הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צפיתי אתמול בראיון עם יהודה פוליקר

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
11/09/2011 06:49

שאפתנית
שאפתנית
השומן מאוד מאוד מבגר וככה גם יהודה נראה. מבוגר מאוד, כבד מאוד וכמו שכתבתן פחות נינוח, נושם בכבדות וריק מחיוניות ואנרגיות.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2011 05:35

dany
dany
מעניין שכולנו חשבנו אותו הדבר, עד כמה זה מכביד, מקשה, מוסיף שנים, מוריד אנרגיות. ולא בריא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מאחלת לו עוד שנים רבות של עשיה גאונית, ואני יודעת שהוא נלחם אך כמו כולנו זה לא קל.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2011 05:02

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן אשירה כל כך נכון ולכן אנחנו כאן ומטפלות ומודות שיש בעיה ,חבל שרבים וטובים מדחיקים וזו התוצאה.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2011 19:04

קרנושה
קרנושה
גם אני צפיתי בזה אתמול בחטף, את כל צודקת כי זה הדבר הראשון ש"קפץ" לי בעיניים ולו בגלל המודעות הרבה,
ההתמודדות שלי האישית וכו'. הוא נראה כמי שהזניח את עצמו בלי כל קשר לכמה שהוא יוצר גדול ואיש מיוחד. במילה אחת-חבל.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2011 15:08

קרולין
קרולין
מסכימה איתך אשירה יקרה,
הרזון בריא/מצעיר/יפה/נכון/שווה וזה נכון לכל גיל.
שיהיה לך ים של ה צ ל ח ה בתהליך.....
המשך שבת נפלאה
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2011 14:03

אשירה
אשירה

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2011 13:56

אשירה
אשירה
בתכנית של יאיר לפיד ומאחר ולא ראיתי את הראיון מתחילתו לא הייתי בטוחה בהתחלה במי המדובר.
זה לא שאני משווה את עצמי אליו בכל מובן אחר, אבל במובן מסויים הוא היווה לגבי תמונת מראה.
לא הייתי ערה לתהליך ההשמנה שלו ואתמול פתאום הוא נראה בן אדם שונה, למרות שהוא אותו יהודה פוליקר המוכשר והטוב.
ההשמנה עושה אותנו שונים ולא לטובה. הערך שלנו באופן אוטומטי צונח כאשר אנחנו משמינים ולא יעזור כלום.
אפילו אני, כאדם שמן, ריחמתי עליו בגלל השמנתו וזה בעצם אבסורד.
הוא עדיין לא אדם זקן למרות שכבר לא ממש עול ימים והורגש הקושי שלו להתנועע, הקושי לנשום, הדיבור הלא קולח, ובקיצור ההרגשה שהוא יוצר שחבל שזה קורה לו,
תראו את שלמה ארצי שלדעתי מבוגר ממנו, איזה כיף להסתכל עליו ולכמה הערכה הוא זוכה.

כל מה שכתבתי אני בעצם אומרת לעצמי ומאחר ואני באותה סירה אתכם אני משתפת אתכם בהרהורי ליבי.

להסתכל, להפנים ולהסיק את המסקנות!!!

שבת שלום,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צפיתי אתמול בראיון עם יהודה פוליקר

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!