12/09/2011 20:58
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מירי תודה על השיתוף אכן לנו חלק נכבד באיך לחיות ולשפר את חיינו אז שנדע לזכור ולעשות בחירות נכונות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2011 18:44
 tutit Posts: 2431
|
באמת לא יאומן ש10 שנים עברו.........ואיך אנשים כמו דודו,אהוד מנור ועוזי חיטמן כ"כ חסרים ולא נתפס שאינם עוד בחיים קשה להשלים עם המוות.............. שנהיה בריאים ומאושרים וימצאו כבר גלולה להרזיה וגלולה לחיי נצח חחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 14:09
 רבקה Posts: 8411
|
10 שנים כבר אחרי פשוט לא יאומן כולנו זוכרים את היום בו הוא נפטר כל הכבוד למירי דותן על ההפקה שהקימה שמעתי אותה אותו בוקר אצל דן שילון וטלי מורנו ואנחנו נמשיך לבקש רק בריאות ושנדע לשמור על הקיים באיכות חיינו הנלמדת בבית ספרינו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 13:56
 סיסי 17 Posts: 618
|
מקסים מרגש אמיתי מהלב כל שנבקש לו יהי אמן ואמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 12:37
 קרולין Posts: 6651
|
מירי יקרה, אכן כן, העיקר הבריאות הפיזית והנפשית. דודו היה איש מ ק ס י ם ומוכשר מאד חבל מאד שאיבדנו אותו כ"כ צעיר. שיהיה שבוע טוב, מבורך ומוצלח לכולם. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 06:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
קשה לקלוט שעברו כבר 10 שנים מאז שדודו נפטר. גם אני זוכרת את היום שבו הלך לעולמו, חור ענק נפער בתוכי ולא הבנתי איך אדם כזה יקר, אהוב ומוכשר נפטר. אני מזדהה עם מילותיה של מירי ואני חושבת שאכן עלינו להסתכל קדימה, לא רק לדרוש איכות חיים אלא גם לסגל לנו איכות חיים. אם נרצה להאריך בחיים טובים עלינו לנקוט במהלכים הדרושים וזה אומר לתחזק את גופנו ולהכניס לו את האנרגיה והדלק הבריאים ביותר שיש. בשביל זה נתכנסנו פה, ללמוד לשנן ולבצע. בוקר טוב עולם ושיהיה רק טוב תמיד!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 05:43
 dany Posts: 19819
|
תמיד נזכור את דודו היקר עם חיוך על השפתיים וחום בלב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 04:58
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן כל כך נכון פרופורציות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 00:30
 EFF Posts: 6417
|
אני זוכרת את יום מותו של דודו דותן ז"ל כאילו היה זה אתמול...הזמן מרפא אבל לא משכיח...
אכן אנחנו משתלמים כל הזמן לאמוד את החיים בפרופורציות הנכונות ולדעת מה טוב עבורנו ומה נעים לנו - ולכן לבחור רק בטוב, נכון ואמיתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2011 23:36
 חיה'לה Posts: 885
|
מסכימה עם כל מילה. דודו דותן היה איש מקסים ואהוב, וחבל מאוד שאיבדנו אותו. בשורות טובות, ובאמת - העיקר הבריאות והאושר! כל טוב, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2011 19:31
 קרנושה Posts: 3420
|
רציתי לכתוב הבריאות של קרובנו ושלנו כמובן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2011 19:26
|
בהחלט מירוש אהובה, שתהיה זו שנה טובה יותר מקודמתה, שהבריאות של קרובנו ושל כל יקירינו תעמוד בראש המצעד, שיבוא שקט בגזרה, בכל נישה בה נבחר. שנהיה שמחים וקלים יותר עם קילוגרמים נושרים מיותרים... כבר מחכה להרצאה השבוע בהתרגשות...זה רק הולך ומתשתבח♥♥♥ נשיבוקים ושבוע מקסים!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2011 19:22
|
בהחלט מירוש אהובה, שתהיה זו שנה טובה יותר מקודמתה, שהבריאות של קרובנו ושל כל יקירינו תעמוד בראש המצעד, שיבוא שקט בגזרה, בכל נישה בה נבחר. שנהיה שמחים וקלים יותר עם קילוגרמים נושרים מיותרים... כבר מחכה להרצאה השבוע בהתרגשות...זה רק הולך ומתשתבח♥♥♥ נשיבוקים ושבוע מקסים!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2011 19:08
 ענת Posts: 3849
|
אמן ואמן אכן אין כמו הבריאות, לנצל כל רגע בחיים כאן ועכשיו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2011 19:03
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ביום שישי בצהרים מילאו את האולם מאות אנשים שבאו לתת כבוד למשפחתו המיוחדת של השחקו בדרן סופר בן אדם וחבר אמיתי.אולם צוותא בתל אביב הוא אולם אינטימי מאד, כך שכולם רואים ומדברים עם כולם. פגשנו שם המון אנשים שלא ראינו שנים, על הבמה עלו זה אחר זה אומנים ידועים ומוכשרים, שהקריאו שרו שיחקו והצחיקו עד דמעות. ואני יושבת ומתבוננת וקולטת שעברו 10 שנים, הוא היה רק בן 52 במותו. כמה חבל שלא זכה לראות את ילדיו המדהימים גדלים לתפארת, את מיכל ביתו האהובה אמא לתאומות מקסימות. ואת מירי אשתו הנאמנה שהרימה בעזרת החברים הפקה מרגשת. אריה אחרי ההופעה הלך לשחק עם חבריו הקבועים כדורגל, ואני צעדתי לי ברחוב אבן גבירול בתל אביב, בדרך הבייתה, יום שישי אחר הצהרים יום קסום בתל אביב, שנהיית שקטה ומכונסת ולא אפורה ורועשת. וחשבתי יהי זיכרו ברוך, ומה נבקש כולנו לקראת השנה החדשה, שנהיה בריאים מאושרים, שיהיה כאן שלום אמיתי. שנתבגר ונזדקן בכבוד ונזכה להמון נחת. והרבה מזה תלוי גם בנו, בהחלטה ובבחירה כל יום לשפר במה שאפשר את אכות חיינו. במקום לקטר לעשות, ולא לוותר ולא לדחות.מחכה לכם באהבה בחוגים, במעמד השקילה ולכם אנשי האינטרנט היקרים כל הכבוד על ההתמדה, רובכם כבר עשיתם כאנשי החוגים, והתחייבתם לשנה של עשיה והרזיה, וכל שנבקש לו יהי......אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|