13/09/2011 16:59
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אמת מאוהבת בסתיו ובאביב הקצרים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2011 16:10
 רבקה Posts: 8411
|
אלה הן באמת שתי העונות הכיפיות שאפשר להנות מהן נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2011 12:52
 tutit Posts: 2431
|
אקורדיאון כתב:
נו באמת שיהיה לחום והלחות סוף ולאחר מכן נבכה כמה גשום וקר וחוזר חלילה. שנהיה כולנו בריאים ונמשיך לקטר על מזג האוויר.
בדיוק כמוני..........סובלת מהחום ומצד שני לא סובלת חורף וגשם!!! אין על עונות הסתיו והבמיוחד האביב (יש לי אח בשם אביב שנולד בעונה הזאת)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2011 10:14
|
אוף שיגיע כבר הסתיו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2011 09:08
 dany Posts: 19819
|
כבר רוצה לשמוע את הרעמים ולראות את הברקים..............מתגעגעת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2011 06:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני אוהבת גשם, אני מחכה לגשם ואני מבטיחה לך אקו שאני לא אקטר על מזג האוויר, לא יהיה לי קר מידי, חשוך מידי, רטוב מידי. מצדי הגשם יכול כבר להגיע, יש אישור!!!  dany כתב:
אקו את בוכה על החורף.............. אני אוהבת אותו. אקורדיאון כתב: נו באמת שיהיה לחום והלחות סוף ולאחר מכן נבכה כמה גשום וקר וחוזר חלילה. שנהיה כולנו בריאים ונמשיך לקטר על מזג האוויר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2011 05:03
|
אקו את בוכה על החורף.............. אני אוהבת אותו.
אקורדיאון כתב:
נו באמת שיהיה לחום והלחות סוף ולאחר מכן נבכה כמה גשום וקר וחוזר חלילה. שנהיה כולנו בריאים ונמשיך לקטר על מזג האוויר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2011 04:51
 אקורדיאון Posts: 16382
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2011 20:47
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
30 שנה לא היה לי חם כמו שהיה לי בקיץ הנ"ל טוב יש לי סיבה מוצדקת אך אני מזדהה עם כל מי שחם לה וחיוך מהלב חמודה שיהיה לך הרבה בריאות וכל הכבוד שאת עושה וממשיכה כל יום ביומו יישר כוח ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2011 16:36
|
ממש קטסטרופה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2011 13:18
|
חזרתי עכשיו מפיזיוטרפיה בחוץ גיהנום חם חם ולח כולי מים ועכשיו לא צריך אוכל רק שתיה מרובה וזאת אני עושה ספטמבר עכשיו אבל בחוץ חום יולי אוגוסט ושנהיה רק בריאים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2011 10:22
 הסמויה Posts: 2467
|
גם אני נורא סובלת מחום הקיץ האחרון אבל עוד מעט הוא יגמר, סוף סוף
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2011 10:18
 קרולין Posts: 6651
|
חיוך מהלב יקרה, בריאות שלמה שתהיה לך. ובהצלחה רבה בתהליך....כיף לקרוא אותך. יום נפלא והמשך שבוע טוב ומוצלח. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2011 06:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב חיוך מהלב, אני שמחה בשבילך שחזרת לשגרה ולעשייה, אכן סוכות לא כל כך רחוק מאיתנו ואם את מופיעה בפסטיבל זה נהדר. ההליכות והפעילות הגופנית ימריצו אותך ויעשו רק טוב כך שזה נפלא שאת מתמידה. אני בטוחה שעם שליטה כזו באוכל את תראי ירידה יפה מחר. שיהיה לך יום טוב, שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 21:49
 קרנושה Posts: 3420
|
יקירתי, סחתיין עלייך! תמשיכי בתגמולים והחיזוקים הטובים שאינם באמת בהקשר של האוכל. לצערי אני עושה זאת יותר מדיי.. בכל אופן, נתראה בשלישי ועם ירידות יפות! אאאאאאאמן!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 19:28
|
חנה יקרה כל הכבוד על יישום החוקים התכנית והכללים והפינוק בקניית בגד שעושה טוב על הנשמה ההתמדה וההקפדה הם אכן דרך להצלחה מאחלת לך בריאות שלמה ונקווה שגם מזג האוויר ייטיב עימנו ותמיד שילווה אותך חיוך מהלב המוקרן לפנים המשיכי בדרך זו ונשירת הקילוגרמים יהיו לשביעת רצון נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 17:03
|
אכן החום והלחות חזרו להם חזק חזק והם ממש לא נעימים. חנה'לה תרגישי טוב. ואני בטוחה שגם תצליחי במשימתך להשיל את הקילוגרמים המיותרים. חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 16:58
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיוך מהלב יקרה שמחה על התובנות על השליטה ושחזרת אלינו אחרי הפסקה קצרצרה מחכה לך השבוע בחוגים אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 15:30
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
לכולן שלום רב, החום הנוראי שהגיח מהיכן שהוא, דוקא בספטמבר, לא נעים לי. אני מזיעה הרבה מאד, בעיקר בפנים (גם גלי חום) וגם עוד תופעות שבעטיו של השינוי במזג האויר. טוב, יש לי גוף רגיש במיוחד לאחר הניתוח שעברתי. דוקא בשבוע שעבר הייתי הרבה מחוץ לבית וגם אכלתי בחוץ אבל תמיד תמיד (מלבד פעם אחת) שיננתי לעצמי שיום השקילה הוא בעוד... לצערי לא הצלחתי להגיע כי החתול שלי כאמור היה פצוע קשה וגם עם זיהום שגרם לו חום גבוה. זה קרה ביום ג'. יום ד' היה עמוס מאד ולא הצלחתי להגיע לצערי. אך מאז אותו יום, אני בהחלט בשליטה בדרך כלל ובמיוחד אחרי 17.00. אני משננת לעצמי שאין לי ברירה, שהמשקל שלי הוא גבוה מאד ואני חייבת לעצמי השנה, (לא משנה אם אזרחית או שנה יהודית) לרדת בגדול. לשם כך אני מגייסת את כל כולי בכל דרך אפשרית ובמיוחד גם בצעדות ובהתעמלות שאני עושה מזה שנים. אך העיקר הוא מה שאני שמה בפה. את כל זה אנו יודעים/ות לבטח רק שאני משננת את זה כל יום לעצמי. כשהפיתויים מופיעים אני מדברת עם עצמי וחושבת שלא כדאי. יש להניח שביום ג' הקרוב מאד, אראה גם תוצאות למאמצים שלי. יחד עם זאת חזרתי לפעילות מלאה בכל שטח בחיים. החלטתי להתנדב אחת לשבוע ומעבר לכך אני כבר חוזרת לסיפורים שלי שכן יש לי התחייבות להופיע בפסטיבל מספרי סיפורים של יוסי אלפי בסוכות. השבוע חולף לו כל כך מהר, לעיתים איני מספיקה לעשות כל כל מה שאני רוצה. אבל מבשלת לעצמי בד"כ תבשילים טעימים בנוסח מירי בלקין. בקיצור כל יום לגופו, וכשאני עוברת בשלום את היום אני מאד גאה בעצמי וכפרס אני טופחת לעצמי על השכם. לעיתים גם קונה משהו לפינוק )(לא אוכל) אלה חולצה או משהו אחר שאינו קשור בקלוריות בכלל. שיתפתי אתכם בשבוע האחרון והשבוע שהחל, מאחלת לכולנו שוב שנהיה חזקות מול הפיתויים, שנסתכל על בגדינו ונחליט שהם צריכים ל"שבת" עלינו טוב והמחיר הוא שפיות באכילה. שבוע טוב לכולנו בריאות ואושר
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|