00:18
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2011 00:09
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה יקרה, לאחרונה את מציפה אותנו וכל מילה פנינה, שלא לדבר על האנרגיות המתפרצות והתובנות הנפלאות. תבורכי בהמון שקט נפשי ועשיה מוצלחת, לילה טוב
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2011 23:57
|
לילה טוב חברים יקרים.... שמתי לב שלאחרונה יש לי יותר שקט נפשי....איך את מודדת אתם בטח שואלים אז הנה כמה תובנות: מה יהיה מחר? פחות חדשות, פחות טלויזיה, הצצה קטנה באינטרנט, עלעול חטוף בעיתון...שטחיות? ממש לא...מה שמעניין אני גוזרת/מדפיסה/רושמת הערה או שתיים ביומן וממשיכה הלאה מה להכין לצהריים/לערב/לשבת? אני מכינה את המתכונים הנפלאים של מירוש ואפי, פורום מתכונים, קליק קצר וים של מתכונים באינטרנט ברגע (אוכל של בית, מתכון בטוח ואתרים נוספים) ומוותרת על כל מה שמטוגן או מלא בשמנת או ברטבים, מכינה רשימת קניות ופשוט מיישמת ומשדרגת את השיגרה המוכרת והילדים והבעל מחכים למטעמים החדשים... שוב כביסה/נקיונות/שישי? זה החיים יש משימות שחוזרות על עצמן וכך יהיה...החוכמה היא לבצע אותן ביעכילות ותחת הקצבת זמן ולסיימן עד תום....2 שירים לכיור, עד החדשות תליתי את המכונה.... לישון? למי יש זמן? אני שמה שעון מעורר ומקציבה לעצמי חצי שעה בשכיבה ובעיניים עצומות...נרדמתי יופי, לא נרדמתי אז הרגיעה עשתה את שלה...שטיפת פנים, חידוש איפור ובושם...חיוך ויוצאים לחוג.... וכך הלאה... השקט הנפשי רב יותר כשמפסיקים לדאוג כל הזמן לכולם חוץ מלעצמי...כשמרימים ידיים ומפסיקים לעשות/לזוז/לחיות/לחייך/להשתדל.... השקט הנפשי רב יותר כשמחייכים יותר, מחבקים יותר, כותבים בפורום, קוראים אתכם או נותנים ציור חמוד במתנה , מילה טובה על מאמץ, קצת פחות ביקורת, קצת יותר דוגמא אישית ובכלל עוצרים את האוטומט ומכניסים להילוך איטי, מתבונן, בפרספקטיבה...מחפשים דרך.....מחפשים קו או קצה חוט ואז ממוקדי מטרה הולכים ישר קדימה!!! שקט נפשי מושג כשיש שליטה באוכל ואנחנו לא משתמשים באוכל כסם/ פיצוי זמין ובלתי פוסק.... זה לא תמיד מצליח....אבל כשעושים וזה עובד זה שווה את הכול....  נחושתכם edited by נחושה on 9/14/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|