הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כוחה של מילה....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/09/2011 19:33

tal_f
tal_f
חיוך מהלב, כך הכבוד שהכרת במה שקרה והחלטת לפעול.. מגיע לך את הטוב ביותר ..גם אני זהירה במילותי ולפעמים במיוחד במסגרת המשרד אני שומעת כוחניות רבה ושליפות מהמוטן בד"כ של מנהלים לכפופים שלהם. ואני חושבת לעצמי האם אין דרך אחרת ? יש לי עובדים ואין ספק שאני לא כוחנית או לא קשובה אבל האם זה מתפרש כחולשה? לפעמים לצערי כנראה שכן... צריך להתאמן בלהיות אסרטיבית אך גם גמישה .. לא פשוט.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2011 19:29

tal_f
tal_f
נחושה.. כמו שכולן עודדו.. מה שעולה מהר גם יורד מהר... צריך לשנות כיוון ולהחזיר חובות. אנו כולנו במסגרת, פעם עולים ופעם יורדים ... אחרת היינו נעלמים . המון הצלחה בהמשך ובריאות לכולם
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2011 17:28

dany
dany
רבקוש הברקה !!!!!!!!!!!!רבקה כתב:
אשירה כתב:

תרתי משמע
החיים והמוות ביד שמכניסה אל הלשון ח ח ח ח
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2011 15:31

רבקה
רבקה
אשירה כתב:

תרתי משמע
החיים והמוות ביד שמכניסה אל הלשון ח ח ח ח
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2011 20:54

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
נחושתית נכתב הכל מה שהיה היה ואני בטוחה שאת שוב על המסלול שמחה שבריאות בנך בסדר רק טוב
וחיווך מהלב כל הכבוד על דרך פעולתך כך צריך להיות גם רופאים צריכים להתבטא יפה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2011 18:37

tutit
tutit
נחושה יקרה!
לא נורא אם עלית זה יכול לרדת בשבוע הבא העיקר להסתכל קדימה,ולהאמין בעצמך שזה אפשרי
העיקר שאנחנו במסגרת ואנחנו מטפלות במצב והקילו הזה וחבריו יאלצו בסוף לרדת...........
כי אם מירי בסביבה אין להם ברירה!!!
אוהבים אותך המון ♥נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2011 14:54

אשירה
אשירה

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2011 13:58

רבקה
רבקה
נחושתי הכי חשוב שהבדיקה יצאה בסדר גמור
ורק בריאות
ועכשיו את פנויה בשקט הנפשי לדאוג גם לעצמך
והכל יסתדר בעזרתה של מירי שלנו,המסגרת
וכמובן בכוחות עצמינו
ממשיכים קדימה לעבר המטרה
ופתאום זה מגיע אופס קלענו
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2011 13:45

שאפתנית
שאפתנית
איזה מוסר השכל יפה. איזה יישום נפלא בחיים וזה מה שחשוב, היישום. כל הכבוד לך !
חיוך מהלב כתב:
כוחה של מילה הוא משפט מפתח בחיי. אני מאד נזהרת במילותי ובוחרת אותן כי "חיים ומות ביד הלשון" והרי ידוע הסיפור על אותו ילד שהיה פוגע בכל בני משפחתו. יום אחד לקח אותו אביו והביא לו לוח גדול. על הלוח היו מסמרים. הנה כך אתה נוהג אמר לבנו. כל המסמרים הם הפגיעות שפגעת בחבריך ובני משפחתך. ועתה אחרי שלמדת לקח, אתה מוזמן להוציא את המסמרים כל פעם שאתה מתקן את התנהוגתך. ואכן הילד שבגר בינתיים הצליח לבקש סליחה ולהוציא כל פעם מסמר אחר מהלוח ... אחרי שסיים את הפרק הזה בחייו, שוב הראה לו אביו את הלוח. ראה בני אמר לו. הצלחת בגדול לתקן את המעוות אבל בכל מקום שבו פגעת עדיין יש חור במקום המסמר כלומר הכאב שגרמת לכל האהובים עליך הוא נשאר כמו אותו חור של המסמר גם כשהוצאת אותו מהלוח.ואם מדברים על כך, הרי בשבוע שעבר הייתי אצל רופאה - בדקה אותי והכל בסדר. אחרי כן, החלה לדבר על דברים שאינם בתחום טיפולה בי, הכניסה בי חרדות מיותרות ויצאתי ממנה כועסת מתוסכלת וגם חרידה. הפעם החלטתי שאני לא עוברת לסדר היום, כי אמנם היא רופאה ואני סתם הדיוט אבל שנינו שווים בפני האלוהים. לכן, התקשרתי אליה ואמרתי לה את דעתי על הדרך שבה התבטאה. דיברתי בנימוס ומתוך כבוד, אך היא לא נתנה לי לדבר ונכנסה לדברי. אמרתי לה " את אינך מכבדת את עצמך" לא נותנת לי לסיים משפט. בקיצור הוצאתי את מה שישב לי בבטן וטוב שכך. כך סגרתי את העניין ומייד עברתי לרופא אחר במקומה. תודה לאל היא לא הרופאה היחידה בעולם... והרי רופא יותר מכולם צריך לנהוג בזהירות במילותיו ובמיוחד להיות רגיש זה נקרא. BED SIDE MANNERS. זה חלק מהמקצוע.
זה כמובן שונה בעניין האוכל. גם אם הגזמנו ועלינו במשקל אפשר לתקן את המעוות ולהמשיך הלאה. אנו עושים רק טובה לעצמנו כשאנו "חוזרים למוטב" וכמה שיותר מהר. וכמו שמירי אומרת מה שעולה מהר יורד גם כן מהר. לכן אני במסגרת וחשוב לי מאד להמשיך ולהיות חלק ממנה כי אין לי ברירה. יום נפלא לכולנו . וזה נכון מה שכתבת סמויה כי החיים הם עליות ומורדות כל הזמן... וכך גם המשקל.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2011 12:38

חיוך מהלב
חיוך מהלב
כוחה של מילה הוא משפט מפתח בחיי. אני מאד נזהרת במילותי ובוחרת אותן כי "חיים ומות ביד הלשון" והרי ידוע הסיפור על אותו ילד שהיה פוגע בכל בני משפחתו. יום אחד לקח אותו אביו והביא לו לוח גדול. על הלוח היו מסמרים. הנה כך אתה נוהג אמר לבנו. כל המסמרים הם הפגיעות שפגעת בחבריך ובני משפחתך. ועתה אחרי שלמדת לקח, אתה מוזמן להוציא את המסמרים כל פעם שאתה מתקן את התנהוגתך. ואכן הילד שבגר בינתיים הצליח לבקש סליחה ולהוציא כל פעם מסמר אחר מהלוח ... אחרי שסיים את הפרק הזה בחייו, שוב הראה לו אביו את הלוח. ראה בני אמר לו. הצלחת בגדול לתקן את המעוות אבל בכל מקום שבו פגעת עדיין יש חור במקום המסמר כלומר הכאב שגרמת לכל האהובים עליך הוא נשאר כמו אותו חור של המסמר גם כשהוצאת אותו מהלוח.ואם מדברים על כך, הרי בשבוע שעבר הייתי אצל רופאה - בדקה אותי והכל בסדר. אחרי כן, החלה לדבר על דברים שאינם בתחום טיפולה בי, הכניסה בי חרדות מיותרות ויצאתי ממנה כועסת מתוסכלת וגם חרידה. הפעם החלטתי שאני לא עוברת לסדר היום, כי אמנם היא רופאה ואני סתם הדיוט אבל שנינו שווים בפני האלוהים. לכן, התקשרתי אליה ואמרתי לה את דעתי על הדרך שבה התבטאה. דיברתי בנימוס ומתוך כבוד, אך היא לא נתנה לי לדבר ונכנסה לדברי. אמרתי לה " את אינך מכבדת את עצמך" לא נותנת לי לסיים משפט. בקיצור הוצאתי את מה שישב לי בבטן וטוב שכך. כך סגרתי את העניין ומייד עברתי לרופא אחר במקומה. תודה לאל היא לא הרופאה היחידה בעולם... והרי רופא יותר מכולם צריך לנהוג בזהירות במילותיו ובמיוחד להיות רגיש זה נקרא. BED SIDE MANNERS. זה חלק מהמקצוע.
זה כמובן שונה בעניין האוכל. גם אם הגזמנו ועלינו במשקל אפשר לתקן את המעוות ולהמשיך הלאה. אנו עושים רק טובה לעצמנו כשאנו "חוזרים למוטב" וכמה שיותר מהר. וכמו שמירי אומרת מה שעולה מהר יורד גם כן מהר. לכן אני במסגרת וחשוב לי מאד להמשיך ולהיות חלק ממנה כי אין לי ברירה. יום נפלא לכולנו . וזה נכון מה שכתבת סמויה כי החיים הם עליות ומורדות כל הזמן... וכך גם המשקל.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2011 10:23

הסמויה
הסמויה
כל החיים הם עליות וירידות
בכל התחומים
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2011 10:16

קרולין
קרולין
נחושתי יקירתי,
את עם הפנים קדימה.....העיקר שהבדיקות בסדר ....שבוע הבא את מחזירה חובות. סומכת עלייך.
נשיקות
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2011 09:25

קרנושה
קרנושה
אהובתי.
החיים שלנו תמיד כרוכים בעליות וירידות. אבל עם מירי אחנו מכוונים רק לירידות...
אז מה שעולה מהר-יורד מהר, את כבר אלופה, קטן עלייך! בטוחה ששבוע הבא תחזירי כאילו לא היה♥
גזורה עלייך מאהבה♥
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2011 09:17

נחושה
נחושה
תודה מהממות, יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2011 06:44

שאפתנית
שאפתנית
נחושה בוקר טוב,
העיקר שכולם בקו הבריאות ואת שוב חוזרת לחתוך סלט ולשליטה מלאה. אני מאמינה שבשבוע הבא את מחזירה את החוב וממשיכה קדימה.
שיהיה לך יום מוצלח ובהצלחה ברישום!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2011 04:46

אקורדיאון
אקורדיאון
נחושתי מי כמוך יודעת ,מה שעולה מהר כך גם ירד,שבוע חדש ומחזירים חובות.
זה קורה לנו משום מקום וכנראה גם יקרה,החשוב שכולנו כאן ולא מוותרות.
המון בהצלחה יקירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2011 23:01

dany
dany
נחושה מתוקה
השבוע עבר נגמר ואת חוזרת למסלול כרגיל עם עוד ועוד תובנות. שיהיה לך בהצלחה יקירה ואמן עד לחג תצלחי ותעברי אל עבר המספר המיועד והמיוחל.
מירוש כפי שאת אומרת אם את המורה הגדולה שלנו יכולה לרשום אז מי אנחנו שלא.................
עלי תודה לאל עבר היום יום שפוי...........
אז ממחר גם אני עם עט ונייר ורישום!!!!!!!!!!!!!!
לילה טוב יקירות
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2011 22:38

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה יקרה ומפרגנת,
אני התחלתי הבוקר רישום מדויק, ואם אני יכולה כולם יכולים,
כל השאר בהרצאה החשובה השבוע, מחכה לכם במעמד השקילה
באהבה גדולה שולחת גם איחולי הצלחה לאנשי האינטרנט אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2011 22:27

נחושה
נחושה
ערב טוב פורום יקר,
לא עמדתי בהבטחתי לעבור קידומת, עליתי קילו שלם וכפי שמירי אומרת, שום תירוץ, נסיבות וכל השאר לא שווים את זה....לא צריך להיות קשר בין רגש לאוכל!!!
הבוקר בביקורת של בני נתבשרתי שהאולטרסאונד מצויין תודה לאל וכך הסתיים לו שבוע לא קל בכלל אבל אין הצדקה, נפלתי על פחמימות מחמש ובעיקר על פירות, קצת ענבים, קיווי או שניים, שני שזיפים, עוד קפה....וכשלא רושמים, לא שוחים , לא הולכים ולא שומרים בשישבת אין אפס=בלעת שילמת.
אז הערב אחרי הרצאה משובחת, ומירי יפייפיה ומחבקת, אני מתחייבת להחזיר את הקילו הזה ומהר כדי שלא יידבק!!!
אני מצטרפת ליוזמה של מירי לרישום מוקפד עד ערב ראש השנה כדי להביא תוצאות!!!
מאחלת לכולנו שבוע נפלא ובשליטה ובשורות טובות (היו ירידות יפותsmile ) וליל מנוחה
נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כוחה של מילה....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!