12/09/2011 20:50
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אמן רק בשורות טובות  אשירה כתב:
יום חדש ושבוע חדש וטוב לכולן, שבוע של הצלחה בכל ובמיוחד בדיאטה, שבוע של שקט בגבולות וגם בתוכינו, אנחנו נמצאים בתקופה של שינויים מבית ומחוץ, נקווה שנחצה אותם בביטחה ובביטחון אישי ומדיני. חשבנו שישנם מצבים או אויבים שהם כבר נחלת העבר אך מסתבר שהכל נזיל ועדיין אנו מהווים מטרה זמינה ונוחה להוציא עלינו את כל התיסכולים של שכנינו. כל שליט מגלומן שמחפש לעצמו נקודות זכות משתמש בנו כדי להאדיר את שמו ולהסית את אלה שאולי עשו כבר כמה צעדים לקראתנו ומחזיר אותם לאספסוף המתלהם והמשתלח בנו. תודה לאל ולידידיינו בעולם שהארוע בשגרירות המצרית נגמר ללא קורבנות בנפש, דבר שהיה קרוב מאוד להתרחש, אני רק מדמיינת לי את מצבם באותם רגעים ומתחלחלת. נקווה שהמצב לא יתדרדר, ובכל אופן אנחנו כאן ממשיכים לחתוך סלט, זה יתן לנו הרבה כוח להתמודד עם כל מצב. אוהבת את כולכם,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2011 16:38
 dany Posts: 19819
|
עוד מעט צפירה ..............................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2011 13:59
 רבקה Posts: 8411
|
וצהריים טובים והמשך יום נעים גם ממני באהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2011 07:37
|
גם ממני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2011 06:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
ושיהיה לכם יום שני מוצלח ונעים!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 21:51
 קרנושה Posts: 3420
|
שבוע נפלאאאא ומלא הצלחות♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 17:07
|
נשיבוקים והצלחה
רבקה כתב:
המשך יום נפלא לכולכן והלוואי והשבוע הקרב ובא יהיו מלאי הצלחות. שאפתניתי והדסי לצערי לא מצליחה לראות את התמונות שאתן מוסיפות ה-X לא נפתח .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 14:16
 רבקה Posts: 8411
|
המשך יום נפלא לכולכן והלוואי והשבוע הקרב ובא יהיו מלאי הצלחות. שאפתניתי והדסי לצערי לא מצליחה לראות את התמונות שאתן מוסיפות ה-X לא נפתח .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 12:13
|
אכן אשירה המצב נזיל ביותר נקווה לבשורות טובות ושאולי פעם יתעסקו עם מישהו אחר ולא תמיד איתנו.
אשירה כתב:
יום חדש ושבוע חדש וטוב לכולן, שבוע של הצלחה בכל ובמיוחד בדיאטה, שבוע של שקט בגבולות וגם בתוכינו, אנחנו נמצאים בתקופה של שינויים מבית ומחוץ, נקווה שנחצה אותם בביטחה ובביטחון אישי ומדיני. חשבנו שישנם מצבים או אויבים שהם כבר נחלת העבר אך מסתבר שהכל נזיל ועדיין אנו מהווים מטרה זמינה ונוחה להוציא עלינו את כל התיסכולים של שכנינו. כל שליט מגלומן שמחפש לעצמו נקודות זכות משתמש בנו כדי להאדיר את שמו ולהסית את אלה שאולי עשו כבר כמה צעדים לקראתנו ומחזיר אותם לאספסוף המתלהם והמשתלח בנו. תודה לאל ולידידיינו בעולם שהארוע בשגרירות המצרית נגמר ללא קורבנות בנפש, דבר שהיה קרוב מאוד להתרחש, אני רק מדמיינת לי את מצבם באותם רגעים ומתחלחלת. נקווה שהמצב לא יתדרדר, ובכל אופן אנחנו כאן ממשיכים לחתוך סלט, זה יתן לנו הרבה כוח להתמודד עם כל מצב. אוהבת את כולכם,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 12:13
|
אמן ואמן
tutit כתב:
שבוע טוב לכל בנות הפורום...............שנשמע רק בשורות טובות בע"ה  וכמובן שיהיה לכולנו בהצלחה בתהליך....................... באהבה♥ממני 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 11:37
 tutit Posts: 2431
|
שבוע טוב לכל בנות הפורום...............שנשמע רק בשורות טובות בע"ה וכמובן שיהיה לכולנו בהצלחה בתהליך....................... באהבה♥ממני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 08:47
 אשירה Posts: 4292
|
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 06:52
 שאפתנית Posts: 8392
|
ואני מאחלת לכן שרק ימשיך להיות טוב ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 05:17
|
בוקר טוב כפי שכתבת שבוע חדש התחלות חדשות המון המון הצלחה
אקורדיאון כתב:
כבר יום ראשון כאן,פותח שבוע חדש שמקרב אותנו לראש השנה ,לסתיו שעדיין לא מורגש ונאחל לעצמנו שיהיה שבוע רגוע בכל החזיתות ובשליטה. בהצלחה לנשקלים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 05:15
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כבר יום ראשון כאן,פותח שבוע חדש שמקרב אותנו לראש השנה ,לסתיו שעדיין לא מורגש ונאחל לעצמנו שיהיה שבוע רגוע בכל החזיתות ובשליטה. בהצלחה לנשקלים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|