11/09/2011 06:59
 שאפתנית Posts: 8392
|
טולי בוקר טוב והרבה בריאות, אני מקווה שהקרסול כבר יותר טוב הבוקר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2011 12:38
 dany Posts: 19819
|
טולי סיפור ידוע ומוכר..................... בריאות עם הקרסול.....אמן!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2011 10:45
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יקרה וחכמה כל התובנות בקשר לאירוח, נכונות, עכשיו ליישם. תודה על המחמאות, תטפלי בקרסול,לא להזניח...... בזהירות עם מוצרי הדייאט......אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2011 10:41
 toly Posts: 898
|
מירי יקרה הרצאה נפלאה שרק את משביחה אותה משנה לשנה עם תובנות ובינה מדהימה ומאוד אהבתי את החולצה והקוקו בסראפן ) הופעה משגעת ומדיווחי השמנדמודה: לא הייתי במיטבי השבוע מבחינת האכילה ועכשיו עוד יותר מבינה למה לא להכניס הבייתה יותר שישיית שלגוני דיאט שהם "רק" 26 ק' לשלגון אבל אוהו אוהו מה זה פותחים את הקריז למתוק ואפרופו חברים ואירוח השבוע אירחתי לכוס קפה אחר הצהרים זוג חברים טובים אז ברוב טיפשותי קניתי עוגיות ללא סוכר כי בעלה של חברתי סכרתי שמתי גם ירקות ממרח גבינה טעים שהכנתי מפורום המתכונים הנהדר שפה והודות לרעיונות המבריקים של אפיל'ה מלכת המטבח אך מי אתם חושבים חיסל את קופסת העוגיות ללא סוכר? כולכם צודקים בתשובה ואין צורך להוסיף על המוגמר אז יום חדש לפנינו ואחרי הרצאה נפלאה שכזו ששמעתי הבוקר אני באנרגיה טובה ונחושה לצלוח את היום בשלום למרות שעדין מנוטרלת פעילות)יש לצערי החמרה עם הקרסול ואצטרך ל בקר את הרופא שלי שוב מחר מקווה שלא יגבס... שבת נפלאה ובשליטה יפה טולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|