הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי היקרה - הרצאה חשובה חשובה...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/09/2011 20:33

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
כל הכבוד על הירידה על ההפנמה והעשייה יישר כוח
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2011 12:10

dany
dany
חיוש
כל הכבוד
אני מורידה בפניך את הכובע. מה שנאמר אין דבר העומד בפני הרצון, ושאת רוצה אכן את מצליחה.
תמשיכי כך גם באילת.
נשיקות
יום נהדר

חיה'לה כתב:
בס"ד
מירי היקרה מאוד,
השבוע היה לי חשוב במיוחד להאזין להרצאה שלך, והנה הגיע גם הנושא הקשה מכול: הפחממות.
אני צופה בהרצאה שוב ושוב, ומנסה להפנים כל מילה, וכל טיפ וכל פרט, ויחד הדברים מצטרפים למידע חשוב כל כך שאין לא מחיר.
אני אישית מנסה כבר כמה שבועות להפחית את המתוקים ואת הפחחממות, בעיקר בשעות הערב, ולהשתמש בכל הטיפים שאת נותנת לנו,
ולשמחתי זה עובד...
פחות חשק למתוק (למעט התקף לא מוסבר שהיה לי אתמול בלילה, אך הסתיים בכמה שוקולדים בובדדים מתוך בונבונירה סגורה, שהבוקר תעוף מהבית),
כמעט בלי פחממות בשעות הערב,
אכילת פחממות מבוקרת ומאוזנת, ורק פחממות בריאות,
אורז פעם בשבוע בלבד (ולא כל יום כמו שנהגתי),
וראו זה פלא... העסק עובד!!
הבטן יורדת,
הצורך במתוק פוחת,
פחות בולמוסים,
הכול יותר מאוזן ושפוי,
ואם רק אשן מספיק שעות ביממה (דבר שקיבלתי על עצמי לעבוד עליו), אני בטוחה שהכול יהיה קל ופשוט בהרבה!!
מירי היקרה, והכול בזכותך!! בזכות ההרצאות המחכימות, בזכות שטיפת המוח, הטיפים על איך מארחים ומתארחים!!
ואכן, אפשר להרגיל חברים להתארח על שתייה, אגסים ואולי מנת עוגת גבינה אישית, שאת קונה בדיוק בעבורם!!! הכול אפשרי!!!
מירי היקרה,
בזכות חכמת החיים שלך ובזכות הפרגון והדאגה ובכלל - הסבלנות וההתמדה שאת משדרת - אני ממש מתקדמת, ובשבועיים האחרונים ירדתע 2 וחצי ק"ג!!
ולכם, כל הפורום המדהים והאוהב,
תודה על הכול הכול הכול - התמיכה, העידוד מרחוק, המיילים האישיים מדני, המתכונים של אפי ובעוד ועוד ועוד...
בלעדיכם לא הייתי מתמידה!!!
אוהבת,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2011 11:53

tal_f
tal_f
כל הכבוד על הירידות...ואילו ירידות!!! המון הצלחה בהמשך וכיף לקרוא את הפוסט שלך.. נותן לכולנו כוח.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2011 08:01

שאפתנית
שאפתנית
חיה'לה איזה כייף לקרוא את הפוסט שלך. מרגישים את האושר והשמחה שלך פורצים מכל מילה ושורה וזה תענוג.
ירדת כל כך יפה בשבועיים האחרונים וזה מראה שאת שוב על הגל הנכון. אין ספק שההרצאות של מירי מלמדות אותנו המון אבל בזכות זה שאת תלמידה טובה ומפנימה מגיעות הירידות.
אני מאחלת לך שבוע נפלא והמשך הצלחה!!
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2011 08:00

הסמויה
הסמויה
איזה כיף לקרוא אותך על הבוקר
אני מקווה שגם אני אדבק בחוסר רצון למתוק ולפחממות
ואלך בדרך הנכונה

בהצלחה בהמשך הדרך
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2011 07:46

חיה'לה
חיה'לה
בס"ד
מירי היקרה מאוד,
השבוע היה לי חשוב במיוחד להאזין להרצאה שלך, והנה הגיע גם הנושא הקשה מכול: הפחממות.
אני צופה בהרצאה שוב ושוב, ומנסה להפנים כל מילה, וכל טיפ וכל פרט, ויחד הדברים מצטרפים למידע חשוב כל כך שאין לא מחיר.
אני אישית מנסה כבר כמה שבועות להפחית את המתוקים ואת הפחחממות, בעיקר בשעות הערב, ולהשתמש בכל הטיפים שאת נותנת לנו,
ולשמחתי זה עובד...
פחות חשק למתוק (למעט התקף לא מוסבר שהיה לי אתמול בלילה, אך הסתיים בכמה שוקולדים בובדדים מתוך בונבונירה סגורה, שהבוקר תעוף מהבית),
כמעט בלי פחממות בשעות הערב,
אכילת פחממות מבוקרת ומאוזנת, ורק פחממות בריאות,
אורז פעם בשבוע בלבד (ולא כל יום כמו שנהגתי),
וראו זה פלא... העסק עובד!!
הבטן יורדת,
הצורך במתוק פוחת,
פחות בולמוסים,
הכול יותר מאוזן ושפוי,
ואם רק אשן מספיק שעות ביממה (דבר שקיבלתי על עצמי לעבוד עליו), אני בטוחה שהכול יהיה קל ופשוט בהרבה!!
מירי היקרה, והכול בזכותך!! בזכות ההרצאות המחכימות, בזכות שטיפת המוח, הטיפים על איך מארחים ומתארחים!!
ואכן, אפשר להרגיל חברים להתארח על שתייה, אגסים ואולי מנת עוגת גבינה אישית, שאת קונה בדיוק בעבורם!!! הכול אפשרי!!!
מירי היקרה,
בזכות חכמת החיים שלך ובזכות הפרגון והדאגה ובכלל - הסבלנות וההתמדה שאת משדרת - אני ממש מתקדמת, ובשבועיים האחרונים ירדתע 2 וחצי ק"ג!!
ולכם, כל הפורום המדהים והאוהב,
תודה על הכול הכול הכול - התמיכה, העידוד מרחוק, המיילים האישיים מדני, המתכונים של אפי ובעוד ועוד ועוד...
בלעדיכם לא הייתי מתמידה!!!
אוהבת,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי היקרה - הרצאה חשובה חשובה...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!