12/09/2011 07:36
 dany Posts: 19819
|
אמן ואמן תודה וגם לך יום נפלא
שאפתנית כתב:
בוקר טוב דני וכייף לשמוע שאתמול עבר בשלום ותחת שליטה. אני מאחלת לך שהיום זה ימשיך כך!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2011 06:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב דני וכייף לשמוע שאתמול עבר בשלום ותחת שליטה. אני מאחלת לך שהיום זה ימשיך כך!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2011 05:14
|
חחחחחחחחחחח
אקורדיאון כתב:
רבקה כתב: דני'לה ומה מקבלים מגירוד קירות ? חחחחח וכשאין כלום בבית במה החטא ? אני מאוד מקווה שהיום את שוב על גל השליטה חיבוק לחיזוק חחחח מקבלים סידן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2011 05:13
|
תודה לאל אתמול נגמר ממש בסדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
dany כתב: לא נגמר טוב לדאבוני ותאמינו לי שממש כבר אין כלום בבית אפשר לגרד את הקירות ועדיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן  כמה יצירתית חבל"ז שבוע טוב והצלחה אקורדיאון כתב: אכן דני אין למה ,ככה ,אין לי ממש הסבר מתקבל על הדעת וזה קורה וזה מגיע משום מקום. שבוע חדש וחזרה למסלול כי אין לנו דרך אחרת. שבוע נפלא. כן כן מוכר לי מאוד וממש לא חביב.מקווה שאתמול עבר בשלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2011 04:57
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקה כתב:
דני'לה ומה מקבלים מגירוד קירות ? חחחחח וכשאין כלום בבית במה החטא ? אני מאוד מקווה שהיום את שוב על גל השליטה חיבוק לחיזוק חחחח מקבלים סידן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2011 04:56
|
dany כתב:
לא נגמר טוב לדאבוני ותאמינו לי שממש כבר אין כלום בבית אפשר לגרד את הקירות ועדיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן  כמה יצירתית חבל"ז שבוע טוב והצלחה אקורדיאון כתב: אכן דני אין למה ,ככה ,אין לי ממש הסבר מתקבל על הדעת וזה קורה וזה מגיע משום מקום. שבוע חדש וחזרה למסלול כי אין לנו דרך אחרת. שבוע נפלא. כן כן מוכר לי מאוד וממש לא חביב.מקווה שאתמול עבר בשלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 20:01
|
תודה אפוש.........כך יעשה!!!!!!!!! EFF כתב:
דני יקרה, אני יודעת שבמצבים מסויימים זה בסדר לסלוח לעצמנו ולקבל דברים באיזי...אני לא צריכה להסביר לך כמה טבעית תופעת "ההתרופפות" - אבל במצבים כאלו אני יודעת שיש לי את הכלים לתיקון ואת ה"גב" החזק של מירי - מה שתמיד מחזק אותי ומבטיח לי "התרוממות",...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 18:38
 EFF Posts: 6417
|
דני יקרה, אני יודעת שבמצבים מסויימים זה בסדר לסלוח לעצמנו ולקבל דברים באיזי...אני לא צריכה להסביר לך כמה טבעית תופעת "ההתרופפות" - אבל במצבים כאלו אני יודעת שיש לי את הכלים לתיקון ואת ה"גב" החזק של מירי - מה שתמיד מחזק אותי ומבטיח לי "התרוממות",...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 17:06
|
חחחחחחחחחחחח רבקוש......... אצטרך להזמין את הסייד וזה ממש לא בתכנית שלי עכשיו!!!!!!! את צודקת נכון לכרגע היום עובר נפלא , וכפי שכתבתי בימים האחרונים דווקא בערבים היו קשים אז אני כבר מתכוננת נפשית להצליח. תודה וערב מצוין
רבקה כתב:
דני'לה ומה מקבלים מגירוד קירות ? חחחחח וכשאין כלום בבית במה החטא ? אני מאוד מקווה שהיום את שוב על גל השליטה חיבוק לחיזוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 15:03
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה ומה מקבלים מגירוד קירות ? חחחחח וכשאין כלום בבית במה החטא ? אני מאוד מקווה שהיום את שוב על גל השליטה חיבוק לחיזוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 12:16
|
תודה חמודה ומאמינה שהיום יהיה לגמרי אחרת חייבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
שאפתנית כתב:
דניאלוש נראה לי שבכל הנוגע לאוכל תמיד נשאר יצירתיות ונדע להוציא יש מאין. יהיה בסדר, כמו שכתבתן זו נפילת מתח. אני בטוחה שתחזרי לשמירה ולתזונה הנכונה. שיהיה לך שבוע נפלא יקירתי ורק בריאות!!! dany כתב: לא נגמר טוב לדאבוני ותאמינו לי שממש כבר אין כלום בבית אפשר לגרד את הקירות ועדיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כמה יצירתית חבל"ז שבוע טוב והצלחה אקורדיאון כתב: אכן דני אין למה ,ככה ,אין לי ממש הסבר מתקבל על הדעת וזה קורה וזה מגיע משום מקום. שבוע חדש וחזרה למסלול כי אין לנו דרך אחרת. שבוע נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 06:53
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש נראה לי שבכל הנוגע לאוכל תמיד נשאר יצירתיות ונדע להוציא יש מאין. יהיה בסדר, כמו שכתבתן זו נפילת מתח. אני בטוחה שתחזרי לשמירה ולתזונה הנכונה. שיהיה לך שבוע נפלא יקירתי ורק בריאות!!!
dany כתב:
לא נגמר טוב לדאבוני ותאמינו לי שממש כבר אין כלום בבית אפשר לגרד את הקירות ועדיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כמה יצירתית חבל"ז שבוע טוב והצלחה אקורדיאון כתב: אכן דני אין למה ,ככה ,אין לי ממש הסבר מתקבל על הדעת וזה קורה וזה מגיע משום מקום. שבוע חדש וחזרה למסלול כי אין לנו דרך אחרת. שבוע נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 05:18
|
לא נגמר טוב לדאבוני ותאמינו לי שממש כבר אין כלום בבית אפשר לגרד את הקירות ועדיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כמה יצירתית חבל"ז
שבוע טוב והצלחה
אקורדיאון כתב:
אכן דני אין למה ,ככה ,אין לי ממש הסבר מתקבל על הדעת וזה קורה וזה מגיע משום מקום. שבוע חדש וחזרה למסלול כי אין לנו דרך אחרת. שבוע נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 05:09
|
אכן דני אין למה ,ככה ,אין לי ממש הסבר מתקבל על הדעת וזה קורה וזה מגיע משום מקום. שבוע חדש וחזרה למסלול כי אין לנו דרך אחרת. שבוע נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2011 12:44
|
תודה אשירה ואכן זו התשובה ללמה .......... אגב זו היתה שאלה ריטורית אבל תודה תודה על התשובה. בינתיים היום עובר כראוי, ומקווה לעבור גם את שעות אחר הצהריים והערב ולסגור שוב יום של הצלחה. המשך שבת נפלאה לכולם
אשירה כתב:
dany כתב: מתוקה מאחלת לך היום קל יותר........... כך אנחנו מקצה לקצה............. גם אני אחרי ימים נהדרים של שליטה ובטחון שהנה חזרתי למוטב בגדול.......... שלושה ימים של שטויות וחוסר שליטה טוטאלי.......למה?????????? אין לי תשובות וגם לא תירוצים. מקווה היום להתחיל ולעשות דברים אחרת, כמו המון מים בכל פעם שיתחשק לי משהו, המון דיבור עצמי מה שכבר בכלל הזנחתי, ורישום מדויק כל מה שבא אל פי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: כנראה המחלה הזו מדבקת בשלט רחוק,גם אצלי היתה התרופפות בלשון המעטה. אלופה בללכת כל הזמן על הקצה ומודה עדיין זה חזק ממני. מקווה שהיום יתחיל לו יום חדש ובשליטה לכולנו. שוב אומר מזל גדול שאנחנו כאן. דני יקרה, את שואלת למה??? זה הרי ברור, נפילת מתח!!! תופעה מוכרת. טוב שאת תופסת את זה בזמן ולא לוקחת על זה טרמפ לאורך זמן. זהו, עבר, נגמר, המצב הולך המשתפר עם בעלך, וכעת תחזרי לטפל בעצמך, חיבוק,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2011 11:16
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
מתוקה מאחלת לך היום קל יותר........... כך אנחנו מקצה לקצה............. גם אני אחרי ימים נהדרים של שליטה ובטחון שהנה חזרתי למוטב בגדול.......... שלושה ימים של שטויות וחוסר שליטה טוטאלי.......למה?????????? אין לי תשובות וגם לא תירוצים. מקווה היום להתחיל ולעשות דברים אחרת, כמו המון מים בכל פעם שיתחשק לי משהו, המון דיבור עצמי מה שכבר בכלל הזנחתי, ורישום מדויק כל מה שבא אל פי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: כנראה המחלה הזו מדבקת בשלט רחוק,גם אצלי היתה התרופפות בלשון המעטה. אלופה בללכת כל הזמן על הקצה ומודה עדיין זה חזק ממני. מקווה שהיום יתחיל לו יום חדש ובשליטה לכולנו. שוב אומר מזל גדול שאנחנו כאן.
דני יקרה, את שואלת למה??? זה הרי ברור, נפילת מתח!!! תופעה מוכרת. טוב שאת תופסת את זה בזמן ולא לוקחת על זה טרמפ לאורך זמן. זהו, עבר, נגמר, המצב הולך המשתפר עם בעלך, וכעת תחזרי לטפל בעצמך, חיבוק,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2011 07:30
 ענת Posts: 3849
|
מאחלת לכל מי שהיה בהתרופפות להתחזק ויום קל היום לי עבר אתמול יום בשליטה מדהימה מקווה גם כך היום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2011 05:36
|
מתוקה מאחלת לך היום קל יותר........... כך אנחנו מקצה לקצה............. גם אני אחרי ימים נהדרים של שליטה ובטחון שהנה חזרתי למוטב בגדול.......... שלושה ימים של שטויות וחוסר שליטה טוטאלי.......למה?????????? אין לי תשובות וגם לא תירוצים. מקווה היום להתחיל ולעשות דברים אחרת, כמו המון מים בכל פעם שיתחשק לי משהו, המון דיבור עצמי מה שכבר בכלל הזנחתי, ורישום מדויק כל מה שבא אל פי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
כנראה המחלה הזו מדבקת בשלט רחוק,גם אצלי היתה התרופפות בלשון המעטה. אלופה בללכת כל הזמן על הקצה ומודה עדיין זה חזק ממני. מקווה שהיום יתחיל לו יום חדש ובשליטה לכולנו. שוב אומר מזל גדול שאנחנו כאן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2011 05:16
|
כנראה המחלה הזו מדבקת בשלט רחוק,גם אצלי היתה התרופפות בלשון המעטה. אלופה בללכת כל הזמן על הקצה ומודה עדיין זה חזק ממני. מקווה שהיום יתחיל לו יום חדש ובשליטה לכולנו. שוב אומר מזל גדול שאנחנו כאן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2011 19:58
 קרנושה Posts: 3420
|
המון הצלחה לכולן, ושבת בשליטה ובהנאות♥
|
|
0